Здравей Гост

Протести , оставки и какво след тях?

  • 0 Отговора
  • 3773 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Протести , оставки и какво след тях?
« -: Ноември 19, 2018, 02:15:40 am »
Датата е 26.03.2017...Неподходяща дата за избори. Неправилно време.

Е, народа е свикнал с това , но колко ли ще продължи живота на новия парламент ще подскажат планетарните периоди и конфигурации и правилния прочит на звездната динамика.
Аз мисля , че той ще продължи най-късно до октомври 2019.
Сътртесенията ще започнат през пролетта на същата година , но пика е през есента.


Тежките планети не са спътници на тези избори. А нищо не се случва без подкрепата на Сатурн и тежкарите след него.
През 2018-та Сатурн ще направи опозиция с наталния Сатурн от картата на България. Ще застане върху наталната Луна и АСЦ на картата...Време разделно. Планетата Сатурн се свързва с думи като догма , консерватизъм , загуби , икономия , бедност , стари хора , бюрокрация. Успехите на Сатурн са трайни , значими и сигурни , но те идват трудно и със закъснение.
В този период ще дойде времето на опозиционните сили.
Опозицията на планетата предполага отговорност , сигурност и стабилност.
Тези три неща са водещи и съпътстващи цикъла на Сатурн.
Ето защо си мисля , че докато Сатурн не осъществи срещата си с Плутон в собствения си знак Козирог в България стабилност и сигурност е невъзможна.
През януари 2020 г. Сатурн и Плутон ще се срещнат във 23-я градус /трета декада/ озарени от приближаващите експанзивни лъчи на Юпитер , който е осъществил вече тригоналната си връзка с Уран от Телец...
Звучи подкрепящо и някак оптимистично...
Сатурн е управител на АСЦ - общността , страната , Плутон управлява МЦ - върховната власт , президента , престижа на държавата , съдбата на нацията.

Безспорен факт , че най-важните точки във всяка карта са нейните кардинални оси  а именно АСЦ/ДСЦ , МЦ/ИЦ.
Това обещаващо планетарно положение в небето гарантира мощна енергия , която ще поеме нова и правилна посока.
Тази среща е в 1-ви дом от наталната карта на България . Облика на страната , реда и сигурността , както и визията и ще бъдат коренно променени и то в положителна посока.
Нищо чудно страната и народа да решат  че толкова много депутати са абсолютно ненужни и управлението на държавата да премине от парламента в ръцете на президента.
Тогава със сигурност ще имаме един сигурен и стабилен парламент и правителство , което ще работи за народа и Родината.

А до тогава ?!  :) БОГ ДА ПАЗИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

[/size][/color]
Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/ и не я използвате с комерсиална цел.


Основни карти по които ще разгледам актуалните теми на правителствената и парламентарна криза.

В основната карта намираме луната на България в козирог на 5 гр и 03 мин. почти в съвпад с Асц. на 10гр.06мин. Транзитния Сатурн доволно време се повъртя в градусите на луната , като последната точна прегръдка на Сатурн с луната е от 2ри до 13ти ноември 2018.
Точния аспект с Асц на картата на България е преди коледа от 21 до 28-ми декември.
А на 02.07.2019 предстои  Новолуние 10гр38‘ Рак, 22:16 часа – Пълно Слънчево затъмнение.
Смятам , че това затъмнение ще бъде от голямо значение за страната ни.

В картата на инаугурацията на правителството сатурн попада в 5-ти дом в Стрелец , а луната е в 1-ви дом в знака на дева. Двете планети ,Сатурн и Луна  са основни фактори за мен при политически предсказания.
Днес Юпитер е в точен съвпад със Сатурн от картата на инаугурацията. Тригона с Луната от картата на инаугурацията е отминал , а в основната карта предстои в началото на януари 2019 година опозиция на Сатурн към наталната му позиция. Като по същото време Сатурн ще бъде в тригон с МЦ от картата на правителството.

Признавам ,че картите и транзитите ми изглеждат несинхронични. Ако приема основната карта като конституция е видно и буквално народното недоволство , проблема на майките с болните деца /Луната/ , предстоящата опозиция на Сатурн прекосяването на Асц - СВЕТЛО и видно място . Извода е , че протестите ще продължат и в идния месец. При точната опозиция на Сатурн са възможни тежки и сериозни сблъсъци власт - народ. И като знам , че след Сатурн нищо не е същото е твърде възможно да бъде издаден указ за нов парламент в рамките на февруари , март.

Ноо , но в картата на инаугурацията нещата не изглеждат така. Основния предстоящ аспект е тригон на Сатурн с МЦ и Слънцето...Та по този повод имам следните съмнения и колебания:

-Дали протестите за цените на горивото не са планети?
-Дали оставката на Валери Симеонов не е прах в очите на избирателя?
-Дали протеста на майките не беше употребен и използван?
-Дали това не е заявка за нов мандат на Борисов?

Пълен мандат на кабинетите Борисов 1 , Борисов 2 няма. Защо да няма и Борисов 4 , след Борисов 3?!
Сатурн се свързва с умелите подмолни битки. Сатурн няма принципи когато става дума за власт. Защото неговия принцип е властта на всяка цена.
Някак си при условията на пазарна икономика ми се струва невъзможно правителството да определя цените на горивата.

Та..какво стана с ЧЕЗ и Гинка?

Навън вали , дъжда вероятно ще отмие спомените и за тези протести , оставки и подигравки с най-святото -МАЙКАТА. А когато самозабравилите се политици забравят за майките си , за селцата от които са тръгнали тогава настъпва най-страшната болест , за която няма лек ,защото тя е като епидемия от времето на войните . ЧУМАТА , която разяжда душите и ДУХА на нацията.

Да няма после Оти ги ручахме жабетата?
« Последна редакция: Ноември 19, 2018, 03:22:32 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците