Здравей Гост

Транзити през 2019

  • 0 Отговора
  • 3787 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Транзити през 2019
« -: Ноември 04, 2018, 02:22:11 am »
Раху и Кету ще преминат в сидералните Близнаци / Стрелец през март 2019.
Ако следваме логиката , че това е волана на всеки автомобил или на всяка натална карта , то промяната на знаците както и всяка домофикация в различните натални карти ще поставят нов акцент за 1,6м. Или това което е било актуално ще бъде избутано в ъгъла и забравено. На ход са съвършено нови теми.
Но най-важна ще бъде промяната за сидералните близнаци и стрелци. Или хората родени в периода 18 декември 16 януари и 17 юни 19 юли.
Обрати и възврати за Раху /Главата на дракона/ ,тъй като ще изисква духовни практики, предназначени да култивират самосъзнанието и да доведат до просветление , вътрешно удовлетворение, вяра в простия духовен живот, желанието да се отървем от отрицателните енергии, чувства и мисли.
През периода следва да се развива етиката, а фокусът на вниманието да се измества от  себе си към благосъстоянието на обществото. След неподчинението Раху  изисква  да се  осъзнават нуждите на другите хора.
По това време Кету ще изисква дълбоко уважение към традиционните ценности и желание да бъдат защитени , нетърпимост към всичко, което не съответства на общоприетото понятие за почтеност. Духовните и философски мотиви ще  са насочени към намирането на практически решения на проблемите на живота.
 Нула толерантност към задкулисни влияния и измами. за да се разкрие истинската природа на душата.


Сатурн ще остане в знака на щедрия стрелец през цялата година , като от март ще дели съзвездие стрелец заедно с Кету /Опашката на дракона/. Това от една страна ще донесе проблеми за Сатурн тъй като той е враг на Кету. От друга страна не са изключени тежки военни действия с нови територии, огромни пожари и изригване на вулкани.
От 13° 20' Стрелец - 26° 39' Стрелец се намира накшатра Пурва-Ашадха.
Това е една  от най-оптимистичните накшатри . Тя винаги е готова и тръпне в очакване . Пурва Ашадха не се страхува от препятствията и не приема неуспехите.  Сатурн ще действа   без да мисли за последствията и резултатите, а това ще създаде опасни и конфликтни ситуации и моменти . Това е място с експлозивна природа, която трудно може да се контролира, ако наистина избухне. И тази характерна черта за накшатрата  не може да бъде спряна, дори и целомъдрения Сатурн  да разбере безполезността на усилията си.Непобедима - това е нейното име. Нереалистични надежди, амбиции и цели по време на транзита на Сатурн. Взривоопасното място и планетата на съдбата ще бележат с трайни и непоправими събития човечеството като  обявяването на война и други агресивни действия.

Изненадата през годината ще дойде от Юпитер , който се намира в знак на приятел . Скорпион се управлява от планетата Марс , а той е в приятелски отношения с Юпитер. Далеч по-добре ще се усеща влиянието на големия добротворец Юпитер в знака на Скорпиона.
Неговото изключително бързо движение през съзвездие Скорпион ще даде  тласък за експанзия и мащаб на темите свързани с 8-ми мунданен дом , както и аналогиите на Скорпиона.

До 3° 19' в Скорпион Юпитер ще бъде в силата си , защото попада в собствена накшатра Вишабха.
От 3° 20' Скорпион - 16° 39' Скорпион Юпитер попада в накшатра Анурадха управлявана от Сатурн.
От 16° 40' Скорпион - 29° 59' Скорпион Юпитер попада в накшатра Джиештха управлявана от Меркурий.

От 11 април до 12 август 2019 Юпитер ще бъде ретрограден в накшатрите Анурадха и Джиештха.

следва продължение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците