Здравей Гост

Късмет за Рак , Телец , Риби и Скорпион до ноември 2019

  • 0 Отговора
  • 3800 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

На16 октомври 2018 г. в 20 часа 39 мин. Юпитер ще ингресира в съзвездие Скорпион.

Юпитер играе съществена роля в близките 2 години

Юпитер е ретрограден 29°R21 в скорпион  от 11 април  , 2019 г.  Отново директен   в Скорпион от 12  август 2019 19°D30 . Юпитер  влиза в собствения си  знак - двойнствения и  добродушен огнен Стрелец   на 10 ноември  2019.

Юпитер  за  ведическата астрология дава много приоритети и значение на позиционирането и транзита, тъй като се оказва, че влиянието му върху живота ни е от съществено значение. Нещо повече той е приятел на Марс - планетарния управител на Скорпион , което означава че ще играе важна роля до 5 ноември 2019 , а и след това защото ще влезе в собствен знак.

Юпитер е ключовият знаменател на мъдростта, знанието и връзката  с родителите, учителите и възрастните хора.  Той е даракарака  или сигнификатор на партньорите .Благоприятно позициониран Юпитер означава, че  подкрепата и помощта от родители, учители или началници ще бъде факт. През периода  ще можем да намерим решение на трудни ситуации в живота, ако Юпитер е позициониран добре в картата.

Юпитер е силен в  Рак;  Стрелец и Риби. Докато съвпадите му със Слънцето, Луната и Марс се смятат за благоприятни за останалите планети съвпадите не носят добри резултати.

От съзвездие Скорпион планетата ще аспектира знаците Риби , Телец и Рак.
Разширение и експанзия , успехи и късмет за онези които имат лични планети в тези знаци.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците