Здравей Гост

Кармичните задачи и формули за изчисление

  • 0 Отговора
  • 4021 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
В наталния хороскоп основно значение имат Слънцето и Луната следвани от Юпитер и Сатурн.
Чрез тези планети можем да изчислим кармичните точки в картата си ,които съдържат информация за задачите в този живот.
Градусите на Слънцето минус градусите на Луната ни дават точка в съответния дом,знак,градус ,която определя основната задача в този живот.
Разменяйки местата на Слънцето и Луната получаваме точката на провидението в живота си..,която определя зависимостта ни от невидимия свят и ни показва чрез какво и как бихме намерили подкрепа и опора от другите хора.
За да намерим кармическите събития от които не можем да избягаме вадим от градусите на  Слънцето градуса на Юпитер и получаваме точката в градуси ,която показва неприятности,зависимост от роднини...кармични опасности.
При градус на Луна-градус на Юпитер получаваме точката на душевната ни карма и пътя по който можем да се освободим от нея.
Съдбата ни в зависимост от другите хора ..,кармичните ни дългове и каква служба ни е отредила съдбата в този живот получаваме като от градусите на Сатурн извадим градусите на Слънцето.
За кармичното положение в дома и какви събития ни се случват предизвикани от жени и роднини вадим от градусите на Сатурн тези на Луната.
Мидпойнтите на тези точки по централната ос ,като мидпойнтите от разтоянието м/у Слънцето и Луната и Сатурн ни дават понятие за същественото в живота. От разтоянието м/у Луната и Сатурн получаваме инфо за емоционалната плоскост...астрала,семейството.
А от разтоянието м/у Слънцето и Сатурн за реалния живот..,менталната реализация..волевите постижения.
Нодалната ос е силна..,когато е свързана чрез съвпад с дадена планета или е в съвпад с кардиналните оси на наталната карта. Цикълът им се нарича Метонов/доста съм писала тук...за това/ и е равен на 18,5г. Противофазата им е на 9,35г. Това е време на кризи и тежки изпитания. Лунните възли са свързани с нашите земни инкарнации и показват какво човек трябва да развива у себе си ...от какво да се откаже..,какво да проработи. Отказа от работа по ЮЛВ означава деградация,отсъствие на развитие и в този случай наказанията идват при противофазата 9,35г. При развитие само в посока СЛВ натива отрича кармичната си задача и тогава наказанието идва в периода 18,5.
Мястото на възлите в знаците означава стара зряла карма...,а в домовете се реализира конкретния път за събитийност.
В зависимост от положението на Луната ..,нодалната ос и аспектите им ние се стремим към конкретна цел...индивидуална и уникална за всеки човек.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците