Здравей Гост

Примерен прогностичен хороскоп

  • 2 Отговора
  • 7394 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Примерен прогностичен хороскоп
« -: Януари 08, 2014, 06:22:11 pm »


Благо-даря на притежателката на тази карта за доверието ,,както и за позволението да кача хороскопа и тук.

Притежаваш чувство за мъдрост и пророческа нагласа.Винаги ще имаш възможности във всички области на живота. Понякога си жертва на излишъка.Имаш променливи интереси.Не допускаш ограничения и не искаш да бъдеш ограничавана. Притежаваш афенитет към пътуванията. Чувството ти за истина е свързано с душата.
Променлив характер,захващаш се с нещата колебливо ..,предпазливо...размисляш. Готова си вечно да учиш.
Привързана си към притежанията. Упорито и последователно придобиваш пари,ценности ...имущество.
Отношенията ти с роднини и околни са променливи..,макар,че отношението ти към род,родина ,роднини,предци е отговорно и активно.
Пестеливо изразходваш творческия си потенциал. Промени в службата и служебното положение..променливо здравословно състояние ,често свързано с ментални проблеми.
Променливи са и обществените ти контакти. Имаш неуловима и неопределена социална позиция.
Нестабилни отношения в брака...изневяра на партньори и многобрачие.
Разкъсваш се между желанията и реалността и трудно вземаш решения.
Приветлива и жизнерадостна винаги си готова да помагаш на другите. Твойте успехи могат да бъдат сигурни в колективното творчество и точните науки. Осъществяваш плановете си интуитивно. И постъпките и идейте ти са с емоционална багра и интуитивно усещане. Но се стремиш да бъдеш прикрита по отношение на мислите си...Активна в къщи умело съчетаваш и мъжката и женската работа.
Дома ти би трябвало да е обзаведен с улесняваща техника...
Романтична,емоционална и чувствена в любовта. Огромно внимание отделяш за възпитанието на детето си. Добър организатор си и си ценена в работата си. Дейността ,която би ти подхождала най-много е подвижна, гъвкава и интелектуална. Цениш ведрата обстановка и движението..,приятелското отношение.Работа в колектив с по-млади хора..,но не изключвам клюки и интриги.
Стремежа ти към интелектуално и духовно съзвучие във връзките предполага вечно търсене и няколко брака. Привличаш предприемчиви и ловки хора. Искаш да те помнят като нежна и любяща жена. Въобще интересува те какво мислят за теб..,какво говорят за теб. Стремежа ти към хармония не е спирал и трудно да не кажа ...рядко си усещала себе си в хармония. Ако обърнеш философския поглед и мироглед навътре към себе си ще достигнеш в определена степен хармонията към която се стремиш.
Цениш предприемчиви и динамични хора.Предпазлива в плановете и проектите подбираш пестеливо и приятелите си. Умееш да виждаш лицемерието в колектива,недостатъците на приятелите и идеите си...,но когато е нужно избираш конструктивните и правилни решения.
Съветвам те към стремеж за осмисляне на духовния ти път. Научи се да гледаш по-дълбоко на нещата ,които се случват в теб и около теб.
Като човек,който търси мира и хармонията имаш по принцип лек характер.Привлекателен външен вид и светли ясни..живи очи. Човек на принципите си. Притежаваш потенциал да преодоляваш трудностите.
Понякога обаче си жертва на оптимизма си. Способна си да даваш съвети..,но трудно приемаш такива.
Външния вид доста често не отразява вътрешното ти състояние.
В периода от 42-45 и 48 -та година трябва да обърнеш по-сериозно внимание на себе си..,както и да поемеш по-сериозни отговорности.
Ще продължа...

В рамките на няколко дни ще кача хороскопа и прогностиката...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

astro

  • *****
  • 475
Re: Примерен прогностичен хороскоп
« Отговор #1 -: Януари 09, 2014, 11:23:11 am »
Харесва ти да ръководиш другите..,да въздействаш в/у тях. Ще постигнеш добро състояние благодарение на собствените си заслуги. Внезапно издигане в работата ..,но и финансови проблеми поради проблеми независещи от теб.
Неприятни преживявания и тайна мъка заради вражда м/у роднини и близък човек.
Имаш интереси към литература...не изключвам придобивки от работа свързана с болници,затворени помещения,интелектуален труд.
Възможни са приятелства с по-възрастни или по-агресивни хора. Мечта за дом ще бъде реализирана.
Имаш добри възможности за пътуване и работа в чужбина. Тайни любовни връзки ще ти създават грижи и неприятности.
Ревматичните болки особено на ръцете и коленете са предизвикани от простуда. Обръщай внимание сега..,защото на стари години ще имаш доста проблеми с краката.
Склонност към асматични заболявания. За теб е от огромно значение да вървиш сред природата.
Разходките в парка и в гората ще ти помагат много.
Не изключвам раждане на дете в по-зряла възраст.Бъди много предпазлива когато влизаш в съдружия с различни хора. Има опасност да бъдеш въвлечена в съдебни процеси.
Интереса ти към духовните области ще бъде задълбочен особено след 45-та ти годишнина. Парични загуби поради здравословни проблеми...непредвидени при това поради заплащане на лекари и на различни болници е тенденция през живота ти....опасности...рискови и кризисни ситуации...
Силна сексуалност в определени моменти от живота ти.
Би могла да имаш успех в работа свързана с прехраната на хората....или в такава при която се изисква оргиналност и изобретателност...Доста промени ще съпътстват живота ти. Ако съумеш да се приспособиш към всякаква среда , ще имаш успехи. След многото възходи и падения рано или късно в един момент ще установиш..,че притежаваш оргинален талант и ще се отдадеш на оргинална и необикновена професия. Изучаването и прилагането на астрологията в ежедневието ще ти бъде от огромна полза.
Понякога ще имаш доста спорове с приятели. Ще имаш връзки с лекари..,военни или хора които са динамични,предприемчиви..амбициозни. Трябва да бъдеш внимателна в преценките си за хората...и в избора на приятелския кръг.
Необходимо е да приемеш и осъзнаеш..да разбереш свръхсетивните неща. Стремежа ти да ги постигнеш ще бъде възнаграден в по-късен етап от живота ти.
Препоръчително е да търсиш работа свързана с чужбина и чужденци.
Размисли,резерви и себеконтрол са качества,които притежаваш и ще ти бъдат полезни в живота.
Практична и с афенитет към детайлите можеш да преследваш целите си години наред поради силната воля.Съществува вероятност да се изолираш ..както по силата на независещи от теб обстоятелства така също и поради резервираност.Бори се с/у всеки намек за депресия.
Способна си на силна любов и омраза. Готовността ти да стигнеш докрай не винаги е в твоя полза.
Чувството за притежание и собственост ти създава в определени моменти дискомфорт и напрежение.
Ревността играе лоши шеги.
Не би било зле да приложиш способностите си за критика в други области на живота,но не и във връзките си.
Овладей импулсивния говор..,за да не си печелиш врагове.
Имаш вкус към красивите неща .Липсва ти бдителност и се оставяш в лапите на импулсивността. Лекомислието на моменти е пословично.Лесно се обиждаш...имаш силно развито чувство за гордост.
Елиминирай ревността и вътрешните противоречия чрез самоопознаване.Открий къде е скрит проблема за собствената ти сигурност...,за да не привличаш хора склонни към насилие...и власт.
Макар,че ти самата обичаш да властваш...би било добре да формулираш причината и да даваш повече възможности на другите..,а не да вършиш всичко сама.Раздразнението ти понякога е в повече.
Не забравяй,че чрез търпение можеш да постигнеш много повече.

Сама трябва да търсиш промените и да ги приветстваш.
Предпазливо пристъпвай към тревогите си...особено във възрастта 40-50г. В този диапазон от време ще бъдеш прекалено чувствителна към критиките на околните. Разочарованията които ще преживееш могат да послужат като тръмплин за бъдещи успехи.
Неочаквани загуби и импулсивни приказки могат да ти струват скъпо.
Препоръчително е да обърнеш внимание на духовната страна на човешката природа. В този период ще промениш навиците си ,ценностите си ,вкусовете и мненията си. Това ще бъде повратна точка в живота ти.От теб зависи как ще използваш силата на волята си ...
Редно би било да не действаш преди да си помислила за последтствията .Не надценявай силите си...Особено сега ,когато си изпълнена с противоречия .
Състраданието следва да е приоритет в този момент.Пречисти емоционалната си същност...опитай се да освободиш ума си от хора,срещи,обстоятелства и прощавай. Изпълнена с прошка ще дадеш свобода на новото ,което ще влиза в живота ти. Съдбата ти е дала изключителни запаси от енергия ,която следва да канализираш...,противно на разпиляването и през последните години.
Ако съумееш да зачиташ правата и мнението на другите ...то ще имаш подкрепата им и в най-сложните и заплетени ситуации. Съветвам те през този период да приемеш и чуждия морал както  собствения си .
Същественото и важното в рамките на тригошния период който изследвам е промяната която касае само теб..,а не околните.
Следва да приемеш , че не винаги ти си правата...,да отстояваш мнението си само когато си сигурна,а не на всяка цена. Използвай остроумието си..,но по-малко използвай личното местоимение АЗ.
Промяната следва да бъде вътрешна с цел преминаване по-леко и лесно през периода. С учуда ще установиш,че онова..,което променяш в себе си кара околните да бъдат по-толерантни и позитивни.
В периода на 2014-2016та е активирана умствената дейност. Това е период в който ще ти бъде нужна силна концентрация.Ще пътуваш повече от обичайното.Пази се от кражби и измами от партнори.Спътник ще бъде лицемерието..,така или иначе както споменах по-горе умението ти да го различаваш ще ти бъде от полза.
Ако успееш да пречупиш емоциите си през призмата на логическото мислене...,то ще приемеш и преминеш по-лесно през периода. Не допускай импулсивните действия...,караници и свади през периода да нарушават емоционалния ти свят.
Бъди внимателна с приятели и партнори защото през тези 2 г. съществува тенденция към разточителство и неадекватни действия продиктувани от прекалена екстравагантност.Времето не е благоприятно за водене на юридически дела и процеси.Внимавай да не бъдеш въвлечена в подобни.
Не надценявай силите си. Не препоръчвам игри на хазарт,тото,лотария.Въздържай се от спекулации.
Използвай времето през тези две години за окултни занимания и развитие на духовния живот и способности. Потърси творческия потенциал в себе си. Успехите в този период ще бъдат благодарение на теб и собствените ти действия или бездействия. Препоръчвам да вложиш волевия си арсенал и ината активно за постигане на планове и цели.
Възможно е заболяване на родител с фатален изход.
През този период могат да се създадат нови връзки и  да се поеме отговорност за нови дейности. По това време фокус на  вниманието ти ще бъдат силните чувства, нови любовни връзки, грижи около дете и възпитанието му, използване на свободното време за лични удоволствия.... Могат да се появят творчески интереси дълбоко заспали у теб...
Изтощена от битките за дом и семейство у теб ще се зароди желание да приключиш с всичко и дпотърсиш спокойния свят на сигурността...,на хармонията в отношенията ..на красотата. Това е характерен период  на укрепване и консолидация. Ще се почувстваш  по-спокойна...въпросът се състои в бавното но сигурно и в ползите от полученото.Търпението и настойчивостта са ключови думи. Основно желание през периода на следващите 2г е  подобряване на емоционалното, материалното и  духовното ти състояние.
В средата на април внезапни промени които ще се случат в дома ти ще се отразят в кариерата..ще засегнат дълбоко емоционалния ти свят...Пази се в този период от непредсказуеми действия.
В края на април началото на май 2014-та особен фокус ще имат взаимоотношенията ти както с противоположния пол така и с близкото обкръжение. Отношенията с дете..,любовник...хора близки до сърцето ти  ще претърпят фиаско.
Отношенията в семейството ти, корените ти...дълбоките  и скрити душевни потребности ще бъдат осветени...Един  роман може да започне точно в този момент. Огледай се..около себе си . Мъж с акцентиран земен знак може да нахлуе в живота ти Парите също ще бъдат фокус. Ще имаш достатъчно мотиви за да започнеш нещо трайно...
През 2014-та година ще имаш силно желание за реализация . Но...няма да бъде толкова лесно и леко..,тъй като съзирам  допускане на пропуски и грешки и конфликти. Пази се от болести депресии.
Новите познанства както и връзки с по-млади хора са свързани с променливи планове.
Ще бъдеш склонна да се самоотвърждаваш , чрез опозицията си с другите. Ще въздействаш на другите чрез силна воля, сексуален магнетизъм и енергия.
Възможно е да плучиш пари от наследство на жена ..разходи за душевен комфорт. Ще търсиш материалните обстоятелства във всичко. Ще похарчиш и повечко пари за закупуване на козметика и украшения в наяалото на март края на февруари.
Прикрити или неточни мисли ..потъване в подсъзнанието ..както и намеса на чужди влияния ще са характерни за периода. Интереса към мистиката и окултизма ще ти помогне да приемеш личностните ти проблеми. Някой от обкръжението ти ще бъде отстранен.
Стремеж към независимост извън семейните задължения...,промяна на дом или местожителство..,конфликти , болест ...възможно е и с фатален край през 2014-та. Нестабилни отношения в дома...лоши семейни отношения.Пази се от прекомерни разходи през годината...
Бъди внимателна през годината защото си предразположена към рискови и опасни действия през годината. Уморителни конфликти..опасност от падане от високо..,неочаквани рани...Пази и майка си.
Ще бъдеш привлечена от по-възрастни хора..,ще търсиш уединение през годината..,приятелите ти и близките ти ще ти създават грижи..,ще огранияиш приятелския кръг. Ненужните приятели ще напуснат живота ти за сметка на качествените и стабилни такива.
Изменение на плановете и действията не бива да те тревожат през годината.
Ще възникне неудържимият стремеж към пътешествия и приключения.
Освен това времето е много подходящо за учение, квалификация и преквалификация. През този период можеш да постигнеш удивителни резултати.
Напълно е възможно също така да се почувстваш привлечена от хора, които живеят далече от теб.
Тайна любовна връзка , както и здравословни проблеми не са изключени през 2014-та.
Както казах акцент ще има и финансовата свера. Печалби от интелектуална дейност..,пътувания и търговия..,запознанства,контакти.Край на връзка и приятелство. Възможна е творческа работа...рискована и интересна. Ще търсиш такава ,която да ти носи удоволствие и удовлетворение.
Не изключвам започване на връзка на работното място.Пази се от екстремни ситуации.
И все пак въпреки превратите и обратите възможностите които Вселната ще ти даде през настоящите две години няма да бъдат никак малко.
В края на зимата и късното лято на 2016 -та през цялото време ще имаш възможност да реализираш най-смелите си мечти. Ще имаш финансова сигурност..,подкрепа от успешни и влиятелни хора..,както и отчасти вътрешно спокойствие и сигурност.
Това е един много мощен период  в живота ти, когато можеш  да постигнеш почти всичко, което си поставяш за цел, но... може да се появи силно противопоставяне  на усилията ти. Силния ти  оптимизъм и увереност, са много активни и ще  имаш достатъчно физическа енергия и издръжливост, за да продължиш и доведеш  своите усилия до край.Ще бъде провокирано по-силно чувството за справедливост и необходимост да се защитят традиционните принципи, които ръководят живота ти, но може да  почувстваш необходимостта да вмениш личната си философия на други хора или те да приемат твоите стандарти. Събитията през това време ще ти  покажат, че  пътя който си поела е правилен, но също така  ще разбереш и какви  пропуски си допуснала . Ще бъдеш принудена да направиш преоценка на основната  си система от вярвания, независимо дали тя включва духовни и религиозни принципи .Ще бъдеш готова да отвориш съзнанието си  към едно ново ниво на разбиране на света около теб . Далечно пътуване  е много вероятно да бъде осъществено сега, което от своя страна  ще разшири гледната точка за това как живеят  другите... Това е един невероятен период в който съдбата е изсипала в/у теб целия си благодат. Възможността от сериозна връзка е налице.
Ще продължа...
« Последна редакция: Януари 09, 2014, 04:33:33 pm от astro »

*

astro

  • *****
  • 475
Re: Примерен прогностичен хороскоп
« Отговор #2 -: Януари 22, 2014, 03:13:57 pm »
В началото на февруари ще обърнеш по-сериозно внимание на себе си...Разкрасителни процедури , пари за козметика и удоволствия няма да бъдат излишни...
Средата на февруари ще имаш финансови постъпления...по-дори от очакваното. Възможност за допълнителни възнаграждения.
Наред с това ще имаш късмет и в игри като тото,лотария...
Не изключвам и възможността да се запознаеш с човек с който да започнеш връзка.
Финансовите въпроси ще те занимават и през март.
Април ще ъде пълен с изненади...и точно тогава е твърде възможно да започнеш връзка , която да ти донесе светлина в изпълненото с грижи и сивота ежедневие.
Пролеми свързани с майка,дом,семейство ще са приоритетни. Силни емоции ще съпътстват периода.
През май ще си влюбена..гледай да не се загубиш във взаимоотношенията си и да забравиш за себе си. Тайна любовна връзка ще те накара да преразгледаш живота си..,да потърсиш отговори на въпроси свързани с партньори.
През юни на преден план излизат отново партньорските теми...ще са наложителни крайните решения.Няма да се чувстваш удовлетворена.Възможна е среща с по-млад от теб мъж...и внезапни чувства.
Юли ще сложиш край на нещо...и това ще ти даде изключителна свобода.
Август е месец за почивка...Необходимо е да събереш сили. Отдай се на топлите слънчеви лъчи и събирай положителните емоции на лятото.
Септември обещава да бъде по-спокоен...с повече пътувания.
Октомври ще се наложи да се погрижиш за сигурността и стаилността на дома и финансите ти. Предложение за нова работа или по-висока длъжност.
Ноември ще стартираш участие в група..,организация...
Декември е месец с много динамика...,радост от близки и грижи около дъщеря ти...


« Последна редакция: Януари 22, 2014, 03:25:50 pm от astro »