Здравей Гост

Какво иска да ми каже този сън?

  • 3 Отговора
  • 2522 Прегледи
Какво иска да ми каже този сън?
« -: Ноември 30, 2013, 03:36:38 pm »
Почти нищо не си спомням от него,но ясно си спомням как отивам в някакъв парк , а там ме среща моя стара любов... и се прегръщаме и се целуваме...все едно отново сме заедно  :umnik: Дали нещо би могло да се случи между нас някога пак, или как да тълкувам този сън?
После сънувах, че отивам на някакво събитие ,където ме чакат мои връстници,спомням си някои от класа ми. Влязох в някакво заведение/ресторант и вътре беше много официална обстановката,но не си спомням повода.Имаше бели дивани и елегантни столове , мисля че бяха бели,но не съм сигурнa. Преди да сънувам всичко това,сънувах съвсем наскоро починилата си баба и че сме в апартамента й, в който съм живяла доста дълги години. Не мога да разбера защо винаги , когато сънувам,сънувам ,че живея все още там? Много често сънувам и основното у-ще ,а не отдавна завърших средното си образование :-\

Сега се сетих, че снощи като затворих очи - видях някакъв бял коридор...Не знам дали това се нарича видение или сън, но беше за около 1-2сек. Много често ми се случва да видя нещо много бързо - не знам дали трябва да се тълкува като сън или е нещо друго. Но какво символизира бял коридор? Имаше врати и от двете страни май...
« Последна редакция: Ноември 30, 2013, 05:20:49 pm от syrnichka »

*

remedeos

  • **
  • 1038
Re: Какво иска да ми каже този сън?
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2013, 04:29:57 pm »
Ами опитай да разбереш какво могат да означават за теб бели коридори.Ти най добре се познаваш.Искаш някой да ти каже,че ще се събереш с гаджето-може,но сънят не показва това.Още се луташ ,не знаеш по кой път да поемеш.Чувствала си се защитена и обгрижвана ,когато си живяла при баба си ,затова се приютяваш там на сън.Тук ясновидци няма,ако сама не помниш,какво искаш да ти кажат другите?Ако утре сънуваш,че си в сладкарница,ама не помниш кво яде бяла или др.торта..пак ли ще питаш?

Re: Какво иска да ми каже този сън?
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2013, 04:46:12 pm »
Коридора беше много дълъг и тесен, имаше две врати - отпред и отзад.  Свързвам го с едно мое решение,но не знам какво да очаквам, тоест не съм сигурна дали е правилно и до какво би ме довело.

*

remedeos

  • **
  • 1038
Re: Какво иска да ми каже този сън?
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2013, 05:22:45 pm »
Ами май нямаш богат избор.В Миналото няма как да се върнеш,така че- напред,пък квото даде Господ..