Здравей Гост

НАЙ- ПОСЛЕ!

  • 0 Отговора
  • 3007 Прегледи
*

apostoloff

  • *
  • 83
  • Напред и нагоре!
    • Астрология с главно "А"
НАЙ- ПОСЛЕ!
« -: Септември 03, 2013, 05:31:06 am »
ЕДНО ЗАКЪСНЯЛО ПРИЗНАНИЕ


Дори ФБР  най- сетне призна, и то съвсем официално, за съществуването на извънземни. Това стана чрез разсекретения от Федералното бюро за разследвания документ, в който се описва случай, свързан с катастрофирали през 1947 година извънземни кораби- така наречените „летящи чинии”.

От документа става ясно, че  в пустинята близо до Розуел, Ню Мексико през 1947 година  са открити три извънземни кораба. Вероятната причина за катастрофата била объркване в навигацията на извънземните машини поради влиянието на наземните радари.

В разсекретения от ФБР документ се описват подробно летящите чинии и съществата, намерени в тях. Космическите кораби са били три на брой, направени от неземни материали, непознати до днес за учените на Земята, а технологията чрез която са се задвижвали летящите машини също е  непозната за човечеството и си остава все още неразгадана. В корабите били открити останки от хуманоиди с височина около един метър. Те били облечени в сребристи облекла от непозната материя.

И така, ФБР официално призна, че има извънземни, които са посетили нашата планета!
Интересно е обаче да ви запозная с една сравнително нова теория за извънземните, която все повече привлича вниманието на учените и все повече изследвания и проучвания се насочват към нея, а именно, че извънземните всъщност не са никакви извънземни, а хора от бъдещето, които пристигат в нашето време с машини на времето, за да правят различни проучвания свързани с историята на човечеството.

Не трябва да ни учудват и различията във външния вид, защото научно вече е доказано, че хората ще се променят визуално с времето и след години ще изглеждат досущ като намерените хуманоиди…


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
****************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net