Здравей Гост

ОТСЛАБВАНЕ ВЕЧЕ И С... ШОКОЛАД

  • 2 Отговора
  • 2282 Прегледи
*

apostoloff

  • *
  • 83
  • Напред и нагоре!
    • Астрология с главно "А"
ОТСЛАБВАНЕ ВЕЧЕ И С... ШОКОЛАД
« -: Юли 02, 2013, 02:29:35 pm »
ЕДНО ФЕНОМЕНАЛНО “ИЗОБРЕТЕНИЕ”

Мечтата на всяка жена вече е факт – шоколад, от който се отслабва. И за това дамите трябва да благодарят на математика Аниш Попат, който създава шоколад с толкова малко калории, че е напълно безопасен за фигурата. Нещо повече – чрез него могат да се загубят излишни килограми!

Предприемачът Аниш Попат е създал съставка, която нарича "воден ганаш" и с нея прави шоколадови блокчета, съдържащи по-малко от 20 калории. Нискокалоричната съставка е създадена без да съдържа в себе си продукти като масло, сметана, желатин и яйца. Така се създава "чист" шоколад, който няма да се залепи върху бедрата.
При комбинирането на различни овкусители и висококачествено какао се получават разнообразни вкусове - от по-екзотични до класически.

След като стартира собствения си сладкарси бизнес, 25-годишният лондончанин превзема света на сладките изкушения. Аниш е самоук, но разказва, че черпи вдъхновението си от много известни шоколатери и готвачи и е пътувал от Брюж до Мумбай в търсенето си на перфектния аромат.

"Шоколадът е полезен и добър за вас, ако е направен по правилния начин. Аз вярвам, че ползването на качествени продукти и нестандартният начин на приготвяне увеличават удоволствието от продукта.", казва Аниш.
Специалистът по хранене д-р Сара Шенкер смята, че хората с наднормено тегло могат да пробват диета с нискокалоричните шоколадови бонбони. Тя казва, че тъй като този шоколад не е тежък и съдържа повече вода, може да бъде перфектния заместител на наденичките и обикновения шоколад, с които се тъпчат болните от наднормено тегло.

"Те трябва да бъдат насърчавани да приемат този вид шоколад, но разбира се трябва да се внимава, защото шоколадът е един от малките луксове, на които те могат да се насладят.", добавя още доктор Шенкер.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
****************

Апостол Апостолов

www.SuperAstro.net

*

Crabby

  • **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: ОТСЛАБВАНЕ ВЕЧЕ И С... ШОКОЛАД
« Отговор #1 -: Юли 02, 2013, 02:40:41 pm »
А на вкус дали го е докарал?

Аз не съм фен на шоколада де  :(
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

Re: ОТСЛАБВАНЕ ВЕЧЕ И С... ШОКОЛАД
« Отговор #2 -: Юли 24, 2013, 11:48:30 am »
Какво ли не измислят вече хората.. наистина дали вкуса е като на шоколад не е ясно. Ако е сполучливо браво на момчето