Здравей Гост

Писмо до АН

  • 0 Отговора
  • 2476 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Писмо до АН
« -: Април 04, 2012, 04:08:08 am »
АН,
Помниш..ли ме...,аз бях само сянка..някъде...,някога...
http://www.youtube.com/watch?v=TjU2QgMCZ3c
Дълго мислих преди да започна да пиша на страниците на тази секция във форума! :blink:
И го правя не заради теб, не заради себе си..,а заради ФОРУМА! :blink: Не го правя на лични...,защото след всичко , което прочетох днес...,аз не само , че не ти вярвам.../за което имам основание/...,а и защото не знам...какви още женски хитрини биха били използвани за кауза...която и двете знаем е пердута...

Ти знаеш...,че в битката м/у камъка и водата...печели винаги водата...,защото умее да заглажда и с постоянство и ЛЮБОВ...оформя камъка.Аз не съм камък...не съм и вода...,аз съм човек като теб...който има сърце...и вярва в доброто...И винаги съм знаела, че доброто побеждава...в битката със злото...Кое е добро, кое е зло...и има ли ги...това е въпрос на друга тема...и доста обширна дискусия. Факта...,че аз съм тук...никак , ама никак не е случаен...Факта, че ти си тук- също!
В живота често се случва така, че ние не срещаме хората , които искаме...,а онези..които са необходими по пътя ни...Коя от нас...или той е пресякъл този път е без значение...По-важно е другото...или, ако имаме претенции за ДУХОВНО ПОЗНАНИЕ...да  познаем и разберем...да ОСЪЗНАЕМ случващото се..и да пътуваме....Няма значение каква е посоката...по-важно е да вървим, защото ,...ако останем на едно място рискуваме ...да дадем шанс на ЕГО-то...

***За мен има само пътища ,които имат сърце.По тях аз пътувам и единственото предизвикателство ,което си струва ... е да измина пълната дължина.Там аз пътувам и гледам,гледам останал без дъх.***...,няма значение...кой, кога и как е изрекъл тези думи...,знам...знам, че ги познаваш! :blink:

защото смисъла на всичко е в пътуването...- това е нашия път.

Тази нощ искам да ти кажа всичко...и с това да приключа темата за притежанията...,защото НИЕ -НИЕ ...не притежаваме нищо...дори и себе си.

***Ние сме изтъкани от тъмнина, от неща, които са необясними. Да мислим за себе си по всякакви друг начин е лудост. Така, че не унижавай тайната на човека в себе си, като се самосъжаляваш или се опитваш да й дадеш разумно обяснение. Унижи глупостта на човека у себе си, като я разбереш, но не се извинявай на никое от тях; и двете са необходими.***


Знам..,че това писмо...ще стигне до теб...,знам...,сигурна съм..че ще се бориш докато четеш...Знам, че няма да приемеш на мига всичко...НО ТЕ МОЛЯ...АН...ДА ПОБЕДИШ СЕБЕ СИ...-ТОВА Е ВЕРОЯТНО ПОСЛЕДНА БИТКА....Аза...е велик...показа ми го много пъти...триеки теми и хвърляйки празни думи в пространството...ГОТОВА СЪМ ДА ПРОСТЯ..,ЗАЩОТО АЗ НЕ СЪМ ПРОСТИТУТКА..,НЕ СЪМ МРЪСНИЦА...,НЕ КАЧВАМ ПОРНОГРАФСКИ МАТЕРИАЛИ...НЕ ПИША В ДРУГИ ФОРУМИ...И НЕ СЪМ СЪСИПАЛА НИТО ЕДИН....И НИКОГА...ДОРИ КОГАТО ТУК НА БЯЛОТО /не без твоя помощ/ казваха  ЧЕРНО...НЕ ИЗНЕВЕРИХ...ПРЕТЪРПЯХ БИТКАТА ГЕРОЙСКИ.... :blink: АЗ ИМАМ ДУША АН...И ДУХ...И ПЪТ...КОЙТО ТРЯБВА ДА ИЗВЪРВЯ! :blink:
Знам, че ме мразиш..,а ..аз не те мразя...и БОГ ми е свидетел...Защото омразата е болка...,а болката разяжда душите ни...Никой от нас няма вина...има ВСЕЛЕНА...тя умее да създава и несъздадените неща...Тя умее да подрежда хаоса...и не на последно място да се наслаждава на това..,което е създала...Страха..,при ТОВА ЛИЦЕМЕРНИЯ СТРАХ И ЗАКАНАТА..ЧЕ ФОРУМА ЩЕ БЪДЕ СЪСИПАН..не само, че е инсинуация..,а и СТРАХ...СТРАХ...ЧЕ НЯКОЙ НЕЩО  ВЗИМА... :blink: Не е така...,и ти го знаеш..,но това не ти попречи вчера..да дадеш материал на конкуренцията... :blink: Жалко е! Смешно е! Ти някога си била близка с този човек...,с какво право се опита да вмениш вина...и да го злепоставиш?! :-\
Не си ли го обичала...?!Не си ли мислила за него?Защо...Оста на притежанията...тук..,сега и на всяка цена...Или страха..,че нещо..което си мислила за свое ..нямаш контрол в/у него?! Освободи се от страха...,какво контролираш...ТЕБ С МЕСЕЦИ ТЕ НЯМА ВЪВ ФОРУМА...И КАК МОЖЕШ ДА КАЖЕШ..,ЧЕ СИ СОБСТВЕНИК...ТИ СИ СЪСОБСТВЕНИК НА САЙТА...,НО НЕ И НА ФОРУМА...ТИ НЕ СИ ГО СЪЗДАЛА...ТОЙ БЕШЕ МЪРТЪВ...ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ...И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА ПЧЕЛИЧКИ КАТО МЕН...И ЛИЛИ ГО ИМА!!!...ТОЙ НЕ Е ТВОЙ...!!!ТОЙ Е НА ВСЕЛЕНАТА...И НИТО ЕДИН СКОРПИОН НЯМА ДА ГО УБИЕ...КАКЪВТО И СТЕЛИУМ ДА ИМА...!!! Сайта е твой..или не...нямам претенции..,но форума...- ЗАБРАВИ!
Освободи се от страха - това означава да бъдеш преизпълнена с любов, да знаеш истината, която не умира..,за да бъдеш свободна АН...
В древните митове се казва, че Слънцето трябва да покори Луната и да стане неин съпруг. Смисълът им е в това, че нощната, женската безсъзнателна природа на Луната, пълна със страхове и боязън, трябва да бъде осветена и преобразувана от мъжката светлина на Слънцето, светлината на съзнанието. Когато енергията на страха се осветява от светлината на разбирането, тя се превръща в любов. Мистичният брак на Слънцето и Луната означава свързване на съзнанието и любовта, мъжкото и женското начало.
В светлината на съзнанието страхът се превръща в любов. Но пътят към този връх, както към венеца на прекрасния брак, преминава през тъмната пещера на призраците, която не трябва да се избягва, през нея трябва да се премине с яснота в погледа и сърцето. Свързването на съзнанието и любовта е върха на блаженството за Рака. 

Говорихме за това тук... :blink: в онази тема...в която писах като АМАНДА... :blink:, за  да разбера причината..защото винаги съм знаела..,че повода е един..,а причината друга...за омразата ти...
Вчерашното ти падане АН...утре може да бъде...твой тръмплин...,само...и само, ако не нарушава законите на ВСЕЛЕНАТА...
Много преди..частните ни случай да станат причина..за много неща/така и не разбрах..,кое те караше да си мислиш, че всичко се върти около една плоскост/..ТИ  КАЗАХ НА ЛИЧНИ КАКВИ И КОЛКО ОБИДИ ПОЛУЧИХ ОТ ХОРА,КОИТО ТИ ПОЗНАВАШ ОТДАВНА...КАК В ЕДИН МИГ..,АКО ПРОДЪЛЖИШ ДА ТОЛЕРИРАШ ВСИЧКО ТОВА...ТО ЩЕ БЪДЕ ТВОЯТА СЛАБОСТ...Ти не само, че не се вслуша в думите ми...,а и тръгна В ДОЛНА И ПОДМОЛНА БИТКА С ИСКРЕНОСТТА МИ... :blink: Защо? ЧИЯ ПОБЕДА БЕШЕ ТОВА...? НА ОНЗИ ФОРУМ..,НА МОЯ САЙТ ИЛИ НА ТОЗИ...МИ НИЧИЯ НЕ Е!

В МОМЕНТА ТУК СЕ СЪЗДАВАТ ИНТРИГИ , ЗА ДА СЕ ДЪРПАТ ПОТРЕБИТЕЛИ...ТУК СЕ ПЛЮЕ..ЗА ДА СЕ ПЕЧЕЛИ...КАКВО- ЕГО :blink:ТУК Е АРЕНАТА!!!...ТАМ Е ПУСТО-ТРИЯТ СЕ...ПРИ МЕН Е САМО АСТРОЛОГИЯ...ЗАЩОТО НЕ ДОПУСНАХ-ОМРАЗАТА!
Но...това ти го казвам..не за друго...,а защото четейки днес видях КАК ДУХОВНОТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОГРЕБАНО ОТ ЕГОТО...КАК АЗА ...СЕ ЗАХРАНВА...И ВЯРВА, ЧЕ Е НЕПОБЕДИМ!

Тази битка с АЗА ще я загубиш АН...Той ще те победи...И ТИ ЩЕ БЪДЕШ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН СЛУГИНАЖ НА ШЕПА ХОРА...6-ти дом...

"— Какви неща виждаш?
— Виждам всичко.
— Но и аз виждам всичко, а не съм човек на знанието.
— Не, ти не виждаш!
— Мисля, че виждам.
— Казвам ти. че не виждаш.
— Кое те кара да говориш така, дон Хуан?
— Ти гледаш само повърхността на нещата.
— Искаш да кажеш, че всеки човек на знанието всъщност прозира във всичко, което гледа?
— Не. Не това искам да кажа. Казах, че човекът на знанието има свои собствени пристрастия. Моето е просто да виждам и да знам. Другите правят други неща."


Така, че ти предлагам...БЕЗ ИНСИНУАЦИИ И МАНИПУЛАЦИИ да се свържем на лични и да поговорим!АКО ФОРУМА ТЕ ИНТЕРЕСУВА! ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕШ КЪДЕТО И ДА БИЛО...И В КАКВАТО И ДА Е ПОСОКА ЧУЙ ОЩЕ ЕДНО МНЕНИЕ!
ЦИНИЗМА НЕ Е В ДУМИТЕ АН...,ТОЙ Е В МИСЛИТЕ И В ПОДСЪЗНАНИЕТО НИ! ТУК ВЪВ ФОРУМА ГО ИМА В ИЗОБИЛИЕ...,НО ТИ НЯМА КАК ДА ГО ПРОЧЕТЕШ...НЕ СЪМ СЕ ОПЛАКВАЛА... :blink:

И тук не става дума за теб..,за мен..,за него...тук става дума за нещо СЪЗДАДЕНО С ЛЮБОВ, ЖЕЛАНИЕ И НАМЕРЕНИЕ....Не се вслушвай...в долнопробните инсинуации...в ПОДЛИЗУРСТВОТО И ЛИЦЕМЕРИЕТО...СЪВПАДА НА СЛЪНЦЕ-НЕПТУН...МОЖЕ ДА ДАДЕ ЯСНОВИДСТВО..,НО МОЖЕ И ДА НИ НАПРАВИ....ДРУГИ....

В ИМЕТО НА ФОРУМА- КОЙТО ОБИЧАМ НЕ  ПО-МАЛКО ОТ ТЕБ ти казвам....От тъмната пещера не трябва да се бяга, затваряйки очи, като изплашен заек. Заекът е знаменит символ на Луната, страха и плодовитостта. Да преминеш съзнателно през своята страхливост, да преминеш бдително през всички ужаси и кошмари, които сътворява страхливостта, това означава да станеш наистина творчески.
Страхът парализира творчеството. Страхът потиска инициативата.


"Словото може да бъде по-скъпоценно от всички съкровища на земята."..

"Онзи, който оставя място в сърцето си за другите, ще си намери навсякъде убежище."

'Личността на всеки човек, подобно на музиката, има индивидуален тон и собствен ритъм."

Ние няма да измислим топлата вода...,НО МОЖЕМ ДА ПИЕМ ОТ ИЗВОРА НА СОБСТВЕНАТА СИ МЪДРОСТ...ЖАДНИ ЗА ЗНАНИЕ..,ПОЗНАНИЕ...И КОСМИЧЕСКА ЛЮБОВ!
/Вкарай го тоя Нептун в друга посока- нужно е/...

Мекосърдечният грешник е по-добър от светеца, закостенял в своята набожност.

http://www.youtube.com/watch?v=TjU2QgMCZ3c

 :'( :'( :'(

с много...,ама много тъга...

защото сме нито светици...нито грешници....

http://www.youtube.com/watch?v=o0a3UiaVpQA
« Последна редакция: Април 04, 2012, 12:08:33 pm от jinom »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците