Здравей Гост

ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА

 • 21 Отговора
 • 26669 Прегледи
ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« -: Януари 31, 2012, 09:53:48 pm »
От известно време насам, около месец, дори по-малко всеки път когато погледна часовника числата са еднакви. 19:19, 10:10, 11:11. Дори вече като го гледам и ми става смешно, защото една ли не знам че ще са еднакви.
Имате ли идеи какво значи това? Доколкото помня по "страшните" филми значеше че човека скоро ще умре...други идеи? Споделете ако на някой му се е случвало! :)

*

samoella

 • **
 • 639
 • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2012, 01:26:08 pm »
 По-скоро означава, че ти си в хармония с Висшия вселенски разум ,а не ,че е свързано със смъртта.....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

 • **
 • 639
 • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2012, 01:28:43 pm »
Случва ми се често и се чувствам добре....Даже знам ,че като ги видиш числата -пожелай си желание в този момент :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2012, 02:40:29 am »
при мене е обратното -когато ги виждам ,на зле е ! Винаго .............. от 3 години

*

Silence

 • **
 • 956
 • небесни прашинки
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #4 -: Март 04, 2012, 10:18:50 pm »
И на мен често ми се случва, сега отново съм в такъв период. Виж тук:

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1971

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #5 -: Март 05, 2012, 09:06:26 pm »
Аз съм си намислила, че четири единици 11: 11 или е 22:11 ми е за късмет. като е 13 минути - за някаква неприятност.  И винаги е така- предупреждава ме. Не че има полза. Мисля ,че искат да пратят послание. Важното е ти да си намислиш собственото значение. Измисли си какъв е твоят код и те ще почнат да ти говорят на него. Няма значение за другите какво означава комбинацията.

*

Silence

 • **
 • 956
 • небесни прашинки
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #6 -: Март 09, 2012, 01:06:01 pm »
И аз така смятам. :)

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #7 -: Март 13, 2012, 04:08:23 pm »
Наблюдавай внимателно, за да разбереш какво значи лично за теб! :) Аз имах един период, като бях накрая на една трансформация, духовна, винаги като погледнех часовника и часа беше еди колко си и 59 минути.  ;D ;D

*

Silence

 • **
 • 956
 • небесни прашинки
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #8 -: Март 14, 2012, 04:19:57 pm »
Лично аз съм на духовен кръстопът в момента...

Появата на еднакви числа зачестя много. Днес последователно в 14:14, 15:15, 16:16, както и току-що, в 17:17. Вероятно ще има и още през деня.

*

zikovu

 • ***
 • 2311
  • Блог на Линда
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #9 -: Юни 01, 2012, 10:14:26 am »
И аз много често виждам такива числа на часовника, приемам ги като хубав знак.

Но скоро чух, че в Италия хората като видят 11:11 се кръстят- не било на хубаво???? :unsure: :unsure: :unsure:
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Gaiiia

 • *
 • 195
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #10 -: Юни 06, 2012, 05:24:15 pm »
Присъединявам се и аз- от известно време насам ми се случва същото. КОйто и часовник да погледна- цифрите са поредни или едни и същи- предимно 1-ци и 2-ки. И не само часовници. Наистина зачестява, след като ми прави толкова силно впечатление...АКо има нумеролози наоколо нека се включат. Някъде бях чела, че това означава, че Вселената се опитва да ти каже, че нещо голямо идва за теб, но в хубавия смисъл, или че ти подава ръка т.е ако си пожелае нещо ще се сбъдне. Не мога да гарантирам обаче, дали това е така...

Нека хората с повечко опит споделят знания :)

*

*Lina*

 • *
 • 456
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #11 -: Юни 21, 2012, 06:09:06 pm »
Това е от книгата на Дорин Върчу- Лекуване с ангелите / има я в Спиралата/.Разглежда доста подробно всички комбинации.Има и още комбинации от различните числа,тук са само еднаквите.На мен много често ми се случва от няколко години,особено 11:11.

ГЛАВА ДВАНАДЕСЕТА
Съгласуване на числата от ангелите   
Ангелите правят най-доброто за да привлекат нашето внимание и да се свържат с нас. По този начин те ни помагат да уреждаме нашия собствен живот.
Обаче, ние често не вземаме под внимание знаците които те ни дават написани от тях, а по-скоро като съвпадения или като наше въображение.
Ангелите казват:

„Ние не можем да напишем нашите съобщения за вас на небето. Вие трябва да обърнете внимание и да вярвате, когато вие видите някакви модели създавани във вашият живот - и особено в отговор на въпроси или молитви, които сте поставили. Когато вие чуете някаква повтаряща се песен, или видите едно и също число да се повтаря, кой мислите стои зад това? Вашите ангели, разбира се!

Последователност на числата
Вашите ангели често ви изпращат съобщения, показвайки ви последователност от числа. Те правят това по два начина. Първо, те невидимо ви прошепват на ухото, така че да погледнете към часовника забелязвайки часа или специално записан телефонен номер. Ангелите се надяват, че вие ще разберете, че виждате същата последователност на повтарящо се число. Например: Вие може често да виждате числената последователност на 111, и всеки път когато погледнете към часовника, времето е 1:11 или 11:11.
Вторият начин по които ангелите ви показват многозначителна числена последователност, е чрез физическо подреждане, например, една кола пътуваща срещу вас, която има някакъв специален автомобилен номер, който те искат вие да видите, и по този начин, ангелите ви дават определено съобщение.
Ето основните значения на различни числени последователности. Обаче, вашият собствен ангел ще ви каже, ако вашата ситуация носи друго значение за вас. Помолете вашите ангели „Какво се опитваш да ми кажеш?” и те ще бъдат щастливи да ви дадат допълнителна информация, за да ви помогнат да декодирате тяхното числено значение.
111 - Наблюдавайте внимателно вашите мисли, и бъдете сигурни да мислите само това което искате, а не това, което не искате. Тази последователност означава, че има отворена врата за вас, и вашите мисли се проявяват във форма, чрез рекордна скорост. Числото 111 е като ярка светлина.
Това означава, че вселената току що е направила моментална снимка на вашите мисли и ги изявява във форма. Доволни ли сте от тези мисли, които вселената е уловила? Ако не, коригирате мислите си (помолете вашите ангели, да ви помогнат в това, ако вие имате трудност да контролирате или наблюдавате вашите мисли).
222 - Вашите ново посадени идеи са започнали да растат в реалността. Поливайте ги и ги подхранвайте, и скоро те ще изскочат от почвата, така че вие ще можете да видите доказателствата на вашето проявление. С други думи, не губете и пет минути пред чудото. Вашата проява скоро ще бъде очевидна за вас. Запазете духа си за добрата работа! Поддържайте положителни мисли, поддържайте потвърждения и продължете да визуализирате.
333 - Извисените учители (възнесените учители) са близо до вас, желаейки да знаете, че вие имате тяхната помощ, любов и подкрепа. Призовавайте ги често, особено когато видите моделите на числото 3 около вас. Някой от най-известните извисени учители като Исус, Моисей, Майка Мария, Куан Юин и Йогананда.
444 - Сега ангелите са ви заобиколили, уверявайки ви в тяхната любов и помощ. Не се тревожете, тъй като помощта на ангелите е наблизо.
555 - „Закопчайте коланите”, тъй като голямата промяна в живота е пред вас. Тази промяна не би трябвало да бъде определяна като „позитивна” или „негативна”, тъй като всички промени са просто естествена част от потока на живота. Възможно е тази промяна да е отговор на вашите молитви, затова продължете да виждате и чувствате себе си в мир.
666 - Мислите ви, точно сега са небалансирани, фокусирани, твърде много върху материалния свят. Тази последователност на числата ви молят да балансирате мислите си между Небето и Земята. Както известната „Проповед на Планетата”: ангелите ви призовават да се фокусирате върху духа и служене, и знайте, че вашите материални и емоционални нужди, автоматично ще бъдат посрещнати, като един резултат.
777 - Ангелите ви аплодират - поздравления, вие напредвате! Започнете добрата работа, и знайте, че вашето желание се реализира. Това е изключително позитивен знак, и означава, че вие ще трябва също да очаквате да се случат повече чудеса.
888 - Един етап от вашия живот вече приключва, а това е един знак който ви предупреждава така, че вие да можете да се подготвите. Тази последователност на числата, може да означават, че вие сте победили една фаза в емоционалност, нещо свързано с кариерата, или етап във вашите взаимоотношения. Това още означава, че има светлина в края на тунела. В допълнение, това означава: „Реколтата е узряла. Не закъснявайте да я оберете и просто да й се радвате.” С други думи не закъснявайте да направите вашият ход, или да се радвате на плодовете на вашата работа.
999 - Завършване. Това е края на една голяма фаза във вашият личен или глобален живот. Това също е послание към работниците на светлината, които участват в излекуване на Земята и означава „Продължавайте да работите, тъй като Майката Земя, точно сега се нуждае от вас”.
000 - Едно напомняне, че вие сте едно с Бог и да чувствате присъствието на любовта на Бога вътре във вас. Това също е един знак, че ситуацията е изминала един пълен кръг.


Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #12 -: Юли 12, 2012, 03:51:07 pm »
Случва ми се често и се чувствам добре....Даже знам ,че като ги видиш числата -пожелай си желание в този момент :blink:

и аз така знам,когато са еднакви-пожелай си нещо и то ще се сбъдне :)
и на мен мн често ми се случва :)
Sales manager sex shop

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #13 -: Февруари 21, 2014, 09:53:17 pm »
Това с тези повторения взе да ми се случва все по-често и като порових попаднах на тази тема. Дано някой се включи с още идеи какво може да значат. Ако означават изобщо нещо. Но пък когато нещо все ти се завира в полезрението все значи нещо си мисля :mellow:
И преди ми се е случвало, още повече че имам доста добре работещ вътрешен часовник, дотолкова че и аларма не ми трябва :)...ама сега непрекъснато ги виждам. И тъй като точно в момента съм в някакъв период на мои си търсения и ровения в себе си, ги свързвам по някакъв начин точно с това. Дали?

*

Bella

 • *
 • 105
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #14 -: Февруари 22, 2014, 03:40:00 pm »
И на мен ми се случва от доста време, но го отдавам на ритъма на живот, Просто някои дейности ги извършвам по едно и също време, а за късмет това се случва в час с еднакви цифри. Като погледна часовника в такъв момент си казвам, че пак е толкова часа.

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #15 -: Февруари 22, 2014, 04:40:44 pm »
Ами не зная, може и така да е. Аз също засега не ги свързвам с нищо особено, освен това което казах - случва се в период на някакви мои търсения...затова ми стана и интересно.

*

remedeos

 • **
 • 1038
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #16 -: Февруари 22, 2014, 05:12:20 pm »
И аз съм в синхронното плуване :PОсобено около рождени дни и помени,тъй ми се премрежва погледа от дженшена,че скачам баш в Селестинското пророчество.Особено туй касио,сейко,лаптопи-ангелска нумерулогия ми пеят.Абе часовникът с кукувичката ;D

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #17 -: Февруари 22, 2014, 05:15:47 pm »
Ку ку ;D Да не ми се гавриш с темата ааааааааа ;D ;D ;D Че отиде кукувичката  :P

Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #18 -: Февруари 22, 2014, 05:31:34 pm »
Ама пък от друга страна може точно това да е :P Рождени дни и помени, ми да направо разби кода на ангелите и кукувиците :o
Ще черпя един жен шен, няма как :P

*

remedeos

 • **
 • 1038
Re: ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ ЧИСЛА НА ЧАСОВНИКА
« Отговор #19 -: Февруари 22, 2014, 06:04:46 pm »
Моля,моля,ама голям дженшен и поне три,че с един не се задоволявам ;DУф,извинявай да не си помислиш нещо,ти нали беше жена ;DНе съм минала под дъгата..Иначе-не,не се гавря с темата,аз от около 4 год. наблюдавам числата тек,преди мислех в/у посланието,но от 2 години спрях да ги тълкувам...или вече си знам.