Здравей Гост

Меркурий в домовете на натала

  • 0 Отговора
  • 2210 Прегледи
*

Марая

  • ******
  • 28282
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Меркурий в домовете на натала
« -: Декември 03, 2010, 06:58:14 pm »


Меркурий в 1-ви дом - Борба в работата и словото
Аз винаги имам интерес да говорим за моите постижения!
Вие успявате да говорите толкова дълго, колкото се налага, докато в края на краищата получите това, което желаете. Понякога думите Ви се възприемат като обявяване на война, но това е въпрос на мнение, нали?. Най-добре се учите от спечелените борби и битки. За Вас не е проблем да боравите с думите като с опасни оръжия. Винаги отваряте едно ухо, когато се обсъждат личните Ви постижения.
Моята работа и моето ежедневие са моята борба!
Вие постигате успех в почти всяка работа или услуга, която вършите. Естествено, че при това искате да наложите своите собствени методи на работа, тъй като работното Ви място е Вашата арена за борба, където искате да имате думата. Понякога се случва да използвате остра критика, но го правите само в случаите, когато не става така, както Ви се иска. Един словесен и работещ борец като Вас знае много добре какво да прави, за да задвижи мотора си на пълни обороти и  да демонстрира своята сила.

Меркурий във 2-ри дом - Финансово мислене
Аз говоря само тогава, когато си струва за мен!
Вие наистина говорите с удоволствие, но само тогава, когато си струва усилието. Вашите мисли са най-голямото имущество, което не сте готови да делите с всеки, а само с хората,  които цените. Естествено най-често печелите парите си чрез търговия с ценна информация или притежания, тъй като мислите Ви непрекъснато се въртят около тези неща. От малки сте се научили да боравите с пари и често четете книги, които Ви доставят информация за лесно печелене на пари. Затова и едното Ви ухо е почти винаги отворено за общите планове за печелене на пари, а второто пък се отваря, когато някой иска да купи нещо от Вас.
Аз ценя платената работа и това парите да работят за мен! 
Най-ценното работно място за Вас е там, където имате възможност да работите с пари, тъй като цените реда в паричните дела. Не случайно усещането Ви за лична стойност е пряко свързано с доходите, които получавате за своите услугите. Благодарение преди всичко на Вашите ценни аналитични и финансови способности, Вие се впрягате на работа само тогава, когато си струва за Вас. Ако другите не ценят услугите Ви, тогава ще имат „честта” да се насладят на критика Ви, която също може да е ценна.
 
Меркурий в 3-ти дом - Многостранни разговори
Аз имам интерес да водя различни разговори, тъй като винаги имам нещо за казване!
Най-добрата професия за Вас е тази, в която можете да говорите, да телефонирате или да дискутирате, понеже го правите с удоволствие и страст. Тъй като се опасявате да не се свършат темите за разговори, естествено развивате многостранни интереси чрез различни книги (особено на природонаучна тематика) и други източници на информация. Не случайно предпочитате разговори с хора, които разполагат с повече знания от Вас – любопитството Ви мотивира да научите нещо от тях. На този свят почти няма нещо, от което да не се интересувате, няма и почти нищо, за което да не можете да кажете нещо.
Дискусиите с Вас приличат на маймунски спринт с подскачане от дърво на дърво. Смисъл за Вас имат само онези контакти и разговори, в които думата Ви се чува, като това важи и при пътуванията. Вашите слушатели  винаги могат да намерят в думите Ви нещо, което да научат или от което да се поучат.
Аз говоря за моето ежедневие, когато съм на работа и за работата си в ежедневието!
Вие работите главно с информация или с езикови и писмени анализи. При това с удоволствие се учите от практиката. Вие сте първият човек, който се записва на предложените на работното място курсове за преквалификация. Който работи с Вас, ще чуе много неща за Вашето битово ежедневие, а който прекарва ежедневието си с Вас ще чуе много информация за Вашата работа.

Меркурий в 4-ти дом - Мисли и разговори за семейството - коремния торатор
Аз говоря и мисля за моите семейни и битови отношения, а понякога и за общите цели! „Аз мисля, каквото чувствам и чувствам, каквото мисля“! (по природа съм коремен оратор)
Като дете несъзнателно сте усвоили знанието какво и как да кажете в семейството си, за да се задоволят нуждите Ви. По природа сте надарен да чувствате всичко, което мислите и разговаряте предимно с членове на семейството и доверени хора, чието ухо е отворено за Вашите нужди. Най-подходящото място за тези разговори, съвсем естествено, е Вашия собствен дом, както и леглото Ви, където с настроение  споделяте своите чувства и нужди. Във всички разговори на тема семейство, жилище и общи цели, проявявате силна загриженост и вдъхвате доверие. Понякога се случва да реагирате по-остро и емоционално в разговорите с близките си, когато те Ви оставят с чувството че не Ви слушат или не откликват на нуждите Ви. Вашето благоразположение е свързано с това, което чувате, мислите и виждате. Който живее заедно с Вас умее да носи отговорност за това, което казва, но не и за това, което Вие интерпретирате с корема си!
Аз се нуждая от работно място, където да се чувствам като у дома си и където същевременно мога да прекарам деня си съобразно моите нужди и настроения!
Веднага след излизането Ви от бебешката люлка са Ви намерили работа за вършене в къщи и така се е развила нуждата Ви за домакинска работа (т.нар. „женска” работа). На работното място търсите близост със сътрудниците си, за които сте най-силно загрижен. Когато Вашите услуги не се приемат или другите остават глухи за нуждите Ви, тогава сте в състояние да упражнявате критика. Естествено едното Ви ухо е винаги отворено за близките Ви хора и сътрудници, които най-често задоволяват нужди Ви.
 
Меркурий в 5-ти дом - Шеф в творческата работа и словесните хватки
Аз говоря и мисля за себе си и за това, което ми харесва, а понякога и за организирането на съвместното свободно време!
От само себе си се разбира, че сте много творчески в мисленето и говоренето, особено когато става дума лично за Вас или за някакви игри. В края на краищата почти винаги Ви доставя удоволствие да говорите за начинанията си, както и за страстите Ви. Изпитвате голямо удоволствие от играта на думи, от това да сте в центъра на вниманието в разговорите, което постигате преди всичко със своето кралско излъчване. Естествено, понякога и Вашите подчинени или хората в обкръжението Ви също могат да говорят, но само при условие, че говорят за Вас или за съвместните Ви хобита. Винаги сте готови да играете с децата, понеже Ви харесва да се държите като дете.
Аз работя и организирам моето ежедневие на принципа на игрите!
Вашето работно място е същевременно и Вашата кралска територия, която с удоволствие лансирате, тъй като се идентифицирате с нея. На работното си място се стремите към ръководен пост, тъй като сте убеден в своите мениджърски способности. Като един Слънчев бог, Вие знаете как човек  може да освети ежедневието си, за да има в него игри и развлечения. Ако някой от обкръжението Ви се опита да развали удоволствието Ви, ще му се наложи да изслуша Вашата творческа и страстна критика.

Меркурий в 6-ти дом - Работещият посредник
Аз говоря и мисля за работата си, за сътрудниците и организирането на ежедневието си!
Не всеки е способен да се изразява толкова подробно и да мисли толкова аналитично като Вас, особено в работата. Вашето изразяване в живота е изключително свързано с работата Ви, тъй като най-често се учите от практиката. Едното Ви ухо винаги е отворено за Вашите сътрудници, особено когато става дума да се свърши идеално работата. Човек се чувства полезен следвайки Вашите напътствия и организация в  работата. Който се прави на ударен и не Ви чува в работата или ежедневието, няма да може да избегне Вашата критика.
Аз живея като анализирам и критикувам – както на работното място така и в ежедневието си!
Когато на работното място и в ежедневието Ви всичко е наред, тогава сте приспособим, ако ли не - тогова знаете как да приложите критиката. Тъй като мислите практично, отношението Ви към работата и ежедневието е практично. Който работи с Вас се учи да бъде полезен и да работи чисто.   
 
Меркурий в 7-ми дом - Посредническо бюро за партньорски и  приятни услуги
Аз говоря и мисля за това, което другите правят и казват, и което намирам  за хубаво за мен и моя партньор!
Вие имате най-голямата художествена способност да изразите това, което другите харесват или искат да чуят. Ако обичате някой комплиментите Ви се сипят към него като букети от най-прекрасни цветя. В партньорските разговори и срещи, слагате всяка своя дума на златно блюдо. В края на краищата, Вашият партньор и Вашите контакти са най-хубавите Ви облекла, които с удоволствие демонстрирате пред публика. Едното Ви ухо винаги е отворено за другите, особено за онези, които правят каквото Ви харесва. Желателно е този, който Ви придружава да Ви прави комплименти, защото Ви доставят удоволствие и същевременно действат като балсам за ушите Ви. Много често приемате комплиментите като доказателство за любовта на другия.
Аз с удоволствие работя за другите, действам така, че да съм нужен в партньорството и контактите, и подслаждам с удоволствия ежедневието си!
Най-хубаво работите със своите любими хора или с онези, които са Ви полезни. Работата Ви най-често е  свързана с Вашите художествени способности. Естествената Ви придирчивост Ви кара да предпочитате леката и приятна работа. Възможно e професията Ви да е свързана с мода, увеселителни заведения, посреднически бюра или места, където можете да предлагате любезните си услуги. Когато другите не слушат това, което казвате, знаете как да им упражните „любезна” критика. Този, който работи съвместно с Вас и иска да му е леко, трябва да знае как да Ви обожава и да прави това, което Ви харесва. 
 
Меркурий в 8-ми дом - Убедителен в мъчителните разговори и мълчанието
Аз говоря и мисля двусмислено и се нуждая от натиск в общуването, за да променя начина си на изразяване!
Вашата обаятелна способност да говорите и мислите двусмислено понякога Ви създава врагове. Това, естествено, Ви е безразлично, тъй като знаете как да се държите като мъртвец в комуникацията – оставяте опонента да разговаря само с две-три от мозъчните Ви клетки. Примамливи за Вас са онези връзки, в които чрез взаимно финансиране можете да осъществите своите планове или чисто и просто имате възможност да получите някакви облаги. Ако по някакъв начин мнението Ви не се възприеме от другия има опасност думите Ви да избухнат като гранати в ушите на събеседника Ви. Понякога и една дума е достатъчна, за да загубите контрол в разговора и да избухнете. Ако някой се осмели да не зачете мнението Ви във връзката, със сигурност ще му се наложи да се запознае със сенчестата Ви страна, която понякога има и терапевтично действие. Вие не сте създадени просто, за да се намирате на приказки на пълна маса, а за да разкривате истината чрез дълбоки и проникновени разговори. Произнасянето на истината понякога може да боли, но пък често води до оздравяване, в процеса на промяна двусмислените разговори се превръщат в едносмислени. Вие знаете как да жертвате едното си ухо като го държите отворено за разговори както за съвместно печелене на пари, така и за мъчителни разговори, които често не Ви интересуват, но пък ги водите с надеждата, че си струват. В края на краищата, Вашите уши са калени в мъките, нали?
Аз се нуждая от натиск в работата и в ежедневието докато ме стегне шапката, за да мога да се освободя от този натиск!
Вие знаете как чрез способността си за дълбок анализ и критика на работното място и във връзките, да получите уважението на другите. Отстрани не винаги е ясно дали Вие яздите дявола или дявола Ви язди! За да намерите желаната от Вас работа, ще трябва да санирате няколко работни места, на които сте се мъчили. По принцип не се нуждаете от терапия, тъй като винаги имате на разположение Вашите връзки и сътрудници, които Ви съдействат да се промените. Който работи с Вас или организира заедно с Вас ежедневието си, трябва да е искрен в изразяването си и кален в мъките – това му е нужно, за да си спести болезнени раздели.
 
Меркурий в 9-ти дом - Божественият знаещ
Аз говоря и мисля с удоволствие по смислени теми, тъй като съм най-добре информиран и предпочитам да говоря с хора, които имат повече знания от мен!
Вие имате божествената дарба да знаете всичко най-добре и за да разширите своя хоризонт дискутирате с удоволствие с хора, които притежават повече знания от Вас. В края на краищата сте се хранили с голямата лъжица на знанията и сте естествено оптимистичен по отношение на бъдещето. Вашето положително мислене и  широк мироглед са резултат от едно голямо любопитство и добро хранене. По тези причини имате също така и най-добрите предпоставки за успех в областите свързани с говорене и писане. Пътувате с удоволствие, особено в чужди страни, и с удоволствие дискутирате теми, свързани с напредък, философия, религия, което Ви позволява постоянно да учите нещо ново. Едното Ви ухо винаги е отворено за смислени въпроси, а другото за подобряване на изразяването на Вашия събеседник.
Аз ползвам с удоволствие знанията си в работата и работя за моята квалификация, за да бъда най-добрият на работното си място!
Почти никой не знае по добре от Вас как се постига успех и реализация в работата. За да подобрите работните си методи с удоволствие повишавате квалификацията си. Вашето положително отношение към работата и сътрудниците Ви най-често Ви носи успех. В края на краищата сте толерантен и разумен сътрудник, с който другите контактуват с удоволствие. Понякога упражнявате критика, но това е така, защото знаете най-добре как може да се подобрят нещата. Когато става дума за подобрение на работното място, задължително отваряте едното си ухо, другото стои отворено за подобрения на ежедневието. А който работи с Вас, ще преживее едно пътуване в щастието.

Меркурий в 10-ти дом - Кариеристично мислене
Аз говоря и мисля за моята кариера. Размишлявам само върху това, което има значение за мен и съм практично ориентиран както в професията, така и в съвместното съжителство!
В говоренето и мисленето Вие сте практически ориентиран както към Вашата професия, така и към съвместния живот. Естествено, говорите само тогава, когато смятате, че е правилно или когато виждате смисъл в това. Чрез своя логичен разсъдък сте способни добре да се концентрирате върху най-важното и да се справите с трудностите. В края на краищата се учите постоянно чрез опита и практиката си, и разполагате със сигурни и проверени знания. За да осигурите положението си се нуждаете от признание в разговорите и на практичните Ви, занаятчийски способности. По някакъв начин сте окупирали правото да сте винаги прав. Това какво има значение за Вас и какво няма, си е Ваша работа, а който не го разбере и зачете, ще бъде целенасочено поучаван от Вас. Винаги държите едното си ухо отворено за близките си и доверени хора, особено когато става въпрос за споделяне на личния Ви опит и поемане на задължения.
Аз работя съзнателно и концентрирано за моето признание и прекарвам ежедневието си с моите професионални приоритети!
За Вас е изключително важно да получите признание в професията и за услугите си, тъй като това Ви позволява да се чувствате сигурен в обществото. В края на краищата работите отговорно, съзнателно, концентрирано и сте издръжливи, което Ви помага да постигнете целта си. Всяка поета от Вас задача ще бъде от стриктно изпълнена. В случай, че не получите професионално признание от другите, често ставате намръщен като градоносен облак и започвате да упражнявате критика в съвместния живот. Чувствате се призван да се произнасяте в организирането на ежедневието и на работното си място.
 
Меркурий в 11-ти дом - Творческа съвместна работа чрез  изобретателно мислене
Аз говоря и мисля спонтанно, най-често за съвместни игри и развлечения, сменям бързо темите, тъй като винаги съм любопитен за новото!
Вие се изразявате спонтанно и неконвенционално, особено в приятелския си кръг и сред единомишленици. В мисленето и говоренето си сте много по-бърз, от колкото в логиката. В разговорите си избирате опозиционна и бунтовническа роля, с което показвате, че по всяко време можете да си позволите да танцувате с думи извън обществените норми. Вашият неуморим дух е под постоянно напрежение, тъй като жадува силно за новото и нечуваното в живота. Вашето любопитство Ви кара да се интересувате от всичко ново, за да бъдете с една крачка пред другите. В съвместните мероприятия и съвместното творчество и игри, винаги държите едното си ухо отворено за приятелите си, а когато става дума за нови техники отваряте и другото.
Аз работя с удоволствие само когато съм независим в ежедневието си и в свободното си време, и по всяко време съм готов за съвместни игри!
От време на време експериментирате с нови работни методи и често сте в конфликт с конвенционалния начин на работа. Вие сте предопределени за работно място, където се правят проучвания и изследвания, но само в случай че имате нужното постоянство за това. Винаги сте отворени за експериментиране с нови техники и реформи на работното място. Чрез чести смени на работното си място ще откриете, че най-доброто работно място за Вас е самостоятелната дейност в сферата на услугите и точно това ще Ви донесе удовлетворение. 

Меркурий в 12-ти дом - Мечтателят с книга на възможностите
Аз говоря и мисля за възможности и представи, с тях и с моята вълшебна книга на възможностите мога да успокоявам духовно!
Вие често изразявате себе си чрез своето въображение, визии и фантазии и не Ви е страх да загубите конците в разговорите. Понякога се случва някои от мечтаните Ви очаквания да се сбъднат, но това е така само, защото сте предчувствали сбъдването. Вълшебната Ви способност се състои в това чрез мисли и разговори да пресъздадете един идеален, мечтан свят, в който си отпочивате с удоволствие. Благодарение на Вашата безкрайна фантазия прекрасно разбирате как се пишат и разказват приказки, в които са възможни чудеса. Вашите антени стоят денонощно включени на вълна предаване и приемане на интриги и тайни разговори, като това ви помага да не загубите вниманието на своите събеседници но и да ги омаете като Шехерезада. Вие знаете почти винаги как да се спасите с думи и често споделяте тази дарба с другите.
Аз работя с удоволствие на заден план, при това мога да си отпочивам и да прекарвам ежедневието си в спасителни услуги!
Вашето мечтано работно място е там, където намирате спокойствието си. За да не Ви е скучно в работата, понякога създавате интриги между сътрудниците си, като по този начин успявате да  разширите темите на разговор. За да не привлечете твърде много обществено внимание върху себе си, се възползвате от способността си да критикувате тихо. И ако случайно някой чуе и Ви обезпокои, тогава включвате копчето „Не знам, не чух, не видях“. Много сте добри в способността си да се спасявате от работата, както и в това да превръщате хаоса в ред. Едното Ви ухо винаги е отворено за отчаяни и тъжни хора, спрямо които прилагате спасителните си услуги, което Ви прави ако не господ, то поне свещеник в техните очи.

Автор Добрин Антонов- Доби

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците