Здравей Гост

Астро шеги

  • 5 Отговора
  • 2803 Прегледи
*

Lillie

  • ******
  • 30532
Астро шеги
« -: Юни 26, 2008, 03:22:09 pm »
Малко "астро" хумор на руски  :-[

Клик тук: http://www.liveastrology.org/jokes.htm
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Re: Астро шеги
« Отговор #1 -: Юни 29, 2008, 11:24:24 pm »
ПРИКАЗЕН ХОРОСКОП

ОВЕН
Овенът тичал по своя важна работа между релсите на железопътна линия. Изведнъж срещу него се задал влак. “У-у-у-у!” - изсвирил локомотивът. “Бе-е-е-е!” - отговорил му овенът и продължил напред. “Бух!” - чуло се накрая, когато машината и животното се сблъскали и отскочили от удара назад. Овенът се поотръскал и пак поел по своя път. Локомотивът, даже без да се отръсква, се понесъл срещу него. И пак - “бух”! И отново отхвръкнали назад. А на
третия път... На третия път машинистът излязъл по-умен, дал заден ход, отбил в страничната линия и направил път на
овена, който продължил да тича по своята важна работа.
ПОУКА: По-упорит от овена може да бъде само друг овен.

ТЕЛЕЦ
Телецът пораснал и станал голям бик. Един тореадор го поканил да си поиграят на корида - борба с бикове. Телецът с удоволствие се съгласил, защото обичал игрите и не знаел, че за биковете тази забава свършва лошо. Тореадорът размахал червен плащ. Телецът се разярил и го подгонил, но в един миг се спрял като закован. Какво ли не правил тореадорът - ръчкал го, плезел му се, наричал го готован и мързеливец, но бикът не помръдвал. Злополучният бикоборец се разплакал и си отишъл. Тогава телецът вдигнал копитото си, с което бил настъпил случайно Попаднала на полето жълтица, прибрал я и така не само спасил живота си, но и забогатял.
ПОУКА: Не бягай от късмета си!

БЛИЗНАЦИ
Близнаците решили да пътешестват. “Да пресечем с кораб океана!” - предложил първият. “Чудесно -съгласил се втория - обаче ако излезе буря? По-добре да се изкатерим на най-високата планина.” “Прекрасна идея - възхитил се първият, - обаче може да паднем. Не, да идем на Северния полюс!” “Да, обаче не е ли прекалено студено? А защо да не обиколим Земята по екватора?” Първият намерил и тази мисъл за великолепна, но добавил: “Обаче...”
Близнаците си приличали като две капки вода - и на двамата любимата им дума била “обаче”. Обаче именно заради тази нищо и никаква думичка те си останали цял живот в своето затънтено градче.
ПОУКА: Трудно е да разделиш на две магарета сламата, когато едното от тях си ти.

РАК
Ракът съзрял пред себе си водорасло. “О, колко съм гладен!” - възкликнало членестоногото и се втурнало... не, не към апетитната закуска, а точно в обратна посока. Колкото повече вървял ракът, толкова повече се отдалечавал от водораслото. Но тъй като Земята е кръгла, от един момент нататък започнал да го доближава. И така полека-лека, след цяла година ракът достигнал целта си. Водораслото било изсъхнало и не ставало за ядене. Ракът си останал гладен, но затова пък се прочул като първия пътешественик, обиколил света заднешком.
ПОУКА: Към славата няма преки пътища.

ЛЪВ
Лъвът бил толкова доволен от себе си! “О, колко съм храбър!” - казвал си той сутрин със събуждането си. “О, колко съм величествен!” - повтарял си през деня, докато се разхождал из пустинята. “О, колко държа на честта и достойнството си!” - мислел си той вечер преди заспиване. Цяла нощ сънувал как всички му се възхищават. Ала денем нямало кой да му се възхищава - пустинята била доста пустинна. Тогава лъвът отишъл в града и постъпил на длъжност експонат в зоологическата градина. “Колко е смел и величествен!” - цъкали с език хората, когато го гледали как се разхожда в клетката. Само че никой не казвал: “Колко държи на честта и достойнството си!”
ПОУКА: Публиката нищо не разбира.

ДЕВА
Девата не искала повече да бъде дева и решила да се ожени. Кандидати имало достатъчно, но никой не й харесвал. Един бил прекалено висок, друг - много нисък, трети - страшно буен, четвърти - ужасно смачкан, петият изобщо
за нищо не ставал. Най-сетне намерила някакъв нито висок, нито нисък, нито буен, нито кротък, с една дума - ставал. Започнала девата да си търси булчинска рокля. Рокли също имало достатъчно, но една била прекалено
къса, друга - много дълга, трета - извънредно претенциозна, четвърта - съвсем обикновена, а петата изобщо за нищо
не ставала. И когато на-края си намерила рокля, нито такава, нито онакава, забелязала, че оня, когото си била избрала, вече за нищо не ставал, защото се бил превърнал в дядо. А тя самата...о, тя отдавна не надзъртала в огледалото.
ПОУКА: Претенциозният вкус рядко помага в живота.

ВЕЗНИ
Везните се накланяли ту наляво, ту надясно. Те били чувствителни везни и не искали да пренебрегнат никого. “Ах, казвали си те, - този отдясно има голяма тежест, не е лошо да бъдем любезни с него!” Само след миг обаче им идвало на ум, че и онзи отляво може някога да придобие тежест - и се покланяли натам. А как им се искало да се успокоят! Какво могат да мечтаят едни везни, освен да бъдат в равновесие! Един ден дълбоко се замислили над нерадостната си съдба. И когато престанали да мислят, изведнъж усетили, че не се накланят нито наляво, нито надясно - просто защото не забелязвали кой е до тях.
ПОУКА: Мисли за другите, но не забравяй и себе си!

СКОРПИОН
Скорпионът бил лош и затова никой не искал да си играе с него. Един ден от далечна страна дошъл някакъв бръмбар.
Срещнал скорпионът и го попитал: “Искаш ли да си играем?” От учудване скорпионът забравил, че е лош и отговорил: “Искам!” Започнали да играят на различни игри – и на “Прескочи бръмбар”, и на “Не се сърди скорпионче” и на гоненица, и на криеница. Веднъж, когато бръмбарът се криел, една муха му пошушнала: “Защо играеш с този скорпион? Той има отровно жило!” Бръмбарът отговорил: “Глупости! Та той е толкова добър!” Скорпионът бил наблизо, чул думите на бръмбара и разбрал защо е бил лош. Защото никой не искал да си играе с него.
ПОУКА: Ако скорпионът забрави за жилото си, не му напомняй!

СТРЕЛЕЦ
Стрелецът отначало бил най-слабият стрелец, който може да си представи човек. Просто никога не улучвал – може би защото бил доста късоглед, а може и по други причини. “Откажи се от това занимание, то не е за теб!” – съветвали го всички приятели. “Вие ще ми кажете! – отвръщал им стрелецът, който още не бил никакъв стрелец.
– Ще видите как ще стана шампион по стрелба!” И наистина станал. Защото се сетил най-напред да стреля с лъка, а след това да рисува кръговете около точката, в която се е забила стрелата. И така стрелите му били винаги в  центъра на мишената.
ПОУКА: Който не може да постигне целта, приема за цел онова, което е постигнал.

КОЗИРОГ
Козирогът всъщност бил най-обикновен козел, но козел, който искал да се изкачи на най-високия връх, за да го наричат козирог. Започнал да изкатерва върховете. В началото – по-ниски, дето дори не били никакви върхове, а просто хълмчета. После – по-високи. Докато стигнал до най-високия – оня, от който можел да види целия свят. И целия свят да го види, което за него било по-важното... Тогава извикал към света: “Ей, вижте ме! Аз съм най-великият Козирог! Виждате ли ме?” Видял го един орел, който летял по-високо и от най-високия връх, спуснал се и
го сграбчил с ноктите си.

ПОУКА: И най-високопоставеният не трябва да се самозабравя..., че може да има някой, който стои над него.

ВОДОЛЕЙ
Водолеят сам си измислил това име, иначе бил просто поливач. Поливал лехите в градините, нощем миел улиците с маркуч. Нарекъл се “водолей”, защото искал всичко да звучи красиво. Не казвал “Слънцето”, а “бляскавия господар на небесата”, Луната величаел като “бледолика нощна красавица”, а Звездите – “искри от божествения огън”.  Веднъж влязъл в хлебарницата и си поискал от “онова ухаещо чудо, което се получава от зрелия полски злак”.
Хлебарят помислил, че му се подиграва, и го изгонил. Така водолеят си останал гладен, но и глада си нарекъл “неясен копнеж към недостижимото”.

ПОУКА: Красотата може и да спаси света, но едва ли ще нахрани гладния.

РИБИ
Рибите били толкова суеверни, че нищо не хапвали, без да се посъветват със звездите. Една от тях видяла вкусно водорасло, от ония, дето приличат на къдраво зеле, но хороскопът й показвал неблагоприятен за водорасли ден. После открила апетитна попова лъжичка, но и нея оставила на мира – разположението на звездите й забранявало такива деликатеси. Внезапно забелязала червейче. Хороскопът сочел, че точно сега е моментът. Рибата нагълтала червейчето – и полетяла нагоре, закачена на кукичката на въдичаря. Защото въдичарят също се бил посъветвал със
звездите и те му предрекли благоприятен за риболов ден.

ПОУКА: Не играй по гайдата на оня, който свири в съседното село!

Re: Астро шеги
« Отговор #2 -: Юни 29, 2008, 11:46:47 pm »
"Какъв хумор обичат различните сл. знаци" (на руски)

http://arhangel.ru/astro/2/1


*

Nebesna

Re:Астро шеги
« Отговор #3 -: Август 31, 2010, 12:26:12 am »
Зодия БИРИ (21.01 - 19.02)

Светли и тъмни биват родените под знака Бири, но и двата вида обещават светло бъдеще.
Всеки търси тяхната компания, особено сутрин. Пред житейската пяна тяхната е за предпочитане.
Жените Бири винаги са на една ръка разстояние, а мъжете Бири знаят защо.
Под този зодиакален знак са много държави, като Германия и Чехия се чувстват най-щастливи.
Бирите са приятни на вид, спретнати - винаги с бяла якичка.
Особено шофьорите са ненаситни към тях, макар винаги да твърдят, че са били само с една.

Зодия ВЕРМУТ (20.02 - 20.03)
Изключително общителни, родените под знака на Вермута нямат нищо против да ги забъркват в служебни или интимни коктейли.
В резултат на последните се явяват много смесени бракове.
Всички от тази зодия обичат да ги клатят - вярват, че така коктейлът става по-хубав.
Тяхната всеотдайност ги издига в службата, защото те умеят да придават сладост.
Единствено не фигурират може би в съставките на коктейл "Молотов", но пък се знае,
че самият Молотов е бил роден под знака на Вермута, което се оказва пагубно за Вермахта.


Зодия РАКИЯ (21.03 - 20.04)
Разнолики, но и разнодъхави са родените под знака на Ракията. С право българинът отколе вика:
"Мириша на ракия,а не на простотия! "Жената от тази зодия понякога я наричат "слаба ракия",
но често тя се оказва скоросмъртница или пукница.
Мъжът-Ракия е с лют нрав,а за да няма махмурлук, не става от масата.
Държавата България е под този знак (виж "Пиянството на един народ").
Зодия Ракия винаги удря и неукия, и професора, където трябва: първия в краката, втория в главата.


Зодия ВОДКА (21.04 - 21.05)
Широки души са родените под знака на Водката. Жената-Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога.
Мъжът-Водка е повече от брат - с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка...
Под този зодиакален знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс),
та остана само химнът-частушка "Не хочу в забой, а хочу в запой..."!
Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото,
така и под него.


Зодия ВИНО (22.05 - 21.06)
Родените през първата половина на зодията са Бяло вино, а през втората половина - Червено.
Първите ги предпочитат студени, вторите - със стайна температура. Но и двата вида са добре приети,
защото - както твърдят древните римляни - в тази зодия е истината. Словоохотливи са - почнат ли веднъж,
спиране няма. И не ревнуват, ако сте използвали за аперитив компанията на някоя друга зодия.
В секса обаче могат да ви предложат нещо с остатъчна захар, от което на другия боли глава и се появяват киселини,
но това са рисковете на сладкия живот.Зодия РОМ (22.06 - 23.07)
Здраво стъпили на четири крака върху житейската палуба са родените под знака на Рома.
Това са хора, призоваващи към пътешествия. Девизът им е: "Всички пътища водят към Рома!
"Петимни са за революции - както социални, така и сексуални - а с умопомрачителните си поразии доставят
удоволствие и на околните,
и на себе си. Способни са да убедят всекиго да им даде и последната си стотинка,
та да я изпият заедно, като през цялото време пеят и танцуват от радост.
Държавата Куба е под този знак, но там ромът вече е с купони.


Зодия УИСКИ (24.07 - 23.08)
Родените под знака на Уискито са достъпни, но не за всеки. В погледите им почти винаги блестят бучки лед.
Жената-Уиски по правило е с повечко лед, което е сигурен признак, че ще ви изпързаля.
Не може да й се отрече обаче, че винаги го прави фигурно - с висока оценка както за сложност, така и за артистичност.
Мъжът-Уиски не пада по-долу, напротив - винаги е отгоре. Компанията на тази зодия укрепва сърдечния тонус и подобрява
мозъчните функции. Държавите Великобритания и САЩ са под знака на уискито,
затова са на свръхсветовно дередже.


Зодия БРЕНДИ (24.08 - 23.09)
Добри партньори са родените под знака Бренди - непретенциозно интимни, но достатъчно делови.
Много често обаче те са интимни в бизнеса, а делови в секса. И все пак е по-добре да им се доверите за
валутна операция, отколкото за хирургическа. Жената-Бренди гледа повече на кафе вместо в очите.
Мъжът-Бренди пък предпочита да си гледа работата, т.е. да пие без откъсване от производството.
Пазете се от неговия неотразим "слънчев удар" - така ще ви замае главата, че ще ви я докара до състояние на
изтръпнал крак.


Зодия МЕНТА (24.09 - 23.10)
Родените под знака на Ментата са хрисими на вид, с което могат тъй да подлъжат всеки, е да позеленее чак.
Жената Мента често намира призванието си в търговията, а мъжът Мента - в политиката.
Но ако жената прави така, че печели само тя (пеейки "Душата ми кантар е и все те удрям в него"), то мъжът прави така,
че губи цял народ. Напоследък все повече ментарджии се занимават с ментиджмън.
В редки случаи обаче могат да решат нечии проблеми - само ако са стомашни (спомнете си поговорката "Мента за корем!").


Зодия ДЖИН (24.10 - 22.11)
Привидно затворени, родените под знака Джин винаги са способни да ви изненадат, като се извисят.
Духовното е тяхната стихия и те много добре си знаят цената.
Истинският Джин не е за всеки - логото му е: Аз съм дух, другите да го духат!


Зодия КОНЯК (23.11 - 21.12)
Родените под знака на Коняка са достолепни и внушават респект. Хич и не правете опити да им сваляте звездите -
те държат на своите. Е, жената Коняк не би имала нещо против да свалите самата нея,
но обезателно в хотел с мнооо-го звезди. Мъжът Коняк е толкова словоохотлив, че заради сладката приказка би
пренебрегнал не само съпружеските си задължения, но и извънсъпружеските си.
Под знака на Коняка са Грузия, Армения, Азербайджан - все държави, които напоследък виждат звезди посред бял ден...


Зодия МАСТИКА (22.12 - 20.01)
Студени външно, но точно с това привличат околните родените под знака Мастика.
Тяхното кредо е: "Никаква мистика, всичко е мастика!". Жената Мастика е идеална съпруга,
символ на семейния мир - с нея под маслинови сенки замезват с маслинки... Държавата Гърция е под знака на Мастиката,
но там на тази зодия й викат Узо. Мъжът Мастика е способен на всичко - особено го привлича зодия Мента
за тъй наречения "сексуален облак". В семейството си обаче той няма проблеми - винаги има кой да се погрижи за жена му.

*

Марая

  • ******
  • 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Астро шеги
« Отговор #4 -: Август 31, 2010, 12:37:13 am »
Ужас! Това за жената *плиска* много верно бе! :-[ :-[ :-[ ;D ;D ;D
И за звездите в които вечно гледам и за хотелите в които прекарах около има няма 28г. от живота си....
Абе даите един коняк с КОИБА...и да става каквото ще става....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

  • ***
  • 4140
Re:Астро шеги
« Отговор #5 -: Август 31, 2010, 02:32:25 pm »
Цитат
Дедо нема и на Луната да казва нищо - нея си я пази. От личен опит в синастрията - хубав аспект на Луна към Сатурн, дава къткане и пазене от страна на Сатурн към Луната. То грижовност, то трепкания, мани ти, Дедо ходи на прсти и търчи с таблата да принаса сутрин кайвенце, вечер - ракийка...    Жените, да знаете - нема друг, дето така да се грижи за Луната, като дедо ви Сатурн! Има ли убав аспект или съвпад - там се метайте с главата напред!
На оня търчи-фърчи Марс - Дедо също нема кво да му каже - най-много да завъртат некоя щуротия заедно.
На Хермесчо...то добро дете...врътни му един шамар там и го прати да носи весниците и пощата.
линк