Здравей Гост

Какви сте били в предишния си живот

 • 21 Отговора
 • 11692 Прегледи
*

тъжен

Какви сте били в предишния си живот
« -: Септември 05, 2009, 08:57:40 am »
Какви сте били в предишния си живот

Ако вярвате в прераждането, хвърлете поглед върху интересното пророчество, за да разберете какъв сте били в миналото и може би ще ви бъде по-леко да живеете сегашния си живот. А за невярващите това може да се окаже само едно забавно четиво.


Ако сте родени от 1 до 7 януари, от 19 до 28 юли, от 1 до 7 септември и от 18 до 26 ноември, вие сте били блестящ интелектуалец.
Основните ви качества са били искреност и интелект. Не са липсвали и завистници на вашия гениален ум. Някои са се опитвали да ви свалят от „трона”, но това не им се отдало. Вашите пророчески визии са били дълбоко свързани с интуицията. Непрекъснато сте се стремили към нови знания и открития. Презирали сте хората с плитък ум, а най-силното ви оръжие е било справедливостта. Били сте и много взискателни не само към другите, но и към себе си.
На края на своя предишен живот сте предали своите знания и опит на малък кръг от избраници. В своя сегашен живот сте дошли с чувството за изпълнен дълг към хората. Пренесли сте много от позитивните си качества. Сега интелектът ви е много по-голям, а се стремите и дълбоко да изследвате духа. Вашето мото е: „Искам да разкрия корените на всички тайни.”
И днес свързвате интелекта с интуицията. Продължавате да сте взискателни към другите и не им прощавате слабостите. Затова във вашите любовни авантюри се стремите към съвършени отношения. Често се разочаровате от партньора, защото не умеете да бъдете толерантни към неговите недостатьци.

Ако сте родени от 1 април и от 8 до 17 ноември, вие сте били известен бунтовник.
Непрекъснато сте се стремили да откривате мистичното. Когато сте разкривали една тайна, веднага сте се спускали да откривате и други. Имали сте голяма пророческа сила и със сигурност сте се занимавали с бяла магия. Не сте понасяли авторитети и не сте се стремили да станете човек, който иска високо положение в обществото. Били сте много общителни и сте споделяли с другите своите знания и опит. Любовта ви към другите е била повече духовна,отколкото физическа.
На края на предишния си живот сте предали всички знания на хора, които са се нуждаели от помощ. Умрели сте от насилствена смърт, и то от ръката на наемник на завистливи хора.
В сегашния си живот сте авторитетна личност с критичен ум. Силно цените чувствителните и мъдри хора. Голям психолог сте и бързо разбирате с какви хора имате работа. В любовта се отдавате изцяло и затова от партньора си искате същото.

Ако сте родени от 28 май до 18 юни и от 28 септември до 2 октомври, вие сте били авантюрист с нежно сърце.
Смисълът на живота ви е бил в това да откривате неизвестни места. Като силно любопитни личности, с буйно въображение, сте се стремили да утолявате жаждата си за авантюри. Искали сте да научите много чужди езици и да опознавате много чужди култури. Свободата си сте бранили със зъби и нокти. Където и да сте се появявали, сте предизвиквали вълнения и размирици и затова хората са се страхували от вас. В любовните отношения сте разпалвали страстта на партньора си и след това внезапно сте изчезвали в неизвестна посока. Независимият ви дух е бил не само вашата сила, но и слабост - никой не можел да ви ръководи, а чувствата често ви водели до отчаяние. Мразели сте дисциплината и законите.
Края на своя предишен живот сте дочакали много спокойно. Намерили сте и партньор със сродна душа и с него сте споделили всички свои мечти.
Сега сте много независима натура с разностранни интереси. Все още се стремите да откривате нови хоризонти и много ви е трудно да се установите на едно място. В любовта отново търсите сродна душа.

Ако сте родени от 11 до 31 март, от 18 до 29 октомври и от 19 до 31 декември, вие сте били голям оратор.
Били сте много остроумен стратег, с големи ораторски способности. Със своите речи сте пленявали сърцата
на слушателите си. Дори царете и лидерите са търсели вашата компания и съвети. Слабостта ви - вашето романтично и влюбчиво сърце. Любовта сте изживявали тялом и духом и повече сте давали, отколкото получавали. Затова не е чудно, че след всеки любовен крах сте ставали отмъстителни. Разочаровани в любовта, вие отново сте се връщали към своите ораторски занимания, а там вашите добри приятели ви спасявали от самотата и монотонността.
Краят на вашия предишен живот е бил много хубав - намерили сте любовта на живота си и сте получили пьлно материално и духовно богатство.
В сегашния си живот продължавате да имате ораторски способности и търсите още по-силна връзка с околните. Не понасяте хората с бедна душа. За приятелството давате всичко и винаги може да се разчита на вас. В любовта сте подозрителни и много ревниви.

Ако сте родени от 9 до 27 май и от 29 юни до 13 юли, вие сте били образован мъдрец.
Стремили сте се хората да се възхищават повече на мъдростта ви, отколкото да получите добро обществено положение. Много добре сте знаели, че славата е меч с две остриета. Били сте строги към себе си и не сте си разрешавали да правите грешки. Сигурно сте изгубили някой скъп приятел и веднага след това сте осъзнали, че смъртта не е само физическа, но и духовна проява. Останалата част от живота си сте посветили на науката и мъдростта. Единствената ви радост са били резултатите от научните ви изследвания. Така сте дочакали и края на предишния си живот. В сегашния живот сте много недоверчиви спрямо хората. За да приемете другите, те трябва непрекъснато да ви се доказват. Продължавате да бъдете авторитетна личност, с добро реноме. Не понасяте бъбривците и еснафите. Приятелството за вас е светиня и сте предани приятели. В любовния живот търсите вярност, нежност и романтичност.

Ако сте родени от 20 април до 8 май и от 12 до 19 август, вие сте били безмилостен завоевател и покорител.
Грандоманията и желанието да налагате своята воля над другите -това са най-характерните ви черти през миналия жиеот. Имали сте качества на водач и много бързо сте успели да се издигнете на върха на обществената стълба. Затова сте имали и множество противници. Били сте безмилостни към неприятелите си и тежко на този, който е заставал на пътя ви към целта. Рискувайки, сте постигнали големи резултати. От вашия ум са се страхували всички, дори кралете. В любовта сте били открити и прями и всеки, който злоупотребявал с чувствата ви, много съжалявал. В края на предишния си живот сте предали своите знания
и власт на синовете си. Вероятно сте умрели от раните, нанесени ви от множеството неприятели.
В сегашния си живот мразите и властта, и авторитетните хора. Стремите се към тишина и хармония. Жаждата ви за свобода е толкова силна и непрекъснато търсите нови авантюри. В любовта сте много ревниви, но винаги сте готови да дадете от себе си за личност, която ви омагьоса с нежиост и чувства.

Ако сте родени от 12 до 29 февруари и от 20 до 31 август, вие сте любимец на крале и управляващи.
Никога не сте получавали нещо с насилие. Всичко сте правили тактично и полека и сте успявали да плените много сърца. Симпатия към вас са изпитвали дори кралете и управляващите. Въпреки това много често сте имали неприятности поради ревността или завистта на своите противници. Реномето ви непрекъснато растяло и сте стигнали дори до длъжността царски съветник.
Много тежко сте завършили предишния си живот. Предателството на фалшив приятел ви е отвело или в затвора, или е трябвало да избягате в изгнание.
Днес сте много чувствителна личност и най-много се ядосвате, когато някой се бърка вьв вашите работи. Общителни сте и се страхувате от самота и изолация. Към избраника на своето сърце сте недоверчиви и много трудно откривате чувствата си.

Ако сте родени от 1 до 10 март и от 27 ноември до 18 декември, вие сте били господар на империя.
Горда и амбициозна личност, вие сте имали и голяма интелигентност. Успели сте да се издигнете и на царски трон, станали сте владетел на голяма империя. Не сте понасяли слабостите на своите подчинени и сте властвали с голяма строгост и дисциплина. Вашият народ не е одобрявал строгото ви управление. Хората са били скептично настроени към управлението ви и са ви избягвали. В любовта също сте били много студен и безчувствен човек и затова никога не сте изживели истинската любов тялом и духом.
Преди края на предишния си живот сте станали жертва на революция. Благодарение на една личност сте успели да се спасите и избягате извън своята империя.
В днешния си живот не обичате да ви командват и напътстват други хора. Не обичате да подарявате и давате нищо свое. Обичате свободата си и с всички сили се стремите да я запазите. Вие сте голям индивидуалист и ви отблъсква всичко, което е колективно. В любовта също сте прекалено себични и всяка ваша любовна връзка е краткотрайна.

Ако сте родени от 8 до 21 януари и от 1 до 11 февруари, вие сте били добронравен разбойник.
Родили сте се в бедно семейство и така много рано сте осъзнали, че светът е разделен на бедни и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрекъснато сте се стремели към истината. Били сте легендарно смела личност. Около вас е имало отбрани юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата банда е плячкосвала по горите и пътищата - взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не ви е била позната нито в любовта, нито е приятелството. Преживели сте една бурна и страстна, но за сьжапение трагична любов.
Героично сте завършили предишния си живот. Всички битки са ви носили слава и сте били идол за множеството поклонници.
И днес сте идеалисти, но по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и след това реагирате. Сърцето си разкривате само пред тези приятели, които са доказали, че го заслужават. В любовта сте прекалено взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом, и духом.

Ако сте родени от 29 юли до 11 август и от 30 октомври до 7 ноември, вие сте били изявен защитник на правдата.
Вашата сила е била тактичността и хладнокръвното държание. Планирали сте добре всяко свое действие и умно сте избирали целите си. Били сте родени за юридически съветник и хората непрекъснато са ви търсили за съвети и помощ. Пленя вали сте сърцата със своите ораторски способности. Освен добър оратор сте били и писател. Прекомерната ви гордост се е нуждаела от уважението и възхищението на заобикалящите ви. Много често сте попадали в капана на своето самолюбие.
Преди края на предишния си живот сте успели да накарате много хора да приемат вашите идеи. Следващите поколения са ви превърнали в мит и дълго сте били идол за множеството си почитатели.
В днешния си живот сте много откровен и прям човек и презирате всякакво насилие. Привличат ви хуманитарните дейности и много помагате на болните и слабите. Все пак доста често ви липсва самоувереност и понякога подценявате своите способности. Силно чувствителна личност, когато се влюбите, посвещавате цялото си същество на любовта.

Ако сте родени от 22 до 31 януари и от 8 до 22 септември, вие сте били странстващ артист.
Човек с много буйна фантазия вие сте притежавали таланта да забавлявате хората. Успявали сте да покорите сърцата им и сте ги накарали да ви обожават и обичат. Не сте се задържали дълго на едно място - вечно сте търсили нещо ново и никога не сте се обвързвали само с една личност. В любовта сте давали толкова, колкото е било необходимо, а голямото ви желание за нови любовни авантюри непрекъснато е унищожавало всяка предишна връзка.
В края на предишния си живот успявате да срещнете своята идеална любов и с нея преживявате хубави години на разбирателство и хармония. Най-голямото ви богатство са били децата и техните големи успехи.
В сегашния си живот сте чувствителни, но не откривате лесно чувствата и сърцето си държите се на дистанция от заобикалящите ви. Продължават да ви привличат авантюрите, но сега сте вързани за едно място и с една личност. Хората около себе си цените по делата им, а не по думите. И в този живот притежавате остър и проницателен ум и няма проблем, който да не можете да разрешите.

Ако сте родени от 14 до 28 юли, от 23 до 27 септември и от 3 до 17 октомври, вие сте били гуру с широко сърце.
Пленявали сте хората със своя чар и интелект. Имали сте голямо влияние над всички и сте го използвали за свои цели. Били сте на страната на слабите, беззащитните и не сте преставали да се борите за правдата и истината. Почти невъзможно е било да бъдете победени от противниците си. Превърнали сте се в истински водач и учител за многото си последователи. Хората са ви превърнали в идол и са ви смятали едва ли не за месия. Следвали са ви навсякъде, където сте ходили.
В края на предишния си живот сте избягали в някаква голяма и мрачна гора и там сте прекарали поспедните години от живота си като монах.
Днес не обичате самотата и с цялото си сърце помагате на хората в неволя. Продължавате да сте симпатичен и да вдъхвате доверие. Не сте много общителен човек и често ви смятат за чудак. В този живот добре знаете какво искате и как да го постигнете. В любовта действате повече с разум, отколкото със сърце.

*

ga3l

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #1 -: Септември 05, 2009, 09:32:01 am »
Да, за мен съвпада мн точно.  ;)  А ще има ли продължение, че не видях да има информация за 21 юни ..  :(

*

veshti4ka

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #2 -: Септември 05, 2009, 09:41:10 am »
това ми звучи като пълна дивотия  ;D ;D ;D  нещо хич не ми се връзва  8)


не може да се поставят всички хора по един знаменател! това е недопустимо! всеки човек си има своя собствена съдба, а с написаното по-горе излиза, че хората са унифицирани  :-X

*

тъжен

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #3 -: Септември 05, 2009, 09:47:13 am »
Да, за мен съвпада мн точно.  ;)  А ще има ли продължение, че не видях да има информация за 21 юни ..  :(


Това е целия материал,не съм променял нищо - няма посочен автор.И не съм го прегледал подробно дали всички дати са застъпени  :-[

*

ga3l

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #4 -: Септември 05, 2009, 09:48:08 am »
Ясно, благодаря все пак.

*

тъжен

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #5 -: Септември 05, 2009, 09:56:00 am »
това ми звучи като пълна дивотия  ;D ;D ;D  нещо хич не ми се връзва  8)


не може да се поставят всички хора по един знаменател! това е недопустимо! всеки човек си има своя собствена съдба, а с написаното по-горе излиза, че хората са унифицирани  :-X

Ама аз си знам бе :)Като качвах темата първо за тебе се сетих-как ще реагираш.Чедо,нали знаеш,че тъжньо веднага ще изтрие темата ако не ти хареса и не си съгласна с инфото.Ти само кажи и я трия веднага :( 

*

veshti4ka

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #6 -: Септември 05, 2009, 10:01:24 am »
това ми звучи като пълна дивотия  ;D ;D ;D  нещо хич не ми се връзва  8)


не може да се поставят всички хора по един знаменател! това е недопустимо! всеки човек си има своя собствена съдба, а с написаното по-горе излиза, че хората са унифицирани  :-X

Ама аз си знам бе :)Като качвах темата първо за тебе се сетих-как ще реагираш.Чедо,нали знаеш,че тъжньо веднага ще изтрие темата ако не ти хареса и не си съгласна с инфото.Ти само кажи и я трия веднага :( 

ох бе човече, караш ма да са смея със сълзи  ;D ;D ;D   темата е забавна за диванетата, които още не са разбрали какво е прераждане  :P  що да се съобразяваш с моето мнение - ти си имаш твое бре  :P  и къв лъв си такъв, след като диване като мен може да те накара да направиш нещо такова  :o   ;D ;D ;D ;D ;D 

аз просто си казвам моето мнение и не е задължително да го приемаш, а още по-малко пък да триеш цяла тема щото на Вещицата не и харесало  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

ga3l

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #7 -: Септември 05, 2009, 10:17:10 am »
Ти само кажи и я трия веднага :( 

 Ей, тва изречение най-много ми хареса ..   ;D ;D ;D

*

тъжен

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #8 -: Септември 05, 2009, 10:46:43 am »
Цитат
и къв лъв си такъв, след като диване като мен може да те накара да направиш нещо такова

Ми за мен потребител ,който за 7-8 месеца е качил доста интересни теми и винаги придружени с лично мнение,не трябва да нарича себе си ''диване''.С хора ,които имат знания и отстояват твърдо своето  виждане по въпросите, подкрепено от личен опит-винаги ще се съобразявам.Дори и да ми ''трият сол на главата от време на време''.Още ми държи влага от оная глупост дето направих с регистрацията в замунда.Имах добро намерение но се получи много кофти на практика. :-[

*

veshti4ka

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #9 -: Септември 05, 2009, 11:04:27 am »
Цитат
и къв лъв си такъв, след като диване като мен може да те накара да направиш нещо такова

Ми за мен потребител ,който за 7-8 месеца е качил доста интересни теми и винаги придружени с лично мнение,не трябва да нарича себе си ''диване''.С хора ,които имат знания и отстояват твърдо своето  виждане по въпросите, подкрепено от личен опит-винаги ще се съобразявам.Дори и да ми ''трият сол на главата от време на време''.Още ми държи влага от оная глупост дето направих с регистрацията в замунда.Имах добро намерение но се получи много кофти на практика. :-[

Христо, виж сега, няма толкова велики хора на тая планета - освен безсмъртните, духовните учители и йогините- които да се имат за богопомазани, пък и безсмъртните са били нормални хора преди това и са правили грешки  ;D всеки един човек е незначителна, но много важна частичка от Божествената светлина. аз не съм нито повече, нито по-малко знаеща от теб, просто се обърнах навътре и намерих своите си отговори. ти също можеш да го направиш ако пожелаеш, както и всеки един човек на тази планета. няма нищо по-важно на този свят от ОСЪЗНАВАНЕТО - нито пари, нито измамна любов, нито имоти - нищичко не може да се сравни с поемането по ПЪТЯ.

относно факта, че наричам себе си диване - ами как да ти кажа... живота е забавление и аз съм свикнала да се забавлявам и въобще не се взимам на сериозно  ;D


а в подкрепа на мнението си относно тези унифицирани данни за преражданията, пускам тук няколко изречения от една мъничка синя книжка: "Притчите на ОШО", страница 115:

"Бог е известен с това, че никога не прави двама души абсолютно еднакви - Той винаги създава уникати. Той никога не е вярвал в каквато и да било рутина, Той не е като конвейер. Той е напълно против индиговите копия, Той създава само ОРИГИНАЛИ!"

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #10 -: Септември 05, 2009, 11:47:26 am »
Чедо,нали знаеш,че тъжньо веднага ще изтрие темата ако не ти хареса и не си съгласна с инфото.Ти само кажи и я трия веднага :( 

Ти пък много лесно отстъпваш и се съгласяваш. Само мир и хармония да има, нали?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

тъжен

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #11 -: Септември 05, 2009, 11:49:50 am »
Цитат
пускам тук няколко изречения от една мъничка синя книжка: "Притчите на ОШО"

Ми да вземем да качим в една тема книги на ОШО.Имам няколко в електронен формат.Много си го харесвам този брадат чичко,много ме кефи :-*Абе мисля си че там горе,като ''командироват'' духовни учители на земята,все ги изпращат  в Индия,Китай,Тибет и  все там  наоколо.И в България се е родил един духовен учител и то от най висок ранг-ПЕТЪР ДЪНОВ-но го ценят повече в чужбина а тук останаха малко последователи.А можем да качим книги не само на ОШО.Книги на тема окултизъм и астрология също ще бъдат полезни за всички.Пишете си мненията и ако имате желание да си направим библиотека тук във форума ще я направим.Може да се направят няколко раздела Астрология,окултизъм и др. :)    
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 02:02:23 pm от Христо »

*

veshti4ka

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #12 -: Септември 05, 2009, 11:58:48 am »
Цитат
пускам тук няколко изречения от една мъничка синя книжка: "Притчите на ОШО"

Ми да вземем да качим в една тема книги на ОШО.Имам няколко в електронен формат.Много си го харесвам този брадат чичко,много ме кефи :-*Абе мисля си че там горе,като ''командироват'' духовни учители на земята,все ги изпращат  в Индия,Китай,Тибет и  все там  наоколо.И в България се е родил един духовен учител и то от най висок ранг-ПЕТЪР ДЪНОВ-но го ценят повече в чужбина а тук останаха мако последователи.А можем да качим книги не само на ОШО.Книги на тема окултизъм и астрология също ще бъдат полезни за всички.Пишете си мненията и ако имате желание да си направим библиотека тук във форума ще я направим.Може да се направят няколко раздела Астрология,окултизъм и др. :)    

според Друнвало Мелхизедек, духовните учители се раждат там, където се намира Земната Кундалини. тя си сменя мястото веднъж на 13 000 години и досега е била в Тибет  ;)  около 2012 година окончателно ще се установи в Перу мисля че беше  ;D   та затова и тук и наоколо е имало досега толкова духовни учители - не е случайност  :P

не зная защо и откъде ми се пръкна тая мисъл, но много силно подозирам, че Друнвало Мелхизедек е всъщност Хермес Трисмегист или Тот  ???   това мира не ми дава из тия дни  ;D ;D ;D

*

тъжен

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #13 -: Септември 05, 2009, 12:30:05 pm »

Цитат
Ти пък много лесно отстъпваш и се съгласяваш. Само мир и хармония да има, нали? 


Ми от извесно време мира и хармонията май се нарушиха. :(Така си мисля.Виждам,че и ти все по рядко се включваш по темите и Зъболекар и той не се включва и се чувствам малко виновен за това ,като новобранец.Вие сте от създаването на този форум-Вашата основна  група от потребители.Обогатили сте и сте разширили форума със  теми и публикации.И затова отстъпвам и се съгласявам-за да има мир и хармония и за да не се оттеглят хора от форума.Сигурно и ти често се сещаш за АН :(Защо и тя се оттегли-една много мъдра и добра душа.Ако така върви и занапред то развитието на форума е под въпрос :-[
« Последна редакция: Септември 05, 2009, 12:34:42 pm от Христо »

*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #14 -: Септември 05, 2009, 12:42:22 pm »
Ако сте родени от 8 до 21 януари и от 1 до 11 февруари, вие сте били добронравен разбойник.
Родили сте се в бедно семейство и така много рано сте осъзнали, че светът е разделен на бедни и богати. Ненавиждали сте неправдата и непрекъснато сте се стремели към истината. Били сте легендарно смела личност. Около вас е имало отбрани юнаци и темпераментни и борбени момци. Вашата банда е плячкосвала по горите и пътищата - взимала от богаташите и давала на бедните. Изневярата не ви е била позната нито в любовта, нито е приятелството. Преживели сте една бурна и страстна, но за сьжапение трагична любов.
Героично сте завършили предишния си живот. Всички битки са ви носили слава и сте били идол за множеството поклонници.
И днес сте идеалисти, но по-внимателни от преди. Първо добре премисляте и след това реагирате. Сърцето си разкривате само пред тези приятели, които са доказали, че го заслужават. В любовта сте прекалено взискателни и мечтаете да я преживеете и тялом, и духом.

На мен всичко отговаря-Робин Худ в действие  ;D Връзва ми се много с Марс на ЮЛВ.

Виж сега Вещичке,никой не твърди че всичко отговаря за всички едно към едно,но има една основна информация,която може да е вярна за много хора.Също като при възлите-12 знака са само,което показва сходни уроци и задачи.А и като се замислиш на Земята няма чак толкова много пътища от към външната им страна  ;)

*

veshti4ka

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #15 -: Септември 05, 2009, 12:55:01 pm »
Ако сте родени от 1 до 10 март и от 27 ноември до 18 декември, вие сте били господар на империя.
Горда и амбициозна личност, вие сте имали и голяма интелигентност. Успели сте да се издигнете и на царски трон, станали сте владетел на голяма империя. Не сте понасяли слабостите на своите подчинени и сте властвали с голяма строгост и дисциплина. Вашият народ не е одобрявал строгото ви управление. Хората са били скептично настроени към управлението ви и са ви избягвали. В любовта също сте били много студен и безчувствен човек и затова никога не сте изживели истинската любов тялом и духом.
Преди края на предишния си живот сте станали жертва на революция. Благодарение на една личност сте успели да се спасите и избягате извън своята империя.
В днешния си живот не обичате да ви командват и напътстват други хора. Не обичате да подарявате и давате нищо свое. Обичате свободата си и с всички сили се стремите да я запазите. Вие сте голям индивидуалист и ви отблъсква всичко, което е колективно. В любовта също сте прекалено себични и всяка ваша любовна връзка е краткотрайна.

искаш да кажеш Синухе, че трябва да се примиря, че съм била император в миналия си живот и затова сега съм Императрицата а  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  и сама си правя революциите  :P
но пък в този живот никога не съм била себична, а точно обратното  :-\  по-голям подай гъзец от мене няма - всичко в името на близките  ;D

*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #16 -: Септември 05, 2009, 01:12:08 pm »
Ми това може да ти е кармичният баланс-сега да си подай гъзец  ;)

Иначе някои от изреченията там ти пасват добре.Виж важното е да прозираш отвъд самият текст,да схванеш самата идея.И в крайна сметка това може да бъде само един елемент от цялата ти кармична биография.

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #17 -: Септември 05, 2009, 01:13:06 pm »
Виждам,че и ти все по рядко се включваш по темите и Зъболекар и той не се включва и се чувствам малко виновен за това ,като новобранец.... Сигурно и ти често се сещаш за АН :(Защо и тя се оттегли-една много мъдра и добра душа.Ако така върви и занапред то развитието на форума е под въпрос :-[

Не се чувствай гузен за това, нямаш никакъв принос основната група потребители да се оттегли... И на мен много ми липсва АН, но трябва да уважим избора й да не пише. Всъщност, доколкото виждам, сега е моментът, в който се формира едно ново "ядро" във форума. Едни хора идват, други си отиват... Този процес е колкото естествен, толкова е и неизбежен във всяка една група, общност. Не съм се "пенсионирала" все още, но вече наистина не мога да се включвам толкова активно, имам нужда да се оттегля малко и да преразгледам някои по-важни приоритети... Сега форумът изживява друг етап в развитието си... дали е "подем" или "падение" не мога да се ангажирам с мнение, всичко е толкова относително на този свят... но се надявам промяната да е за добро на всички ни.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ga3l

Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #18 -: Септември 05, 2009, 01:53:02 pm »
.. Сигурно и ти често се сещаш за АН :(Защо и тя се оттегли-една много мъдра и добра душа.Ако така върви и занапред то развитието на форума е под въпрос :-[

Така постъпват истински мъдрите учители - подготвят почвата, пускат семената и после наблюдават ..   :)

*

Mari

 • *
 • 494
Re:Какви сте били в предишния си живот
« Отговор #19 -: Септември 05, 2009, 05:16:48 pm »
 Да си мъдър е голяма отговорност.
 Истинските учители притежават неизчерпаема енергия, любов , светлина и знания.
Те са нашите Слънца. Сгряват душите ни.
 Искрено се надявам,  че форума ще продължи пътя си напред и нагоре.  Понякога е необходима крачка назад , за да има две напред.
 Когато ми липсва някой, връщам се назад и чета стари теми.