Здравей Гост

Лекът за всички видове рак

 • 15 Отговора
 • 13534 Прегледи
*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Лекът за всички видове рак
« -: Юли 22, 2008, 11:05:18 pm »
Който иска да се запознае- да види тази "книжка",която всъщтност е извадки от друга книга която за сега мисля не е публикувана на български,този материал е разпостранен от самата авторка за свободно ползване в нета.Материала е 17 страници с изцяло практическа насоченост на български език.

Линк за сваляне на файла: http://4storing.com/19ulx/6822f259cb416b65f5a37cb66298fab2.html

Просто предавам това на което се натъкнах,не се ангажирам с никакви коментари и оценки.

Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #1 -: Декември 27, 2008, 03:15:00 am »
Благодаря :)

*

Veselin

 • ***
 • 2737
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2012, 01:38:50 pm »
Знам от мои познати, че са успели да се излекуват успешно от рак, консумирайки чесън всеки ден. Освен това преди няколко месеца четох във в. "Строго секретно" за онкологията, че е една съвършена индустрия и че рака може да се лекува с помощта на чесън и на ядките на кайсиите (които съдържат амегдалин, особено по-горчивите). Също така и тези, които обичат да консумират чесън и/или ядки от кайсии всеки ден, шансът да развият рак е почти нулев. Трябва обаче да се приемат не химически (чрез лекарства), а натурално и то всеки ден. И още нещо много важно: не трябва болните в никакъв случай да се подлагат на разните химио- и лъчетерапии.
Ето една статия:
http://health.actualno.com/news_289294.html
Дано да съм помогнал с тази информация.

*

Veselin

 • ***
 • 2737
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2012, 01:47:33 pm »
Ето и една статия за онкологията и химиотерапията:
http://www.blitz.bg/article/31520

*

Police_kontrol_F

 • 25
 • На всякъде виждам и вси4ко 4увам
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #4 -: Декември 15, 2012, 02:38:11 pm »
Знам за 4овек,който се е излекувал от рак само със позитивно мислене и вяра.:)
ДА,стават 4удеса. :25:
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

*

Veselin

 • ***
 • 2737
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #5 -: Януари 03, 2013, 09:12:39 am »
Учени откриха съставка на куркумата, която убива клетките на рака на хранопровода в лабораторни условия

Учени от Центъра за ракови изследвания Cork в Ирландия третират раковите клетки с куркумин- вещество открито в подправката куркума, което й придава жълт цвят. Резултатите показват, че клетките започват да умират до 24 часа, предаде Агенция Ройтерс.

Предишни научни изследвания показват, че куркуминът може да потисне тумори. Както и, че хората, които консумират много куркума, могат да бъдат по-малко предразположени към рак, въпреки че куркуминът губи противораковите си свойства бързо след като бъде консумиран.


През 2007 г., американски изследователи откриват, че куркуминът може да спомогне за стимулиране на клетките на имунната система при болестта на Алцхаймер. Според новото изследване, веществото може да накара и раковите клетки да умират, чрез алтернативна  клетъчна сигнализация.

Шарън Mаккена, водещ автор на ирландското проучване, казва, че то предлага възможност за учените да разработят начин, по който куркуминът да се използва в борбата и лечението на рака на хранопровода. Той убива повече от 500 000 души в света всяка година. Туморите му са особено смъртоносни, с процент на оцеляване само от 12 до 31%.

Обикновено, болните клетки умират от „самоубийство” или апоптоза. Но според екипа, куркуминът причининява смъртта на раковите клетки, използвайки неочаквана система за клетъчна сигнализация.


Източник: http://ecomedia.bg/be-eco/health-and-food/article/2870

*

Veselin

 • ***
 • 2737
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #6 -: Януари 03, 2013, 09:16:31 am »
Знам за 4овек,който се е излекувал от рак само със позитивно мислене и вяра.:)
ДА,стават 4удеса. :25:
Позитивното мислене винаги помага.  :blink: Важно е обаче да се знае, човек да не се тъпче с никакви химикали и да се подлага на разни химически методи, понеже те още повече биха усложнили положението.

*

Enigma

 • **
 • 1077
 • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #7 -: Януари 03, 2013, 11:20:41 pm »
 Благонамерени хора,
Всичко това, което пишете от-содата до куркумата, през химиото да екстрасензориката е използвано от мой близък-позитивен стрелец- забравяш, че е болен, решил е и знае,че ще оздравее!;
ОБАЧЕ-на мнение съм, че всеки трябва да съветва и учи, когато е минал по този път и постигнал траен успех. Така, че нещата с Плутон-Хадес не са толкова прости, има родови неща, има други тела,освен физическото,които също може да са първоизточник и задължително и те искат лечение, има енергийни намеси при някои и така... Ако наистина се вълнувате от тази тема прочетете-"новата германска медицина" там поне лекарят "свалил" анамнезата на рака е и болен и излекувал себе си/Хирон/.

*

Nukta

 • 29
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2013, 11:51:54 pm »
не ви ли се струва странно, малко... в еди кво си, ако го ядеш или пиеш всеки ден няма да се разболееш от рак и всичките изброени неща са нормална храна. Никъде не написано яж макдонълдс, вафли, бонбони някви, тъпкани с боклоци и няма да се разболееш от рак. Яж кисело мл,ко, готви си, не изпозвай разни инстатни глупости и шанса да се разболеш от рак ще спадне с 99%. Оставащият 1% е за гена, с който никой не може д асе преборли и тва е. Опитвай се да се храниш без Е-та и ще по-добре положението и няма да ти пари в коремчето след като се напупаш с 2 бигмака и големи пържени картофи, защото най-малкото няма да ти се яде това. Ами ще искаш да си опечеш сам хлебчето, да си сложиш доматки, месце направено вкъщи, краставички и ала бала квото харесваш и готов. Или ще си направиш някакъв шоколадов десерт и съм сигурна, че този десерт ще е десет пъти по-вкусен от купения, защото си намерил време да сготвиш сам и ако имаш деца ще споделиш времето си с тях и ще си говорите. Така и семейството ще е по-здраво и няма да се разпадне от липсва на внимание и уважение. И вместо да четеме статии "как да направим детето си по-щастливо" ще бъдем просто до него и магично то ще бъде по-щастливо.

*

Veselin

 • ***
 • 2737
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2013, 10:43:43 am »
Че то си е така. Преди векове как не са се разболявали от рак, а тогава не е имало готова и полуготова храна, която между другото е много безвкусна и със съмнително качество.

*

paparosko

 • 6
 • толерантен
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #10 -: Август 07, 2013, 08:33:14 am »
Здравейте,

Според мен лекът не само за всички видове рак, а за всички болести са собствените мисли (собствения ум). Както се казва: "Ти си това, което мислиш, че си..."

С времето става все по-ясно, че мислите са енергия, която сътворява нашата действителност, съответно и нас самите такива, каквито сме. Това все повече се споделя и от учени психолози, психиатри, неврофизиолози и други, занимаващи се с ролята на мозъка и мисловната дейност. От друга страна, силата на мисълта може практически ясно да се усети с практикуването на някой енергиен метод на лечение.

Използването на силата на мисълта за самолечение, обаче, не е толкова лесно и просто занимание, защото е необходима промяна на стереотипите, с които сме свикнали да живеем до този момент. А промяната е необходима пък, защото този живот, който сме водили е довел до това ни състояние. И тъй като животът ни тече почти автоматично, контролиран от подсъзнанието ни, за да променим приоритетите му е необходимо доста често да следим и направляваме съзнателно мислите си в необходимата посока. Или необходимо е съзнателно да влияем на подсъзнанието.
 
Моментните ефекти от този процес могат да се постигнат доста лесно и бързо, но те са обикновено недълготрайни. За постигането на дълготрайни резултати, обаче, се изисква доста концентрация, воля и продължителност. Стереотип лесно не се променя.

В крайна сметка, добре е да сме наясно, че излекуването ни е в нашите ръце и че всичко, което приемаме отвън може само да помогне на този процес, но не и да е водещо в случая.
Никога не казвай никога!

*

Enigma

 • **
 • 1077
 • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #11 -: Август 13, 2013, 09:46:06 am »
Че то си е така. Преди векове как не са се разболявали от рак, а тогава не е имало готова и полуготова храна, която между другото е много безвкусна и със съмнително качество.
винаги са се разболявали от рак, има изолирани такива клетки от мумиите...

*

paparosko

 • 6
 • толерантен
Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #12 -: Август 14, 2013, 10:44:19 pm »
Въпросът не е как да бъде премахнат ракът, а и болестите въобще. Болести е имало и ще има. Те са коректива на начина ни на живот.

Въпросът е: Как болестите да бъдат преодоляни?
Отговорът е: Чрез постепенно осъзнаване, че здравето или болестта са само следствия на нашите мисли, думи и действия, т.е. здравето или болестта зависят от съответния личен избор на всеки един от нас.

Както се казва: "Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти го направи!"

 :blink:
Никога не казвай никога!

Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #13 -: Август 24, 2013, 12:43:38 pm »
Майката на приятелката ми е единствената която внася от русия за бг. уникален продукт продукт имащ уникалната способност да разпознава атипичните /болни/ клетки в организма, да ги белязва, да укрепва имунната система, да унищожава раковите клетки и от стволовите клетки на унищожените “изродени” такива да образува млади, здрави клетки.
Това “чудо на 21 век” се нарича «ФОТОСТИМ» за повече инфо http://www.fotostim.com
“Фотостим” е предназначен още и за:

- Онкологично болни със злокачествени тумори в различни стадии
- Хора с риск от израждане на доброкачествени дерматози (бенки, брадавици, пъпки) и предракови състояния (левкоплакии, дисплазивни огнища) в онкологични заболявания.
- Възрастни хора с цел повишаване съпротивата на организма към онкологични заболявания;
- Хора, преминали тежки хирургични, лъчеви и химеотерапевтични въздействия, през рехабилитационния период  с цел по-бързо възстановяване на организма.

Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #14 -: Август 24, 2013, 12:44:06 pm »
Майката на приятелката ми е единствената която внася от русия за бг. уникален продукт продукт имащ уникалната способност да разпознава атипичните /болни/ клетки в организма, да ги белязва, да укрепва имунната система, да унищожава раковите клетки и от стволовите клетки на унищожените “изродени” такива да образува млади, здрави клетки.
Това “чудо на 21 век” се нарича «ФОТОСТИМ» за повече инфо http://www.fotostim.com
“Фотостим” е предназначен още и за:

- Онкологично болни със злокачествени тумори в различни стадии
- Хора с риск от израждане на доброкачествени дерматози (бенки, брадавици, пъпки) и предракови състояния (левкоплакии, дисплазивни огнища) в онкологични заболявания.
- Възрастни хора с цел повишаване съпротивата на организма към онкологични заболявания;
- Хора, преминали тежки хирургични, лъчеви и химеотерапевтични въздействия, през рехабилитационния период  с цел по-бързо възстановяване на организма.

Re: Лекът за всички видове рак
« Отговор #15 -: Юли 21, 2020, 08:09:36 pm »
Здравейте, нека да направим опит да съживим малко тази наистина интересна тема. Накратко ще споделя, моите първи мисли и впечатления за този така полезен корен. Когато чух за него наистина малко го презирах с това как може да помогне за толкова голям брой неща в човешкото тяло. В даден момент имах здравословни проблеми, които не искам да споменавам, но в крайна сметка реших да пробвам какъв ефект ще има върху моя организъм, все пак нищо не можеш да изгубиш като пробваш. Всичко, което ми трябваше успях да намеря в ето тази много подредена и поне за мен полезна статия - https://www.forlife.bg/kurkumin
Споделете и вие, къде успяхте да намерите какви са свойствата на куркумата, и може би различни рецепти за приготвяне за консумация?

Поздрави!