Здравей Гост

Последни публикации

Страници: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Астрология / Re: Слънчеви и Лунни затъмнения
« Последна публикация от xtz - Януари 06, 2019, 07:54:23 pm »
Здравейте!

Какво ще кажете за лунно затъмнение върху южен възел?

При пълнолуние върху северния възел, преди години ми се случи нещо, което ще помня и нося до края на живота си, не беше приятно, но беше по моя воля.

А сега предстои обратно луната ще е върху южен, а слънцето върху северен възел..

Като цяло пълнолунията ги свързвам с край, завършек на нещо. Възлите свързвам с кармата, бъдещето и миналото, изключително чувствителни точки, пътя на душата..

Разкажете дали сте преживели затъмнение, попадащо върху възлите :)
12
Астрология / Протести , оставки и какво след тях?
« Последна публикация от Марая - Ноември 19, 2018, 02:15:40 am »
Датата е 26.03.2017...Неподходяща дата за избори. Неправилно време.

Е, народа е свикнал с това , но колко ли ще продължи живота на новия парламент ще подскажат планетарните периоди и конфигурации и правилния прочит на звездната динамика.
Аз мисля , че той ще продължи най-късно до октомври 2019.
Сътртесенията ще започнат през пролетта на същата година , но пика е през есента.


Тежките планети не са спътници на тези избори. А нищо не се случва без подкрепата на Сатурн и тежкарите след него.
През 2018-та Сатурн ще направи опозиция с наталния Сатурн от картата на България. Ще застане върху наталната Луна и АСЦ на картата...Време разделно. Планетата Сатурн се свързва с думи като догма , консерватизъм , загуби , икономия , бедност , стари хора , бюрокрация. Успехите на Сатурн са трайни , значими и сигурни , но те идват трудно и със закъснение.
В този период ще дойде времето на опозиционните сили.
Опозицията на планетата предполага отговорност , сигурност и стабилност.
Тези три неща са водещи и съпътстващи цикъла на Сатурн.
Ето защо си мисля , че докато Сатурн не осъществи срещата си с Плутон в собствения си знак Козирог в България стабилност и сигурност е невъзможна.
През януари 2020 г. Сатурн и Плутон ще се срещнат във 23-я градус /трета декада/ озарени от приближаващите експанзивни лъчи на Юпитер , който е осъществил вече тригоналната си връзка с Уран от Телец...
Звучи подкрепящо и някак оптимистично...
Сатурн е управител на АСЦ - общността , страната , Плутон управлява МЦ - върховната власт , президента , престижа на държавата , съдбата на нацията.

Безспорен факт , че най-важните точки във всяка карта са нейните кардинални оси  а именно АСЦ/ДСЦ , МЦ/ИЦ.
Това обещаващо планетарно положение в небето гарантира мощна енергия , която ще поеме нова и правилна посока.
Тази среща е в 1-ви дом от наталната карта на България . Облика на страната , реда и сигурността , както и визията и ще бъдат коренно променени и то в положителна посока.
Нищо чудно страната и народа да решат  че толкова много депутати са абсолютно ненужни и управлението на държавата да премине от парламента в ръцете на президента.
Тогава със сигурност ще имаме един сигурен и стабилен парламент и правителство , което ще работи за народа и Родината.

А до тогава ?!  :) БОГ ДА ПАЗИ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ!

[/size][/color]
Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или  друг вариант  е възможно, само след като посочите  линк към нея http://www.astroseer.net/forum/ и не я използвате с комерсиална цел.


Основни карти по които ще разгледам актуалните теми на правителствената и парламентарна криза.

В основната карта намираме луната на България в козирог на 5 гр и 03 мин. почти в съвпад с Асц. на 10гр.06мин. Транзитния Сатурн доволно време се повъртя в градусите на луната , като последната точна прегръдка на Сатурн с луната е от 2ри до 13ти ноември 2018.
Точния аспект с Асц на картата на България е преди коледа от 21 до 28-ми декември.
А на 02.07.2019 предстои  Новолуние 10гр38‘ Рак, 22:16 часа – Пълно Слънчево затъмнение.
Смятам , че това затъмнение ще бъде от голямо значение за страната ни.

В картата на инаугурацията на правителството сатурн попада в 5-ти дом в Стрелец , а луната е в 1-ви дом в знака на дева. Двете планети ,Сатурн и Луна  са основни фактори за мен при политически предсказания.
Днес Юпитер е в точен съвпад със Сатурн от картата на инаугурацията. Тригона с Луната от картата на инаугурацията е отминал , а в основната карта предстои в началото на януари 2019 година опозиция на Сатурн към наталната му позиция. Като по същото време Сатурн ще бъде в тригон с МЦ от картата на правителството.

Признавам ,че картите и транзитите ми изглеждат несинхронични. Ако приема основната карта като конституция е видно и буквално народното недоволство , проблема на майките с болните деца /Луната/ , предстоящата опозиция на Сатурн прекосяването на Асц - СВЕТЛО и видно място . Извода е , че протестите ще продължат и в идния месец. При точната опозиция на Сатурн са възможни тежки и сериозни сблъсъци власт - народ. И като знам , че след Сатурн нищо не е същото е твърде възможно да бъде издаден указ за нов парламент в рамките на февруари , март.

Ноо , но в картата на инаугурацията нещата не изглеждат така. Основния предстоящ аспект е тригон на Сатурн с МЦ и Слънцето...Та по този повод имам следните съмнения и колебания:

-Дали протестите за цените на горивото не са планети?
-Дали оставката на Валери Симеонов не е прах в очите на избирателя?
-Дали протеста на майките не беше употребен и използван?
-Дали това не е заявка за нов мандат на Борисов?

Пълен мандат на кабинетите Борисов 1 , Борисов 2 няма. Защо да няма и Борисов 4 , след Борисов 3?!
Сатурн се свързва с умелите подмолни битки. Сатурн няма принципи когато става дума за власт. Защото неговия принцип е властта на всяка цена.
Някак си при условията на пазарна икономика ми се струва невъзможно правителството да определя цените на горивата.

Та..какво стана с ЧЕЗ и Гинка?

Навън вали , дъжда вероятно ще отмие спомените и за тези протести , оставки и подигравки с най-святото -МАЙКАТА. А когато самозабравилите се политици забравят за майките си , за селцата от които са тръгнали тогава настъпва най-страшната болест , за която няма лек ,защото тя е като епидемия от времето на войните . ЧУМАТА , която разяжда душите и ДУХА на нацията.

Да няма после Оти ги ручахме жабетата?
13
Астрология / Транзити през 2019
« Последна публикация от Марая - Ноември 04, 2018, 02:22:11 am »
Раху и Кету ще преминат в сидералните Близнаци / Стрелец през март 2019.
Ако следваме логиката , че това е волана на всеки автомобил или на всяка натална карта , то промяната на знаците както и всяка домофикация в различните натални карти ще поставят нов акцент за 1,6м. Или това което е било актуално ще бъде избутано в ъгъла и забравено. На ход са съвършено нови теми.
Но най-важна ще бъде промяната за сидералните близнаци и стрелци. Или хората родени в периода 18 декември 16 януари и 17 юни 19 юли.
Обрати и възврати за Раху /Главата на дракона/ ,тъй като ще изисква духовни практики, предназначени да култивират самосъзнанието и да доведат до просветление , вътрешно удовлетворение, вяра в простия духовен живот, желанието да се отървем от отрицателните енергии, чувства и мисли.
През периода следва да се развива етиката, а фокусът на вниманието да се измества от  себе си към благосъстоянието на обществото. След неподчинението Раху  изисква  да се  осъзнават нуждите на другите хора.
По това време Кету ще изисква дълбоко уважение към традиционните ценности и желание да бъдат защитени , нетърпимост към всичко, което не съответства на общоприетото понятие за почтеност. Духовните и философски мотиви ще  са насочени към намирането на практически решения на проблемите на живота.
 Нула толерантност към задкулисни влияния и измами. за да се разкрие истинската природа на душата.


Сатурн ще остане в знака на щедрия стрелец през цялата година , като от март ще дели съзвездие стрелец заедно с Кету /Опашката на дракона/. Това от една страна ще донесе проблеми за Сатурн тъй като той е враг на Кету. От друга страна не са изключени тежки военни действия с нови територии, огромни пожари и изригване на вулкани.
От 13° 20' Стрелец - 26° 39' Стрелец се намира накшатра Пурва-Ашадха.
Това е една  от най-оптимистичните накшатри . Тя винаги е готова и тръпне в очакване . Пурва Ашадха не се страхува от препятствията и не приема неуспехите.  Сатурн ще действа   без да мисли за последствията и резултатите, а това ще създаде опасни и конфликтни ситуации и моменти . Това е място с експлозивна природа, която трудно може да се контролира, ако наистина избухне. И тази характерна черта за накшатрата  не може да бъде спряна, дори и целомъдрения Сатурн  да разбере безполезността на усилията си.Непобедима - това е нейното име. Нереалистични надежди, амбиции и цели по време на транзита на Сатурн. Взривоопасното място и планетата на съдбата ще бележат с трайни и непоправими събития човечеството като  обявяването на война и други агресивни действия.

Изненадата през годината ще дойде от Юпитер , който се намира в знак на приятел . Скорпион се управлява от планетата Марс , а той е в приятелски отношения с Юпитер. Далеч по-добре ще се усеща влиянието на големия добротворец Юпитер в знака на Скорпиона.
Неговото изключително бързо движение през съзвездие Скорпион ще даде  тласък за експанзия и мащаб на темите свързани с 8-ми мунданен дом , както и аналогиите на Скорпиона.

До 3° 19' в Скорпион Юпитер ще бъде в силата си , защото попада в собствена накшатра Вишабха.
От 3° 20' Скорпион - 16° 39' Скорпион Юпитер попада в накшатра Анурадха управлявана от Сатурн.
От 16° 40' Скорпион - 29° 59' Скорпион Юпитер попада в накшатра Джиештха управлявана от Меркурий.

От 11 април до 12 август 2019 Юпитер ще бъде ретрограден в накшатрите Анурадха и Джиештха.

следва продължение....
14
Астрология / Късмет за Рак , Телец , Риби и Скорпион до ноември 2019
« Последна публикация от Марая - Октомври 30, 2018, 04:51:03 pm »

На16 октомври 2018 г. в 20 часа 39 мин. Юпитер ще ингресира в съзвездие Скорпион.

Юпитер играе съществена роля в близките 2 години

Юпитер е ретрограден 29°R21 в скорпион  от 11 април  , 2019 г.  Отново директен   в Скорпион от 12  август 2019 19°D30 . Юпитер  влиза в собствения си  знак - двойнствения и  добродушен огнен Стрелец   на 10 ноември  2019.

Юпитер  за  ведическата астрология дава много приоритети и значение на позиционирането и транзита, тъй като се оказва, че влиянието му върху живота ни е от съществено значение. Нещо повече той е приятел на Марс - планетарния управител на Скорпион , което означава че ще играе важна роля до 5 ноември 2019 , а и след това защото ще влезе в собствен знак.

Юпитер е ключовият знаменател на мъдростта, знанието и връзката  с родителите, учителите и възрастните хора.  Той е даракарака  или сигнификатор на партньорите .Благоприятно позициониран Юпитер означава, че  подкрепата и помощта от родители, учители или началници ще бъде факт. През периода  ще можем да намерим решение на трудни ситуации в живота, ако Юпитер е позициониран добре в картата.

Юпитер е силен в  Рак;  Стрелец и Риби. Докато съвпадите му със Слънцето, Луната и Марс се смятат за благоприятни за останалите планети съвпадите не носят добри резултати.

От съзвездие Скорпион планетата ще аспектира знаците Риби , Телец и Рак.
Разширение и експанзия , успехи и късмет за онези които имат лични планети в тези знаци.
15
Астрология / Re: Раздвижване
« Последна публикация от Марая - Октомври 20, 2018, 10:42:29 pm »
Цитат на: Марая

носталгия... ;D по кое от форума?
[/quote

всички стари членове на форума, ти включително :)

Те старите не отидоха ли в други форуми? ;D Тук им беше неудобно и неуютно ;) ;D. Наскоро разбрах , че астроартиста го няма. :o
На лични съобщения други се изместиха на друго място...плюейки и храчейки тук...В ОБЩИ ЛИНИИ  :blink: като еди виц за борците навремето.

Вървят си двама борци по една селска улица и единия казал на другия:
Абе брато ще ти дам всичките си пари , ако изядеш ей това лайно и посочил яко кравешко ако.
Замислил се другия и рекъл :- Давай. ;D
Изял лайното обаяе го хванало яд и взел , че казал на първия:
Брато давам ти моите и твоите ако ти изядеш ей това тлъстото.
Чудил се тоя ми ти борец , ама рекъл на акъла си , абе едно лайно ще го изям , ама ще си върна паричке.
И така до края на глухата улица прехвърляйки си парите изяли лайната... ;D

Който иска да заповяда и тук и тук..http://www.astroseer.net/index.php

Отворено е навсякъде. И стари и нови муцуни като емигранти се завръщат и списват повечето на лични...И се чудя защо?
16
Астрология / Re: Раздвижване
« Последна публикация от жълтолилава - Октомври 20, 2018, 03:14:25 pm »
Цитат на: Марая

носталгия... ;D по кое от форума?
[/quote

всички стари членове на форума, ти включително :)
17
Астрология / Re: Раздвижване
« Последна публикация от Марая - Октомври 20, 2018, 12:27:08 pm »
Благодаря за поста, Марая :)
Пак с известно закъснение, взех 2ро място и медал от екстремно спортно състезание, което бих свързала с Юпитер. Ще погледна прогресиите и дирекциите.
Съвсем не съм от тези, които чакат астро аспекти да им кихнат успеха. Достатъчно дейна съм в това отношение :P
От години не си поглеждах транзитите и когато един ден го направих, видях, че ненадейно Юпитер "ме минал" хах
Но гледайки позицията му и връзката с 2ри дом, мислех, че проявлението ще бъде мащабно, много различно и внезапно. В действителност внезапните промени и решения при мен се случват на всеки 1-2 години, затова може и той да е дал, но аз да не съм оценила хаха
А темата е създадена поради носталгията ми по форума, надявам се не съм оспамила много.


Това идва  от нодалната ос при ведите , а в тропическата карта го дава Уран, ;)

носталгия... ;D по кое от форума?


18
Астрология / Re: Раздвижване
« Последна публикация от жълтолилава - Октомври 20, 2018, 11:48:51 am »
Благодаря за поста, Марая :)
Пак с известно закъснение, взех 2ро място и медал от екстремно спортно състезание, което бих свързала с Юпитер. Ще погледна прогресиите и дирекциите.
Съвсем не съм от тези, които чакат астро аспекти да им кихнат успеха. Достатъчно дейна съм в това отношение :P
От години не си поглеждах транзитите и когато един ден го направих, видях, че ненадейно Юпитер "ме минал" хах
Но гледайки позицията му и връзката с 2ри дом, мислех, че проявлението ще бъде мащабно, много различно и внезапно. В действителност внезапните промени и решения при мен се случват на всеки 1-2 години, затова може и той да е дал, но аз да не съм оценила хаха
А темата е създадена поради носталгията ми по форума, надявам се не съм оспамила много.
19
Астрология / Re: Раздвижване
« Последна публикация от Марая - Октомври 17, 2018, 12:52:35 am »
Привет на всички ветерани  :P,


форума изглежда малко запустял. Това, за което се регистрирам отново след няколко години в затишие, е впечатлението, с което транзитен Юпитер ме оставя. Като най-висока планета с положителни аспекти към натални Венера/Плутон във 2ри дом, очаквах транзита му през тях да заформи положителни изменения в които и да било сфери. Но ето вече подминава и едва сега взимам рисковани решения в професионален аспект (Юпитер не се слави като бавно действаща планета).
По време на точния аспект бях на красива ваканция, от която реших да препрограмирам мислите си, за да бъдат осеяни с искри и пастелни цветове  :rolleyes: Това е дълъг процес, затова ако има ефект, ще дойде най-рано през есента  ;D
За съжаление изгубих и значим за мен човек, пак по същия този период. Не е окончателно, но натам вървят нещата.

Нека тази темичка е за положителните аспекти (бавни транзити, прогресии) и успяхте ли да ги "сбъднете" по време на тежките ретроградности тази година.

 :blink: :blink:

Типично по Юпитер. Очакване за експанзия и разширение.
Той е дал събитие свързано с //красивата ваканция // :blink: .

Събития без дирекции и прогресии трудно остават значими следи. Само един транзит на Юпитер не може да даде онова което очакваш. Може обаче да те подхлъзне.

Причина поради която обожавам ведите е че ако за теб Юпитер не е функционален бенефик по-често си оставаме с очакването. :blink:

20
Астрология / Зодия Овен със слънце в първи дом
« Последна публикация от fast_man - Октомври 09, 2018, 03:30:33 pm »
Здравейте. Какво означава, когато зодията ти е овен и попада в първи дом, където господар пак е овен?
Страници: 1 [2] 3 4 ... 10