нека има тема и за тях мога да се включвам с коментари по подредби с до 5 карти
Ето ме и мен с една подредба ,въпроса е:Как ще се развият отношенията ни с .........?1 дама2 цветя3 коса4 висока кулаЩе се радвам на коментара ти Kler
за сега мисля, че не. може по-късно да го направи. звездите дават забавяне.
Цитат на: lealya в Март 31, 2014, 12:38:29 pmЕто ме и мен с една подредба ,въпроса е:Как ще се развият отношенията ни с .........?1 дама2 цветя3 коса4 висока кулаЩе се радвам на коментара ти Kler Благодаря ти Kler,не сме двойка.От няколко месеца сме на ниво флирт за това и попитах как ще се развият нещата между нас.ами вие двойка ли сте? ако не сте - възможно е да станете. ако сте двойка - стабилни отношения. и в двата случая нещата като че ли зависят от теб, също е възможно малко да ти е самотно в тези отношения.косата тук ми се струва, че е в ролята на бързо взимане на решение, не на скъсване.
Zdravei Klershte te pomolq da izteglish karti , zashoto pisha ot gsm i ne se poluchava.. Planiram tazi godina da smenq mestojitelstvoto si, shte se sluchi li tazi godina i gore- dolu koga.blagodarq ti.
Здравей,Клер! Ще можеш ли да ми изтеглиш карти "Какви ще бъдат отношенията ни с Х през април?Благодаря предварително
Здравей, Клер! Ако не те затруднява може ли да помоля и аз за едни карти...от половин година правим опити с моя приятел да се сдобием с бебче, миналия месец от любопитство си теглих 3 карти Ленорман онлайн и значението на картите ме обнадежди,че най-вероятно има надежда. Тогава ми се паднаха 17,34,13. Интересува ме близо ли сме до момента :) Благодаря предварително.
хайде и аз в кюпа:15, 29, 1, 30, 25.Как ще се развият отношенията между мен и него:)Без да разбирам, ама някак много хубави карти ми идват. Бъркам ли се или означава, че има шанс за сериозни отношения?Благодаря!
Здравей, Клер. Би ли ми хвърлила едни карти и на мен за отношения, дали ще бъдем заедно? Дали има още чувства към мен? Благодаря ти предварително