Имаше тема пусната за Украйна...На мен вече ми се догади, честно казано по телевизията и къде ли не да се дъвче едно и също. Украйна и да фалира, а тя е в технически фалит...много важно...
НО, САЩ също са в технически фалит с дълг 18трилиона долара при БВП 10 трилиона...
Има ли астрологични данни, дали техническият фалит ще бъде спасен там. Защото дълга на щатите се държи от Китай(2рата по големина икономика в света) и Русия...
Моля да се включите.
Марая, теб лично моля, защото много внимателно съм чел, какво бе написала за Бойко Борисов и за Украйна и всичко се оказа вярно
Благодаря предварително.
Предупредения е въоражен!- това е моето мото...
Аз лично приемам 2-та карта която Лили е качила..или АСЦ Близнаци ...
Съдейки по нея и в конкретика на въпроса ти мога да споделя , че на тази страна тепърва и предстоят сериозни промени и проблеми.
Мутабелните кардинални оси на картата показват много точно умението да манипулират..да бъдат гъвкави , да се приспособяват , да бъдат хамелиони и умело да печелят както приятелства...така и неприятелства....да бъдат водещи за сметка на нестабилност..,апатия,бунтове...обществени проблеми - 2 ри дом от картата рак.
Венера,Юпитер и Слънцето са във 2-ри дом от картата на САЩ.
Планетата Юпитер екзалтира в знака на рака..,но Слънцето хич не му е мястото там...Венера е на трон по дом - 2ри мунданен телец.Слънцето е дневна планета ,а се намира в нощната полудъга..,Юпитер е дневен , а също попада в нощната полудъга..., Юпитер има топла и влажна природа с лек въздушен нюанс и сангвинистична природа.Мъжка планета в женски знак...По същия начин стоят нещата и със Слънцето...Трудно се сработват ин-Рак и ян-Слънце.Диспозитор на знака Рак е Луна ,а в разглежданата от мен карта е ситуирана в знака Водолей...в 10-ти дом - мунданен козирог с управител Сатурн. Последния намираме в 5-ти дом в знак Везни или в знака на своята екзалтация.
Управителите на 3-ти дом Слънце ,на 7-ми дом Юпитер и на 6-ти и интерсептирания 12-ти Венера се намират във 2-ри нат.дом от картата на САЩ...Какво по-красноречиво доказателство за състоянието на икономиката,бюджета на страната...финасовите просперитети и финансовите отнояения с други страни.
В мунданната астрология ,както и в обществената огромно значение имат циклите на планетите , както и Черното Слънце...,което в диапазона 2014-та/2015-та се намира в знака на рака. От тук следват и доста изводи , които красноречиво говорят за бъдещетите 2г. Опозицията на Плутон от козирог към Черното Слънце както и към Юпитер и Слънце в наталната карта е доказателство за изводите ми , че САЩ са в партер позиция...и финансовите и политически проблеми ще се отразят в световен мащаб с небивали до тук фалити и сривове...
Войната такава каквото я познаваме не е изключена..,но аз мисля,че тази на която ще бъдем свидетели ще е в пъти по-страшна и зловеща...и ЩЕ ЗАПОЧНЕ ТОЧНО ОТ САЩ И КИТАЙ..,ЩЕ ВЪВЛЕЧЕ РУСИЯ И ЕВРОСЪЮЗА....ПЛУТОН Е В КОЗИРОГ В ОПОЗИЦИЯ С ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ, УРАН Е В ОВЕН..,А МАРС В ЗНАКА НА ВЕЗНИ С КЛЮЧ КЪМ "АДА"...АДА,КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО СЪЗДАВАМЕ...ОГРОМНИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ..КРИЗИ И АПОКАЛИПСИС.. Копирането на откъси или на на цялата статия както и публикуването й в електронен или друг вариант е възможно, само след като посочите линк към нея и не я използвате с комерсиална цел.