Astrosite.org - Форум за Астрология

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Експертно търсене  

Автор Тема: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен  (Прочетена 1244 пъти)

lolitaa

  • Новак
  • Публикации: 39
Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
« -: Декември 22, 2013, 12:04:01 pm »

Здравейте! Напоследък много често ми се случва, като се унасям в съня си и да видя нещо за 1-2 сек. Снощи гледах някакъв филм и много ми се приспа, и си затворих очите за момент, и след малко видях един висок мъж,облечен с бели дрехи като доктор,  точно до леглото ми. Беше протегнал ръка към мен все едно да отида някъде с него...Беше с руса коса,но не видях лицето му...лицето му излъчваше някаква светлина, като слънце... Веднага отворих очи и се разтреперих.Много често ми се случва като затворя очи и да видя нещо за 1-2 сек. Преди няколко дни както бях заспала и видях отражението съвсем ясно на пра-баба ми на моето легло. Просто ме гледаше. Скоро видях пак така мъж, облечен в черно расо и кръст. Какво искат да ми кажат тези сънища според вас?

Сега се сетих,че снощи сънувах и някакво непознато хлапе. Не разбрах от къде се взе. Чакаше ме пред външната врата и като я отворих(отваряше се настрани,както плъзгащите врати) и видях някакви неща в самата врата като стириопор и кашони ,които се опитах да изкарам оттам,защото ги мислих за излишни и че пречат, но не успях. Само ги издърпах навън и после не успях да затворя вратата заради тях. Бях се панирала да не съм скапала вратата. После добре че дойде баща ми и ги прибра навътре. Как да тълкувам първия сън и този?
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 01:36:46 pm от lolitaa »
Активен

lolitaa

  • Новак
  • Публикации: 39
Re: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
« Отговор #1 -: Декември 22, 2013, 03:35:48 pm »

никой ли няма да се опита да разтълкува какъв е този мъж и съня с вратата... :(
Активен

remedeos

  • Ентусиаст
  • **
  • Публикации: 1038
Активен

lolitaa

  • Новак
  • Публикации: 39
Re: Мъж в бяло,протегнал ръка към мен
« Отговор #3 -: Декември 22, 2013, 05:43:16 pm »

Хубави притчи...стимулират ме. А как да разтълкувам сънищата си? Възможно ли е мъжът в бяло да е моя духовен водач? А съня с вратата,която не успях да затворя,заради боклуците,които извадих от самата врата..?
Активен