Спомням си преди време беше ставало дума в една тема за тези неща, и даже Freya не вярваше в тях, бях и пратил линка, но не ми отговори след това. Вероятно е сметнала, че съм измамник, макар че аз не съм лъжец, а и няма защо да го правя.
хаха.. да, помня. Но виж, не съм те сметнала за лъжец или измамник. Просто сметнах, че тези неща не са за мен. Може и аз да съм предубедена към това, както и към хората, които пишат в този форум към който ми даде линк тогава. Просто не е за всеки.
Аз също вярвам, че има неща които нямат рационално и логично обяснение. Аз обаче не виждам аури... но и на мен са ми се случвали куп други необикновени неща, но се проявяват по друг начин при мен, за всеки е различно.
Някои от странните неща, които са ми се случвали са.. неща които виждам/ помислям си/ или сънувам и се случват след това в действителност. Понякога 1 към 1.. друг път имат разлики. Имала съм и моменти на "дежа вю" както го наричат или нещо такова.
Предсказателните ми сънища обикновено се отнасят за хора, към които съм емоционално обвързана. Там сънувам ситуации преди да са се случили, и такива които няма как да предположа. Много е странно усещането в момента когато го видиш да се сбъдва/случва, след време. До някъде това описвам като дежа вю - в превод - вече видяно....
Даже съвсем наскоро имах подобен случай... момче в което бях влюбена преди, и много го мислех.. той много отдавна си имаше приятелка и от край време се стараех да го превъзмогна и забравя, защото знаех че няма смисъл. Наскоро го сънувах в сън, чието значение, усещане беше че се е разделил с приятелката си и ме търсеше. На сутринта след съня даже ми хрумна, да не би наистина да е така?! Защото усещането от съня беше силно. Влязох във фб профила му да видя дали не е истина... не беше, беше обвързан и реших че е просто сън. Когато след 2-3 седмици той ме потърси, супер случайно и нелогично.. (поне от една година го бях изтрила и не поддържахме контакт) и проверих отново.. оказа се че са се разделили наистина и то няколко дни преди да сънувам съня (по негови думи). Просто все още не го е бил отразил в мрежата.
Много често ми се е случвало да си помисля нещо, просто ей така, понякога на майтап даже - и хоп в следващия момент се случва. Подчертавам, че не става въпрос за "логично" стечение на обстоятелства, или нещо, което може да се предположи, а по-скоро за абсурдни неща. По някога имам просто необичайни срещи с хора и случки. Наистина необичайни... хора са ме спирали и са ми говорели... неща.. и ситуацията ми се струва толкова странна, че след това си задавам въпроса.. "какво беше това?!" и имам усещането че не е случайно.