Тая историята с първото и второто впечатление, през годините винаги е била предизвикателство за мен.
Обаче, аз още с първото някакси го усещам човека. Когато започнахме новите лекции в университета през Юни, веднага ми се наби на очи една много дразнеща лелка на около 50 години, която искаше да командва всичко и всички, да е винаги права. На всичкото отгоре ме прекъсваше на няколко пъти. В последствие започна да прави някакви коментари, но всичко това с усмивка. Изключително мръсна и лицемерна гад. На всичкото отгоре, обяви как мразела много лицемерието. Иначе е много любезна и мазна, особено с преподавателите, винаги им се усмихва и пуска леки шегички, хи-хи-хи.
И разбира се, за мое голямо не-учудване, се оказа Рак. Юлски. Сори, мразя ги тея мръсни гадини, просто съм GPS за тая порода. И това което най-много мразя е как бавно и устремено убиват жертвата си, попивайки я в съскания, тихички забележки, мръщене, коментарчета, примесени със усмивки и добро държание пред публика. Как мръсно могат да ти направят такава интрижка, че после да се обясняваш,че нямаш сестра, а накрая тя излиза жертвата и светицата в очите на другите...
Ето това са хората които не харесвам.