Луднах по този цвят коса, някой да има идея как да го постигна, или поне само оттенъкът да е лилав?
Прогресивната ми луна влезе в Телец и се побърках по лилаво и зелено 
Това е много хуваб цвят, а пък на тъмна/матова кожа стои чудесно. На мен ми изглежда патладжанено.
Иначе аз не се бях боядисвала поне 5 години, и от няколко месеца насам смених няколко цвята - светло оранжево, тъмно оранжево, червено.
А сега съм на два пласта, долния червен, горния тъмно кестеняв/шоколадов. Така не ме дразни, когато израстнат корените - понеже на червена коса много си личат. Обаче наистина червеното много трудно се запазва и става точно както Mirabella го описва. Това много ме дразни, искам ярко, наситено червено. Ползвам шампоан,маска и балсам за боядисвани коси и пак не се задържа ярък цвета. Иначе пък на тъмно кестенявото, на определенаа светлина/слънце си личи един такъв жълтеникаво-оранжев ефект, не знам защо. Но и това не ме кефи.
Някой знае ли с какво тъмно кестеняво да се боядисам, че да няма такъв ефект. Възможно е да се получава заради това че преди бях червена. Но вече 3ти път го боядисвам горния пласт - кестеняв. (не се боядисвам сама, а фризьорки) Иначе според мен стои много интересно на два пласта, особено пък с някои по-интересни прически е мн ефектно. Също ако някой знае наситено червено, което да е трайно а не да придобива оранжеви отенъци след 2-3 къпания...?