Аха.. да ти кажа, щом ще обхваща половината гръб, трудно ще си намерите татуист(добър) който да я направи под 600лв, вероятно и повече. По принцип при най-добрите татуисти цял гръб за ориентир - може да излезе и 2-3 хилядарки. На мен една трета от гърба ми ми струваше 500-600лв при моя татуист, и това във Варна (той работи 60лв/час а и моя гръб не е голям

) Тук са между 60-100лв/час цените. В София повечето студия са около 80-100лв на час, че и повече. Това е мащабен проект, повечето хора не осъзнават, но това отнема много време и труд, в зависимост от татуиста и скоростта му на работа, татуировка с такива размери може да се изработи на 3-6 сесии по няколко часа.
Това е нещо което остава за цял живот и ще те посъветвам ако наистина реши да си я прави сина ти, то да си посъбере пари и да инвестира в това. Защото сега хората даваме повече пари за смартфони и айфони или за маркови дрехи, които след 3-4 години няма да ги ползваме вероятно, но татуировката си я отнасяме с нас в гроба

така че е разбираемо да се вложат повечко пари.
Ако все пак искаш да ти препоръчам татуист, можеш да ми я пратиш на мейла примерно, за да я погледна и да преценя. blacktemple@abv.bg