Понеже в друга тема се заговори за битови неволи, а тук може да си дрънкаме на воля, да се оплача и аз. 
Започна сезонът на разваленото зеле при съседите - така смърди от канала, вмирисаха ми целия апартамент! Дошло село у градо, изкарало си зелето. 
Оф, аз затова си мечтая за малка къща в прерията и комшиите да са на мимимум 3-4 декара разстояние от дверите ми. Ужаст, няма управия. 3 години се мъчих с тупащ ненормалник с обсесивно-компулсивно разстройство, но уви неосвидетелстван и натрупах отрицателна енергия и лоша карма за 100 живота. Сега се кефя, че съм на таванси етаж и само гларусите имат гнездо над мен.
Но сутринта извън входната врата забелязах на паважа нокти. Тия, дето си режат ноктите през терасата са ми любими.. И такива бая клетви са отнесли.
За киселото зеле.. и аз снощи се сетих за него като се прибрах и вонеше навсякъде на гадно отдолу до горе. Бая проветрявах. И без това си ми беше ледено студено. Още не съм се стоплила като хората. Не знам зеле ли беше, ама си миришеше гадно.
Но да правиш зеле в блок от едно време не го разбирам. Повече ми е понятно, ако си режеш ноктите връз съседа или му тупаш, повече ми напасва на аристократизъм.