Здравей Гост

Пирамиди

  • 3 Отговора
  • 1569 Прегледи
*

Police_kontrol_F

  • 25
  • На всякъде виждам и вси4ко 4увам
Пирамиди
« -: Декември 15, 2012, 02:31:33 pm »
Веpно ли е,4е ,където има пирамиди не трябва да се строи нищо на това място,защото е прокълнато това място и е с лоша енергия?
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

Re: Пирамиди
« Отговор #1 -: Март 28, 2013, 07:53:38 pm »

Мацка,
не знам дали е вЕрно, но на теб много ти куца правописа. Верно се пише Вярно, " че " се пише с Ч, не с 4-ка. Освен това не е нужно да повтаряш " това място " по няколко пъти, за да те разберем.

Относно подписа ти: " на всякъде " е една дума, пише се " навсякъде".

*

paparosko

  • 6
  • толерантен
Re: Пирамиди
« Отговор #2 -: Август 15, 2013, 12:26:48 am »
Веpно ли е,4е ,където има пирамиди не трябва да се строи нищо на това място,защото е прокълнато това място и е с лоша енергия?

По-добре късно...

Доколкото знам: Енергията, концентрираща се в (под) Египетските пирамиди (от типа на Хеопсовата или нейни мащабно умалени копия) е положителна и може да се счита лечебна. Напротив, енергията намираща се над върха й не се счита за добра.
За лечебна цел с най-голям ефект се счита мястото, разположено по оста на височината на пирамидата на разстояние 1/3 от основата към върха.

От друга страна пък най-лечебното място при Пресечените пирамиди (от Мексикански тип) се явява площадката, която традиционно се оставя върху горната (малката) основа. До същата тази площадка обикновено се стига с каменни стълби изсечени в околните стени.

За сравнение - Вътре в египетските пирамиди не могат да се видят или срещнат хора, поради понятни причини, напротив върху мексиканските пресечени пирамиди могат да се наблюдават обикновено всекидневно множество от хора, поради най-различни причини.

 :blink:
Никога не казвай никога!

Re: Пирамиди
« Отговор #3 -: Август 15, 2013, 06:03:06 am »
Чувала съм,че е хубаво човек да има кристална пирамидка в къщата си. Действала балансиращо.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд