Демек ще преживееш стаурнов възврат. Ще започнеш нов етап от живота си при преминаването на сатурн през собственото му място. Сатурн не е толкова лоша планета, тя ни дава уроци, кара ни да погледнем на живота си прес други очи. Ако не сме си научили уроците до сега, той може по доста тежък начин да ни отвори очите. Важно е кой дом ти управлява Сатурн в наталната карта и какви аспекти правят наталният и транзитният. Няма лоши и добри ранзити, всичко зависи от това как решаваме да ги преживеем. Тригона с Лунатае по натал, нали? Мисля, че заради него ще се справиш добре на емоционално ниво, секстила с Нептун говори, че не би трябвало да се подлъжеш по чужди приказки, няма да изпаднеш в самозаблуда.
Възможно е Сатурн в 5 дом да говори за проблемно забременяване,носи също изолация от шумни събития, проблеми с децата.
Какво те притеснява в стелиума в 6 дом? Според мен не е никак лош. Аз бих го тълкува като професионално развитие, разрастване (Юпитер на трон) в областта на медицина вероятно - анестезия, гръбначен стълб, нерви, кръвни клетки, кинезитерапия (Нептун), бедра, ханш (Стрелец), нещо от алтернативната медицина - Уран.
Ако искаш, сложи една карта, да я огледаме. Аз разглеждам доста положително аспектите и се опитвам да извлека полза дори от най-негативните. По мое мнение, това е и учението на тежките планети, идват, за да разрушат статуквото, да ни отворят очите и да ни дадат един нов хоризонт.