Само да кажа, че тук е едно от малкото места в нета където всеки има свободна воля и избор, за да се учи на астрология и да си изказва мнението, като границите са разширени до степен на безкрайност. Аз може да съм прекалявал в изкази, но никога за нищо никой не съм обвинявал нито сърдел нито участвал в интриги от сорта"казал рекъл" и когато е било необходимо съм се извинявал, за разлика от много други.
Разбирам, че много хора са се махнали заради мен, но не си дават сметка, че и преди аз да се регистрирам, са имали същите проблеми със себе си и с други съфорумци.
Така че, хайде стига драми граничещи с циркове и все някой за нещо да им е виновен, за душевните драми.
Съжалявам, че се намесвам, но тези драми с изтривам се без мен не може малко са детска градина.
Хора работил съм и работя в сериозни корпорации и места...Запомнете едно, без всеки може. Тези които си мислят че разбират чак толкова от астрология и са незаменими- ами не сте.
Повечето ви писаници са от сорта Нептун е в Плутон. Така, че айде чупете гипса и слезте на земята, поне като сте паднали го направете с достойнство колкото и да не ви се верва, че можете.
Мисля, че адресатите на Нептун е в Плутон ме разбраха добре и съм им го казвал пред всички, както и съм убеден че много хора мислят като мен за тях.