Здравей Гост

ЗОВ ЗА ПОМОЩ - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!

  • 0 Отговора
  • 864 Прегледи
ЗОВ ЗА ПОМОЩ - МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
« -: Март 23, 2012, 09:35:01 am »

Скъпи съфорумци, мой близък приятел ( Юлско Лъвче) е МНОГО болен. Моля ви помогнете кой с каквото може.

Информацията е по-долу:

ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ ТОЛЕВ е на 33 г., от София. Той страда от агресивен рак /сквамозен карцином/ на устната лигавица с бързо разпространение към няколко лимфни възела на врата и кожата. Въпреки двете радикални хирургически интервенции и няколко курса на лъчетерапия в България, неговото заболяване напредна. Проведената терапия във Франция временно стопира процеса,а средствата свършиха. Жоро и семейството му искат да продължат лечението в онкологичен институт в чужбина, но се нуждаят от финансова подкрепа. До този момент те дадоха всичко, което имаха. Знаем, че за нашите стандарти лечението там е много скъпо, а държавата не заплаща нищо. Да се помогне не е по силите на никой от нас, но заедно можем да му дадем необходимата помощ и надежда. Моля, изпратете тази информация вашите приятели за съдействие! ДА ПОДКРЕПИМ ЖОРО В НЕГОВАТА БОРБА ЗА ЖИВОТ !

Сметки в банки за дарители: лична в ДСК АД: BG18 STSA 9300 0012 6452 68 STS ABGSF; дарителска в УникредитБулбанк: BG15UNCR 7000 1520 3311 43 UNCRCSF 

За кредитни карти: http//www. georgitolevdonate.com GEORGI VALENTINOV TOLEV, 33-YEARS,was diagnosed: " SGUAMOUS CELL MODERATE TO LOW DIFFERENILA TEO CARCINOMA OF THE LEFT BUCCAL MUCOSA "

bgFOCUS.com / HELP GORO TOLEV

ДАРИТЕЛСКИ СМС към номер 17 777 с текст DMS GEORGI /на латиница и с главни букви/


БЛАГОДАРЯ ВИ !!!!!!!!