Ало, не се разсейвайте с майчинската тема. Не сме свършили с тази

. Луната ми е на МС чак до неделя. Знаш колко време имам още за излагане. Нема да ми се правите на ощипани моми, можете и повече.
Тъй, да конспектираме набързо основните моменти на гюрултията.
По някое време снощи поради внушенията на Марая, че е админ, модератор или банаджия на тукашния форум, се появиха въпроси е ли туй верно или не?
И има ли Марая достъп до на хората пощите, както твърди, че има? Много хора твърдят, че няма. И че не възможно да има. Технически. Още повече твърдят, че има.
И като стигнахме до тия въпроси тази сутрин, почна триеньето. А и баненьето. И запечатването. И вакханалия велика настана. Тук или там.
Стори ми се, че собственика \съ-\ на сайта даде отговор по въпроса в началото. Не категоричен, ма приличен.
Ма, да го уточним, за всеки случай пак, че съмненията продължават.
Начи, хора,
Марая не притежава сайта и не е модератор в него. Правилно ли съм схванала до тук?
Точка втора. Потребителите са горещо приканени да саморегулират отношенията си, и ще бъде прилагана политика на ненамеса, до момента, до който някой не започне да употребява цинизми и/или лични обиди за трети лица. Политиката за ненамеса се прилага еднакво и равнопоставено за всички, независимо къде другаде пишат и админстват. И ако някой случайно не може да си Флезе в юзера, това не е бан, а просто си е технически неграмотен

.
Точка трета, ако случайно изпитвам съмнение в горните две, то е
А. поради текущите транзити на форума върху мен.
Б. Защото се опитвам да открадна всички във форум, на който съм модератор.
Четвърто, ако някое от изброените не ме удовлетворява, да не вземам предвид по-раншни заявления и да се изнеса.
Това е примамливо предложение. Но имам условно постоянни навици и преди да предприема такива действия имам нужда от тестове за силата на желанието.
Как се справям до тук?