Либре, напомняш ми на една приятелка, но нея може да я оправдая до известна степен, че имаше някакъв огромен стелиум в Лъв и всичко в първи дом и като и дойде емоцията ...

стой надалеч, атомната бомба избухва.

И така по същия начин имаше навика да ме класифицира. Недей така с момчето.

Едно е да кажеш симпатичен като сурикат, друго е ...

тези неща, които му го казваш.
Имах една любов .... той беше Близнаци, но с много Лъв - пак огън и въздух и като го напореше емоцията, и започваше да използва удивителни!!! А когато говорехме и му кажех нещо, можех да чуя удивителните в главата си!!! Та чудя се дали и в случая не е такъв, чети малко между редовете да видиш какво иска да каже момчето, като има удивителни накрая, изречението е важно!!!!!!!!1 (с единица отзад, не знам за твоя, но този, който ти говоря, редовно оставаше, защото ТОЛКОВА много се уливаше с тях)!
Момчето според мен наистина има добри намерения.

Въпроса ти защо ти е прочел писмото 38 пъти е реторичен. Ти кога и защо би прочела писмото на някого !!!38!!!! пъти? Аз досега никое писмо не съм чела толкова много.

Никой не ми е писал такова.

И така де, повече му вярвай на момчето и бъди по-"добричка" към него.

Иначе подкрепям Валето, трябва да поизлезеш и приятели да си намериш, също. Стрелецу не го оставяй, ако не срещнеш някой по-харен, но определено не е хубаво да живееш само в главата си.