Мда, и аз съм на мнение, че не трябва да го правиш. Така показваш някаква обсебеност.

Наистина, човек, първо трябва да поработиш над себе си сериозно и оценката си, за да имаш каквото и да е било с който и да е било. Казвам ти го от личен опит. Бъди силна, не се разстройвай, ами поправи грешките си, въпреки емоционалната болка.
За тялото и ти и т.н - човек, трябва да приемаш и харесваш себе си, за да излъчваш енергия, която да кара другите да те харесват, иначе всичко просто се разваля много бързо като въздушна куличка.

Какво толкова да ти има? Няколко кила отгоре ли?

И аз в момента съм супер смешна, понеже качвам само на крака и гледаш корем няма, до кръста, идеално после еми ...

... трябва да се работи над него, но се залових с това когато вече приемах себе си и приех че това ми е фигурата. Оправям си я от любов към себе си, не заради някой друг, и тва е правилната логика, ако ще правиш нещо такова за някой друг, просто няма смисъл. Но ПОПРАВИМО Е. Важно е какво ИЗЛЪЧВАШ а не каква си физически. Знаеш ли какви нахокани пухкавелки познавам и все под ръка с едни хубави слаби стройни момченца, да ти потекат лигите по тях :rolleyes:По момченцата де, да не си помислят форумците нещо.

А за това, което е написал - според мен си написала някакво много емоционално словоизлияние и подсъзнателно или съзнателно, му държиш сметка какво прави и какво ти казва. Но в случая не можеш да направиш така, мила, първо понеже не сте обвръзани, второ защото си имаш работа с човек, който е с много свободолюбива натура и в тоя натал е адски подчертано че за него е важно да е прям и да не ограничават какво говори. Бъди по-умерена в това, което пишеш, не пиши само на емоции, замисли се разумно ли е, имаш предимството че не ти е пред очите, имаш времето да помислиш какво пишеш, имаш времето да оставиш емоциите да поизтекат малко преди да пишеш какъвто и да е било отговор. И ти имаш качествата, МОЖЕШ да му отговориш така, че и той да не знае какво да каже. Така че другия път помисли преди да пишеш. Иначе съдейки по тези думи, дал ти е възможност малко да се абстрахираш, преосмисли поведението си преди отново да тръгнеп да му говориш. Човека е с едно наум, но ако си оправиш начина на държане, всичко може да се оправи.