iva22, благодаря за съвета. И аз, и тя сме Везни, 89', така че и моите планети са му в 5-я дом, дори с него имаме Луна във Везни...хъх

,въпреки това тая синастрична астрология просто не работи за мен, наистина е безсмислено вече.
Връщам се от изпит, остават ми още два, а едва издържам вече. Броя дните до 30-ти, когато ще си ида вкъщи...Разплаках се днес, казаха ми, че е мъчение и за мен, и за тях да ме изпитват ;(...Не ми пука за оценките, искам просто да се махна от тази стая, от този град,.Колкото повече стоя, повече затъвам, супер съм изнервена и от нищо се разплаквам, вечер не мога да заспя, с толкова усилия се мъча да не мисля, да затворя очи, да дишам, да дишам...Дори това ми е трудно, задушавам се тук. Искам да се махна

.... Иска ми се да изхвърля всичко през прозореца, всичко, от което нямам нужда, да се освободя, да остане празно като мен, защото не виждам смисъл в нищо. Ха, не си спомням да съм имала един луд момент, в който да се разкрещя, да се разтоваря, винаги всичко си задържам с мен, но вече не се търпи. Искам да замина, да открия нов свят.
Дадох му цял уикенд, за да ми отговори на молбата -
Искам да те помоля само за едно...Да ми кажеш истината. Че не желаеш да опитваш с мен, че обичаш нея, че тя те прави щастлив, за да не остане и капка съмнение в мен. И да спра да се надявам.
Но дори това не заслужавам, мълчи, нищо не ми пише. Ще се опитам да не влизам във Фб и скайп, това, което ми остана, е да зяпам обвързания му профил.
Написах му всичко, което чувствам. Ужасно ме боли:(.Мисля, че аз съм си виновна като не успях да му разкрия всичко, а в същото време се чувствам излъгана и предадена. Казва ми, че се е опитал "да го предотврати"...Как ли? Като бяхме неразделни 4 месеца, говорихме си с часове, стоеше до 6 сутринта с мен, а след час тръгваше на работа, кани ме сумати пъти да ида и предлагаше да ми плати билета, разказваше ми къде ще ме заведе, какво ще ми покаже, колко неща ще правим заедно, постоянно ме ревнуваше...И заради всичко това, реших, че си струва да направя и аз усилие, и да се срещна с него, независимо колко ме беше страх, защото досега...не съм имала истинска, нормална връзка. Или аз обичам и не ми отвръщат, или ме обичат, но не мога да отвърна...Искам просто да се почувствам щастлива, не любов на всяка цена, искам да бъда щастлива. А с него бях...не знам какво да правя с живота си, наистина не знам, струва ми се, че само хабя ресурси напразно. Всичко, което искам сега, е да замина някъде далеч, да се откъсна от всичко, което ме заобикаля. Но не знам как ще стане, това, което ми хрумва, е да се опитам да си изкарам някакъв сертификат по английски, но и те не са евтини май.