Здравейте отново. Преди време имах запитване относно как да постъпя с един Телец и тук получих много ценни съвети лично за мен, за което благодаря отново :). Усещам се, че като ми предстои нещо важно и не знам как да постъпя, решавам да се обърна към астрологията и да търся решението там, разбира се, не винаги с успех.
Ще опитам да не драматизирам много. Астрологично погледнато Везни и Стрелец си допадат много, а той ми показва, че държи на мен и му е приятно да прекарва времето си с мен. Аз обаче се държа много неадекватно - прикривам истинските си емоции и в много случаи съм леко груба с него. Сега е в Англия, в началото на януари се връща и ме накара да му обещая, че ще се видим, без да му налагам да си слага превръзка на очите. И аз обещах, ама ...Причината за моето притеснение е бившата му - отново ВЕЗНИ. Били са заедно 6 години (постоянни раздели и събирания) и се страхувам, че когато си дойде тук, ще се види с нея и...срещата с мен ще стане излишна. В един сайт прочетох това:
"Стрелец и Везни
Твърдо съм за тази комбинация! Ако поради някаква причина връзката бъде прекратена, тази двойка ще има втори шанс. Дори след много перипетии отново ще намерят пътя към сърцата си! Стрелците трудно се обвързват. Ще се наложи да се откажат от скитническата си страст, преди да започнат сериозна връзка. Везните, от друга страна, са чакали да се влюбят истински през целия си живот.
Двамата имат потенциал да изградят прекрасна връзка, но всичко е въпрос на време. Когато Стрелците утолят жаждата си за нови и нови житейски предизвикателства, навярно ще се върнат при Везните. Да се надяваме, че Стрелецът няма да ги кара да чакат твърде дълго."Искам да Ви помоля да погледнете наталните ни карти, за да разбера дали връзката им е изчерпана или събиранията и разделите им не са случайни...и някак той е свързан с нея. Бяха ми споменали, че мъжът ми ще бъде "някой Ентелегент с Меркуриев акцент" (това Дева ли ще рече?) най-вероятно от чужда държава...Това наистина ли се вижда в наталната карта :>>?
Трябва ми хармония, а за да се случи трябва да съм сигурна, че съм на прав път, но сигурното е, че нищо не е сигурно...Така де, изпуснах си днес влака за вкъщи, ако го бях хванала, нямаше да ви занимавам сега. Извинявайте, ако съм досадна :>>, и весели празници! :>