Появи се човек, към когото не съм безразлична. Интересува ме какви са неговите намерения, чувства и т.н. и как ще се развият нещата. Много ще съм благодарна на мнение :)
Това е първото, което прочетох:
"…Жена му ако е българка, много ще ми бъде чудно, но той е българин. Има си българи роднини. Наистина той не им ходи и те не му ходят, но туй не изменява званието им на негови роднини. Ако искате да знаете истината, жена му е, която не може да ги търпи. Тя е живяла някъде из Европа, па сега не може да търпи простите. Натура."
После, незнайно защо, копирах това:
"Избраният й ден е сряда? Господин Жан, упоителният тълковател на Вагнера, Верди и Маскани, като се прощава с барон де-Мармелон (според метрическите книги: Шлойме Келипирмахер), никога не казва au revoire, а винаги à mercrede, monsieur le baron! До сряда, г-н барон!
И нека някой обикновен смъртен да се опита да проникне в сряда в къщата на Madame Parvan! — Портиеринът Григор (между нас казано: Гунчо от Блъсничево) е йоще по-горд. Той по-скоро ще издере очите на „тукашния“, отколкото да го пусне в светилището на аристократията. "
Аз понеже нищо не мога да си разтълкувам, ако иска нека някой тегли за мен. Много съм объркана, все страдам за едни мъже...