tania, според мен твоя цитат казва, че в случая, повече отколкото в повечето случаи, нещата зависят от бъдещи събития и отношението на вас като участници в това. Тук неизвестните, струва ми се, са доста повече от едно и като цяло работата става доста комплексна и въпроса е добре ли ще минеш между капките на държа (предизвикателствата на планетите). В зависимост от отва кои и как ще преминеш, зависи как ще ти се развият отношенията с човека, за сега конкретен изход няма. Чувствай се свободна да погледнеш или цитатче, или карти Таро или каквото и да е било всеки път, когато имаш чувството, че е станало нещо, от което произлиза някакво развитие, за да се види накъде е правилната посока.

Иначе ми се струва, че са доста интензивни тези взаимоотношения и има доста силно привличане от двете страни. На Плутоновско малко ми прилича цялото нещо, май той ви е сватовника, защото някак си нещата остават прикрити, но имате добро усещане за нуждите един на друг.
Hm, той цитата като цяло е доста показателен. Оставам с впечатлението, че през годините доста си работила над себе си, за да коригираш това, което не харесваш, но има нещо в теб, което никога не е доволно и това е извора при теб на проблемите, смисъл реално ти проблеми нямаш. Постигнала си едно завидно ниво на успехи. Затова тук си призована, по-скоро, не да постигнеш конкретно, а просто да се откажеш от мотото "може и още да се направи" и да приемеш себе си такава, каквато си, да приемеш живота си такъв, какъвто е, да видиш красотата, която те заобикаля. По отношение на духовното си развитие, завършила си някакъв важен период от промени, предстои нов цикъл, който работи по различен начин. Ще го разгадаеш с времето и него.