Здравей Гост

АСТРОЛОНИЯ ХОЛИЗАТИКА

  • 0 Отговора
  • 3138 Прегледи
*

Синухе

  • ***
  • 4978
  • Chance favors the prepared mind
АСТРОЛОНИЯ ХОЛИЗАТИКА
« -: Октомври 05, 2011, 12:40:33 pm »
ПЛАНЕТИ

ТОМ 1

ТОМ 2

ЗВЕЗДНИ ПРИКАЗКИ

Вега,Сириус,Мицар,Ригел,Зосма,Ахернар,Алдебаран,Регулус,Албирео,Нокон,Алтаир,Онтла,Тау от Касиопея,Алгол,Процион,Ом,Юмна,Бетелгейзе,Елмаил

Още за Зосма

Томовете могат да се изтеглят и в PDF формат от ТУК - "Необятното говори" и са 25 книги.

Интересни неща има  :rolleyes:

Ето примерно от последната връзка за Зосма:


- Това, че звездата Зосма е точно на асцендента ми в хороскопа, значи ли, че идвам оттам?

- Не, не си от Зосма, разбира се, но Зосма наистина ти е доминанта на асцендента.
Трябва да се различават влиянията на планетите от влиянията на звездите, от една страна, и влиянията на доминантните фактори, от друга.  Психологически, Слънцето е интегранта, а планетата най-близо до ъглова ос - доминанта. Доминантата не може да интегрира съзнанието както Слънцето, но има друго, много важно значение. Доминантата носи нашите реакции във върхови моменти на живота. В този смисъл, доминантата може да бъде и е опасна, защото има ярко афективен и неконтролируем характер.  Може да се каже, че доминантата е огнище в мозъка, което събира и привлича не само сродните, но и противоположните импулси. И в този смисъл тя може да реализира единство на съзнанието на някакво конкретно ниво и за определено кратко време. Но като отрицателна, тя може да доведе и до катастрофа. Всичко зависи от естеството на планетата или звездата и на аспектите към тях. Зосма наистина може да унищожи причинното тяло, защото тя създава много мощно поле на обезличаване, а причинното тяло носи личния опит на духа през вековете. То е една от трите крепости на индивидуалното. То се изразява в собствения мироглед, чрез който ние се съпротивляваме на околната среда и оживяваме в нея; а Зосма диктува изпълнение на подсъзнателни и свръхсъзнателни импулси, които могат да бъдат в крайно драстичен контраст с мирогледа ви.


Много добри ми се видяха и разглежданията на планетите,особено при Уран,Нептун и Плутон  ;)

В инфото за звездите има някои доста интересни момента,но зависи кой какво го вълнува и как може да го интерпретира,извън оригиналното звучене което е зададено от източника.

Примерно при Бетелгейзе (Унк) и света до нея-Енкорил,се твърди,че е едно от местата от където идват Монадите (Висшите Азове):

Монадите извират като извор на няколко места във вашата галактика. Синята полярност на тези извори изисква червената полярност на оплодители като Бетелгейзе. Никой в Битието не се е родил по друг начин. Носейки ромона на монадните извори, Енкорил е щастливо лоно на много духове и души, раждащи се на етапи и “рúйове” в триизмерността на физическата вселена. “Рий” – това е термин, означаващ сила на изхвърляне. Физическата вселена може да съществува само чрез оплодяващата мощ на гиганти като Унк, който има силата да пробива отвори в четвъртото измерение и по този начин да хлуят души, чакащи отдавна реда си. Монадите започват да се обличат в етерни, астрални, умствени и духовни тела, единствено след проторождение; може да се нарече още сътворение. Монадите в четвъртото измерение са още без полярност. Там те имат само гена на уникалност, с който са носени в утробата на Елма от незапомнени времена, още във вечността. Унк носи именно живата сила за отпечатване уникалността на монадите в матриците, раждани като тела от триизмерен тип от женски светове като Енкорил. Енкорил ражда модели, Орна може да ги степенува, а Унк пази монадата много мощно. Енкорил обаче може и да поляризира монадите, а Орна – да снема Унковата защита, ако дадена монада не изпълнява предназначението си. Много пъти вече монади не се проявяват уникално, а повтарят неща, родени от други монади. Такива монади, които не раждат уникална ценност в космоса, биват деполяризирани от Орна - и даже Унк не може да ги спаси. От това следва, че Унк не е всесилен. Той помага само на творците, на бащите и майките, които проявяват нещо несътворявано и несътворяемо от други. "Пазете се от матрици на унифицирани системи! – казва ви Унк нощем. - Не се подчинявайте на програма и методология, обща за повече от един организъм. Но – търсете хармонията помежду си. Победата е това: съзвучие, но обертон – уникален!"