Интересното е, че в акаунта на админа показва, че е влизал днес последно в акаунта си, но защо въобще не реагира?
Използвайте суперсили, за да си влезете с акаунта - просто е, извлечете изгубената парола от етера.
Сърчооо, тук ли си бе?Искам да те питам нещо странично.
Активността в профила му показва, че днес сутринта е бил тук. Или някой друг е влизал чрез профила му.Обаче АН не му ли е жена? Що не се оплаквате на нея?
Смятам, че от този форум аз имам най-голям потенциал да схвана истинската причина за проблемите и да намеря решение. Другите не го могат.
Цитат на: Hm в Март 07, 2012, 07:05:33 pmАктивността в профила му показва, че днес сутринта е бил тук. Или някой друг е влизал чрез профила му.Обаче АН не му ли е жена? Що не се оплаквате на нея? Цитат на: Hm в Януари 25, 2012, 04:49:13 pmСмятам, че от този форум аз имам най-голям потенциал да схвана истинската причина за проблемите и да намеря решение. Другите не го могат.аз пък мислех на теб да се оплача ще ми решиш ли проблема?
Цитат на: abroad в Март 07, 2012, 07:38:39 pmЦитат на: Hm в Март 07, 2012, 07:05:33 pmАктивността в профила му показва, че днес сутринта е бил тук. Или някой друг е влизал чрез профила му.Обаче АН не му ли е жена? Що не се оплаквате на нея? Цитат на: Hm в Януари 25, 2012, 04:49:13 pmСмятам, че от този форум аз имам най-голям потенциал да схвана истинската причина за проблемите и да намеря решение. Другите не го могат.аз пък мислех на теб да се оплача ще ми решиш ли проблема?Може да ми се оплачеш. Но не разчитай, че ще ти реша проблема. Понякога човек трябва сам да се потруди.
по която върши работаалчността не я търся - тя ме намира