Шрьодер, видяла съм си 2 предишни живота и оооо... /това на майтап/не съм била английската кралица...в1 бях слугиня... в другия-танцьорка, това е близко до сегашното ми аплоа...но бях свидетел на ситуация с хора-там, тогава, които са и в този живот, слава богу, не са най-близките ми...та тези персонажи сега преживяват сходни опитности в два други "филма" играехмве с настоящия ми партньор, което твърде ме изненада...не мислех, че сме се срещалипри мен това почна след четене на Кастанеда-всички/и различните/ пътища водят към Рим...също и сле упражнение по метода Силва...това за-по едно и също време е много вярно, също за "спиране" на ума, чрез взиране...визуализацията е сестра на медитацията...пътят е индивидуален...ако мога да помогна, питай...като деца ми се струва,че всички сме били в такова състояние...когато не мислиш и гледаш в 1 точка също е такъв опит...дори казват, че е медитацияима 1 дума - вдъхновение имаш ли го към медитацията, не може да не ти се случи... и друго-възнамеряванетова със свещта съм го правила, но денем без огледало-взиране...не само, че не е вредно, но и подобрява зрението, йогите му викат тратака
Цитат на: Enigma в Август 16, 2013, 03:01:56 pmШрьодер, видяла съм си 2 предишни живота и оооо... /това на майтап/не съм била английската кралица...в1 бях слугиня... в другия-танцьорка, това е близко до сегашното ми аплоа...но бях свидетел на ситуация с хора-там, тогава, които са и в този живот, слава богу, не са най-близките ми...та тези персонажи сега преживяват сходни опитности в два други "филма" играехмве с настоящия ми партньор, което твърде ме изненада...не мислех, че сме се срещалипри мен това почна след четене на Кастанеда-всички/и различните/ пътища водят към Рим...също и сле упражнение по метода Силва...това за-по едно и също време е много вярно, също за "спиране" на ума, чрез взиране...визуализацията е сестра на медитацията...пътят е индивидуален...ако мога да помогна, питай...като деца ми се струва,че всички сме били в такова състояние...когато не мислиш и гледаш в 1 точка също е такъв опит...дори казват, че е медитацияима 1 дума - вдъхновение имаш ли го към медитацията, не може да не ти се случи... и друго-възнамеряванетова със свещта съм го правила, но денем без огледало-взиране...не само, че не е вредно, но и подобрява зрението, йогите му викат тратакаЕдно голямо благодарско за съвета!Сестра Мелпомена ми се стори леко съмнителна и затова не се наемах да изпробвам метода с взиране,но след като ме успокои ,че не е вредно,ще го пробвам
Аз изпитвам един малък ужас, когато медитирам. Имам чувството, че ще отида на някакво място, от което няма връщане назад . Може би ще видя нещо, което няма да ми хареса...не зная. Или пък е просто игра на мозъка ? Като цяло е плашещо...
Цитат на: vanilla в Април 28, 2010, 05:10:47 pmЗащо изтри мнението си?
мен ли питаш, или Ванила, май нея...не ми действа добре нептун, сори