Здравей Гост

Хумористични рецепти

  • 0 Отговора
  • 1549 Прегледи
*

Nebesna

Хумористични рецепти
« -: Октомври 09, 2009, 07:41:22 pm »
КАК СЕ ПРАВИ СУПА, КОГАТО ЖЕНАТА Я НЯМА

Вземете чиста тенджера, сипете 3 литра вода. Измийте кило картофи. Извадете от тенджерата пантофките на тригодишното синче. Запалете газовия котлон, скарайте се на сина, забършете пода и отново напълнете тенджерата с вода. Сложете я на огъня, извадете от устата на детето картофите и ги обелете.

Позачистете дрехите на малкия, вземете му кибрита и загасете панталоните си. Намерете отнякъде 300 г месо, хвърлете в тенджерата нарязаните картофи, настигнете котарака, опитайте се да му отнемете месото, ударете го с метлата, като му кажете “да се задавиш дано”, отворете пакетче суха супа.

Посолете картофите, сметете в тенджерата сухата супа, плеснете хлапето, посолете картофите, направете изкуствено дишане на задавилия се с месото котарак, посолете, разбъркайте с метлата, изпсувайте, опитайте се да извадите излишната сол, сложете изгорената ръка под водна струя, затворете топлата и пуснете студената вода, споменете майките на служителите на ВИК и Топлофикация, затворете студената вода, сипете в тенджерата захар.

Намерете навън детето, напляскайте го, сдобрете се с него, бегом се върнете в кухнята, изключете котлона, отворете прозореца, изкарайте дима с кърпа, успокойте съседите и пожарникарите, похвалете ВИК, избършете вашия под и тавана на съседите от долния етаж, опитайте супата, изплюйте, предложете я на котарака, започнете да почиствате тенджерата от загорялото. Като откриете на дъното прогорена дупка и новия си часовник, попитайте съседите, колко е часа.

Ронейки тежки мъжки сълзи, домийте и върнете тенджерата на съседите, дайте на котарака допълнително, закърпете панталоните си, направете изкуствено дишане на котарака, сдобрете се с него, вземете детето и котарака и идете в най-близката закусвалня.