Това за "хаберите" може и да не е съвсем вярно:) - особено, ако отчете човек факта, че окултизмът и в частност астрологията, не е на първо място знание и информираност:)
имаш право,мама каза ,че за астрологията имало най голямо значение интуитивното прозрение.
Аз сега се блещя над един хороскоп/на брат ми/ дано да получа интуи... прзр... каквото беше там забравих.помогнете ,моля!

??? ???

[/quote]
Примерно, ако брат ти има Луна в 8-ми дом, и той като теб и с бой няма да си казва какво му е, даже пред себе си и съвсем насаме, пък това е задължителна предпоставка, независимо дали гледаш своя или чужд хороскоп:)
Особено сега:)
И пак сега брат ти може да разчита, че благодарение на находчивостта си успешно ще се справя с разни житейски ситуации:)
И пак сега двигателната сила за много наши действия идва от страха – той създава някаква нервна възбуда, която провокира бързи реакции /още преди да се включи логиката/, като се задейства подсъзнанието, а там са инстинктите за оцеляване:)
Впрочем, последните неща не важат само за хороскопа на брат ти – важат за много хора и идват от аспектите на транзитните Марс/Меркурий и Сатурн/Плутон:)