Здравей Гост

Супер минералът зеолит

  • 50 Отговора
  • 74521 Прегледи
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #40 -: Февруари 27, 2012, 12:41:52 pm »
тук е най евтин

Лечебен минерал на 20-ти век
зеолит (клиноптилолит)   минералът на 20 век с лечебни свойства                 


Известно е още, че вода, преминала през зеолит, придобива лечебни свойства. Попаднал във водна среда, клиноптилолитът променя химическия състав и вкусовите качества на водата. Вода, обработена със зеолит нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи йонизирана със зеолит вода, не познават болести като язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно- съдовата и нервната система.

Минералът лекува и предпазва от най-различни заболявания - рак, язва, сърдечно-съдови проблеми, стомашно-чревни разстройства, колити, гастрити, хипертония, неврози.
   

Зеолит- 0.600 за 10 лв
За поръчки :
Тел. 0884448585
zeolit_1@abv.bg

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #41 -: Март 03, 2012, 09:13:36 pm »
Много сте ми противни, дрисльовци и дрисли, опитващи се да пускат евтини рекламки във форума.

Поръчайте си истински зеолит от БЕНТОНИТ АД - Кърджали. 25 килограма са 6 лева. С него се пречиства водата, не се пие. Не слушайте някакви мишоци с евтини реклами. Който иска, да ми пише, ще му дам без пари, само да си плати транспорта. Ако е от София, ще го получи без пари.

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #42 -: Март 13, 2012, 01:33:59 pm »
Здравейте,
аз също мога да кажа, че това за мен е чудодеен камък, въз основата на много доказани положителни ефекти, на хора страдащи от рак и диабет, хора , които от първо лице са ми разказвали за невероятното си подобрение след употребата му. Наистина е най-добре да се вземе от мястото на находището, там поне знаеш, че е чисто и не са го смесили например с керемида (за да се получи розов цвят) или с нещо друго за да добият повече количество. Алчността на хората винаги ще е жива и затова няма да коментирам завишените с около 100 пъти цени!!! Исках да кажа, че при по-тежките диагнози като рак или диабет е хубаво да се приема праха, който също се продава там (Кърджалийско). Там си имат партидни номера на всеки чувал с прах и знаеш какво купуваш. Не знам какви точно бяха цените, но са жълти стотинки, за грамажите, които продават на капсули. Единствено после си го печем на фурната за 3 часа, за да го активираме и си го съхраняваме в кутии. Познат със диагноза нелечим рак, започна да пие от скъпите вносни, капсулирани зеолити, но след време го смени с нашия тук и просто си го капсоловаше сам. Ефектът е същия- жив и здрав е дядото на над 80 години - а бяха казали на близките му - "Нама смисъл да го мъчим с лечение, няма закога". Този човек, си е жизнен, върви и най-важното - без метастази!!!!!!!!!!!!! За мен е ясна причината това да се крие като факт от широката публичност, надявам се и за вас. Фармацевтите са като ударени с мокър парцал, след доказаните подобрения. Нали се сещате коолко е скъпо да се поддържа човек със злокачествен тумор? И не само... Дано само на време се усетим като нация как да съхраним и уползотворим може би нещо по ценно от всички друго на света.

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #43 -: Март 29, 2012, 08:52:45 pm »
някой яко желае мога да му изпратя зеолит
kato kak shte stane towa?http://astrosite.org/forum/index.php?action=profile;u=7246

Re:Супер минералът зеолит
« Отговор #44 -: Април 08, 2012, 10:27:22 pm »
danni_it  - Мога да ти изпратя. Аз си купувам от "Бентонит" Кърджали, изпичам го и си пия вода вече две години.
Ако желаеш кажи. За пари няма да говорим. :blink:


ВИЖДАМ, чЕ ТЕМАТА СЕ Е ДОРАЗВИЛА, НО В ТЪРГОВСКИ ВИД, ПО ТАЗИ ПРИчИНА КОПИРАМ ОТГОВОРА, КОИТО БЯХ ПОЛУчИЛА ПРЕДИ ГОДИНА ТУК. ИСКАМ ДА ДОБАВЯ, чЕ ПОЛУчИХ ЗЕОЛИТА ОТ чОВЕК, КОГОТО НЕ ПОЗНАВАМ, чРЕЗ МОЯ ПРИЯТЕЛКА, КОЯТО МИ ГО ДОНЕСЕ. НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ ЗА ЗАПЛАщАНЕ ОТГОВОРЪТ БЕшЕ - НЕ Е НУЖНО. ИСКРЕННО СЪМ БЛАГОДАРНА ЗА чОВЕщИНАТА, КОЯТО БЕшЕ ПРОЯВЕНА ОТ ЕДИН НЕПОЗНАТ ЗА МЕН чОВЕК, НА КОЙТО ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА.

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #45 -: Април 17, 2012, 10:33:48 pm »
Здравейте ,
искам да попитам : Може ли някой да ми каже как  се  приема този минерал ?

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #46 -: Май 13, 2012, 09:57:45 am »
Много сте ми противни, дрисльовци и дрисли, опитващи се да пускат евтини рекламки във форума.

Поръчайте си истински зеолит от БЕНТОНИТ АД - Кърджали. 25 килограма са 6 лева. С него се пречиства водата, не се пие. Не слушайте някакви мишоци с евтини реклами. Който иска, да ми пише, ще му дам без пари, само да си плати транспорта. Ако е от София, ще го получи без пари.
Пия зеолит на прах и имам и от тези камъни, с които се йонизира вода и се чуствам доста по добре от както започнах да пия за профилактика. Има няколко фирми в нета, които предлагат ама аз лично си вземам от детоксалит, защотото и офертата е най изгодна.. има и някакви дето не знам от къде са и кви са и ги продават на кило..не си вземайте от тях - могат да са от замърсени находища с неясен произход без нужните иследвания....
А бе въобще как пиете нещо, без да знаете какво пиете. Това е като в магазина както всички си купувате JUNK FOOD без да ви интересува кое Е какво значи и колко е вредно и къде ли не е забранено освен тук.
Пийте без да четете, пък ще видите след няколко години кой прав, кой крив....

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #47 -: Юни 04, 2012, 09:29:41 pm »
Здравейте!Спешно се нуждая от минерала,както на прах така и на парчета.Опитах да се свържа с „Бентонит” АД,но неуспешно.Писах мейл,звънях на посочените в сайта телефони,но безуспешно!

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #48 -: Юни 05, 2012, 03:41:40 pm »
desipetrova, аз си поръчах на musi21017@abv.bg.

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #49 -: Юли 31, 2012, 10:05:56 am »
Наивността убива!!!
Приятели, съветвам всички да не купуват Клиноптилолит, или записаният тук Зеолит за орална употреба. Всички са мошеници, включително Нико, Мико, Мит.бг, доктор смърт-Господинов ли беше, този дето се рекламира тук и който би трябвало да подпише хипотратова клетва да не вреди на пациентите, но за него парите са много по-важно от здравето на хората, нито пък Иван Митев, нито който и да е произвежда и продава безопасен и подходящ за вътрешна употреба от хората Клиноптилолит. Заблуждават ви с разни "сертификати" и "изследвания", които са издадени за да потвърдят, че минералът е еди какъв си, но не и че той е годен за човешка употреба. Правят се изследвания, например както ги прави фирма Фарер, които гарантират качеството на водата в която е престоял Клиноптилолит... за поливане на растения!!! Хитреците обаче умишлено ни заблуждават, че въпросните сертификати и изследвания са за гарантиране, че продуктът може да се консумира от хора. БАБХ е органът който трябва да даде разрешение за употреба от хора на всеки продаван продукт, но няма засега продукт от Клиноптилолит/Зеолит одобрен за употреба от хора. Държавните контролни органи естествено не предприемат нищо срещу мошениците, които си играят със здравето на хората защото капитализмът и "пазарната икономика" гарантират на служителите там солидни парични стимули за да си траят. В някакъв сайт бях прочела отговор от фирма Бентонин-Кърджали, че се изумяват от наивността и глупостта на хората които им пишат за продаваните от тях продукти от клиноптилолит, които се предлагат в интернет от разни фирми и граждани твърдящи, че те се използвали за орална употреба и лечение... От тази  фирма там заявяват, че продуктите им не са подходящи и дори вредни за употреба от хората, защото са добити направо от кариерата, надробени и непречистени... А тук някои тарикати представят Сертификата на фирма Бентонит като такъв гарантиращ чистотата и свободната употреба на минерала от хора. А пък онзи доктор Смърт, който се хвали че от десетки години използва минерала и е голям специалист-масажист, представя сертификати за масажи с пчелен мед и др.п. като твърди, че те му дават правото да продава минерала купен от  фирма Бентонит за орална употреба от хората!!!
Имам познат, който от една година се снабдява с Клиноптилолит от кариерата в село Бели Пласт и е раздал на познати и непознати може би стотици килограми напълно безплатно, дори е изпращал по пощата на непознати, които са го молели да им изпрати, като не само не им е искал пари, а е изпращал минерала за своя сметка. Виждате ли разликата между различните хора - този мой познат и хора като Митев, Нико, Мит, д-р Смърт-Господинов и още безброй други печалбари, които без свян тровят наивните потребители. Този мой приятел се е срещал с учени от БАН, които са го посъветвали как да употребява минерала и в никакъв случай да не купува от продаваните по интернет клиноптилолитови продукти, продавачите на някои от които въпреки че предоставят разни сертификати и изследвания са ги поръчвали за изготвяне за съвсем различни цели от това дали те са годни за употреба от хора. Капитализмът и мошеничеството вървят ръка за ръка според учените и затова потребителите трябва много добре да се информират преди да закупят какъвто и да е продукт.
И отново ви съветвам да не купувате клиноптилолита предназначен единствено за селското стопанство и струващ 0,24 стотинки за килограм, продаван от търговци в нета за... колко десетки лева??? - вие сами си знаете.

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #50 -: Август 07, 2012, 03:28:24 pm »
Привет,
напълно сте права за това което сте написала.

Аз лично си купих чувал от БЕНТОНИТ АД. Пратиха ми го с ЕКОНТ по пощата. Чувала струва 6 лева. Доставката е 24 лева.25 килограма.

Казаха ми, че не могат да кажат дали може да се ползва от хора и какво му е действието. Ползвали го фирми за пречистване на вода за растения, животни и прочее, но за хора НЕ Е СЕРТИФИЦИРАН. Имали доста случай на запитвания от хора и знаят за какво го ползва " масата " ,но те не го продават за хора, а за други цели.

Всеки сам преценява как и за какво да го използва.

Предложих преди време, който е от София да му дам безплатно, няма проблем. Но след един случай, в който потребителка на сайта ме помоли да дам за нейн болен роднина и аз естествено откликнах - обадих се на сина на този човек и му казах,че може да се срещнем в София и да му дам. Той ми обясни колко е зает тези дни и как не можел да го вземе, ала - бала. В крайна сметка, аз ли да им се моля да им дам или те имат интерес да се организират и да си вземат? Потребителката ми се извини за недоразумението, а за мен остана сметката от телефона и поредното недоумение....

Затова, който иска, да ми пише на лични и да дойде до Драгалевци - мога да дам до 1 кг на човек.

Аз в момента не го ползвам. Докато го ползвахме вкъщи го слахагме в каните за вода, преди това естествено го миехме добре, за да се махне горния прашен пласт и така водата оставаше бистра. Сменях го на 3-4 седмици.

В момента не го слагаме, просто нямам време да мисля и за това.

А относно тези изманици, които продават в Интернет и мамят хората, мога само да им кажа - има Видов ден и всеки си плаща сметката, рано или късно! Заблуждават болни хора и им дават надежда. Този минерал НЕ Е ПАНАЦЕЯ. НЕ лекува рак, диабет и прочее - казвам ви го от личен опит и не се заблуждавайте.

Нека всеки да пробва и прецени за себе си!