Здравей Гост

Супер минералът зеолит

 • 50 Отговора
 • 73731 Прегледи
*

Nebesna

Супер минералът зеолит
« -: Януари 23, 2009, 03:31:37 pm »
СУПЕР МИНЕРАЛЪТ ЗЕОЛИТ

Екип от европейски учени за пръв път успяха да разкрият химичната структура на минерала зеолит на 22 юни 2008г. с помощта на ретгеноскопско изследване.

Зеолитът е порест минерал с бял цвят, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Поради действието си на молекулно сито той има изключително широко и разнообразно приложение. Ефективността и селективността на зеолитите зависят от разпределението на алуминиевите атоми и от размера на порите в решетката. При синтетичните му разновидности размерите на зърната са в пъти по-малки – едва няколко микрометра, докато зърната на природните зеолити са от порядъка на милиметри.
Екип от Националния онкологичен център в София начело с проф. Пенка Благоева изследва приложението му в лечението на онкологични заболявания.

Основни свойства

Зеолитът представлява фино сито, което задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други. При попадането на зеолитите в друга среда, най-вече течности, между техните йони и йоните на продукта, в който се намират, започва активен йонообмен. Това очиства организма от отровни вещества. Именно тази структура придава на зеолитите уникални свойства:

- много висок катионообменен капацитет към калций, магнезий, натрий и калий;
- високи сорбционни свойства към амония и някои органични съединения;
- абсорбция спрямо радиоактивни елементи като цезий 134, цезий 137, стронций 90;
- абсорбция спрямо тежки метали - олово, цинк, хром и др.;
- способност да разделя газовете по принципа на молекулните сита;
- способност да изсушава газовете.


Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате тази добавка и в същото време не поемате достатъчно течности, има опасност да получите обезводняване, поради увеличаване на концентрацията и затруднената циркулация на кристалните структури. За да се изхвърлят от организма отровите, е необходимо да се пият достатъчно течности.


ПРОМИШЛЕНО ПРИЛОЖЕНИЕ:

1.   Добавя се в храната на птици и животни за подобряване на здравословното им състояние, поради наличните в минерала калций, натрий, калий и микроелементи в лесноусвоима форма.

2.   Използва се за очистване на водата от амонячен азот и фосфати.

3.   Влага се в праховете за пране като заместител на фосфатите и омекотител.

4.   В пастите за зъби замества редица вредни компоненти.

5.   Служи за пречистване на сокове, вина, захарни разтвори и зехтини от разнообразни примеси.

6.   Намира широко приложение при производството на маргарин и шоколадови изделия.

7.   Обезмирисва идеално различни субстанции.

8.   Пречиства течности от амониеви йони и йони на тежките метали – кадмий, мед, арсен и др. Незаменим при очистване на замърсени с радиация течности.

9.   Без него са немислими редица нови технологии в химическата, хранително-вкусовата, фармацевтичната, военната промишленост.

10.    Използване се за обезвреждане на радиоактивни отпадъци.

Естествените зеолити се използват много по-рядко поради по-ниската си чистота, но са подходящи за третиране на ядрени отпадъци. След катастрофата в Чернобил тонове зеолит са били разпръснати за почистване на замърсената територия около централата.

Мястото, което намират тези минерали в българската промишленост и селско стопанство, за съжаление е почти символично, изключително поради скептичното отношение на нашите общественици към такива авангардни нововъведения, както и поради традиционно голямото ни чуждопоклонничество.
« Последна редакция: Януари 23, 2009, 03:37:24 pm от Nebesna »

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #1 -: Януари 23, 2009, 03:33:11 pm »
ЛЕЧЕБНИЯТ МИНЕРАЛ ИМА СТРУКТУРА НА ПЧЕЛНА ПИТА.

Брус Мак Дъгал- един от големите изследователи на качествата на зеолита пише, че на микроскопско ниво се вижда, че минералът формира скелет със структура на пчелна пита.

Тази високопорьозна структура осигурява много обширна електрично реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност зеолитът да привлича и задържа катийони от средата, в която се намира, и от своя страна да отделя други. Като си представим, че най-големите замърсители днес – мед, цинк, олово, въглероден двуокис и серен двуокис, са катийони, можем да си представим всъщност каква работа върши минералът.


БЪЛГАРСКИЯТ ЗЕОЛИТ

В България има богати находища на естествен зеолит – клиноптилолит – в района на Кърджали – т.нар. туфи (с. Бели пласт).

„Бентонит” АД произвежда четири марки зеолит от различни фракции, предназначени за селското стопанство и за пречистване на промишлени и битови отпадни води, където особено успешно улавя тежките метали.

ЗАЩО В РОДОПИТЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ДЪЛГОЛЕТНИЦИ?

Жителите на селата и махалите в Източните Родопи, където са съсредоточени находищата на клиноптилолит, почти нямат здравословни проблеми и този факт сам по себе си заслужава подобаващо внимание. Досега причините за дълголетието на тези хора се търсеха в чистия въздух, киселото мляко и здравословната им храна. Всеизвестно е, че в небето над Кърджали се събира най-мръсният въздух в страната, който въздушните течения разнасят по цялото поречие на Арда; консумацията на кисело мляко не е по-голяма от тази в едно средностатистическо семейство в цялата страна, защото кравите в този район на планината се отглеждат предимно за месо, а не за мляко. А с храна, която ядат местните жители, не всеки би могъл да опази стомаха си здрав – основно пържени мекици и консервирано в буркани месо, голяма част от мъжете системно употребяват концентрирани напитки и цигари.

От само себе си се налага изводът, че причината за изключителното здраве на тези хора се крие не в това, че не приемат отрови, а че тези отрови се изхвърлят от телата им и по никакъв начин не им пречат да се чувстват перфектно до дълбока старост. И основната причина за това е водата, която тече от техните чешми. Вода, йонизирана по естествен начин със зеолит. 

Какви са лечебните свойства на зеолита?


Известно е още, че вода, преминала през зеолит, придобива лечебни свойства. Попаднал във водна среда, клиноптилолитът променя химическия състав и вкусовите качества на водата. Вода, обработена със зеолит нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи йонизирана със зеолит вода, не познават болести като язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно- съдовата и нервната система.

Минералът лекува и предпазва от най-различни заболявания - рак, язва, сърдечно-съдови проблеми, стомашно-чревни разстройства, колити, гастрити, хипертония, неврози. (становище на екип от

Националния онкологичен център в София начело с проф. Пенка Благоева). Сериозни изследвания се правят от 1999 г. насам, след Шестия конгрес по онкология.

Национален онкологичен медицински център. адрес:
1756 София,  ул. Пловдивско поле No.6
тел.:  регистратура        +359 (2) 870-31-28 ,             +359 2 9714898
nomc@abv.bg
управител: д-р Живко Петров

Минералът, представлява фино “сито”, което задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други. По този начин човешкият организъм може да се прочисти от отровни вещества:
-   притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и от тежките метали олово, цинк, хром.
-   свързва и елиминира амоняка от клетките, както и нитрозамините;
-   елиминира млечната киселина от мускулира и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти) 

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #2 -: Януари 23, 2009, 03:35:14 pm »
ЛЕЧЕНИЕ С ЛЕЧЕБНИ ЗАЛЕЖИ ОТ С. БЕЛИ ПЛАСТ:

Лечението с лечебните залежи край Бели пласт се извършва основно с лечебната вода и със зеолитовите камъни.

А. С лечебната вода
Тази минерална вода е от дълбочина 90 м. Употребата й повече от месец се отразява добре върху проблеми, свързани със сърдечно-съдовата система.

Б. Със зеолитовите камъни
Местните хора казват, че ако се вземе зеолитов камък от района на лековитата вода и вечерта се потопи в съд с вода, то на сутринта той ще е отдал невероятните си свойства на тази вода, която след прецеждане се пие като лечебна.

На тази база ЕТ "Термокомплект" създаде зеолитови филтри за пречистване на питейни води против ракови и други заболявания.

Минералът клиноптилолит от скалите на Бели пласт пази от рак и лекува рак. У нас болните от тази коварна болест са над 150 000. Екип, начело с проф. Пенка Благоева и химичката Н. Измирова, кхн от „Националния онкологичен център” от 1999 г.  изследват действието на този минерал.

Целесъобразно е пиенето на минерала, разреден с вода. Действието му е вълшебно, според Измирова.

Поглъщането на смления минерал, размесен с мед, последвано от изпиването на чаша минерален сок, е твърде полезно. Само половин час след употребата изчезват симптомите, породени от високо кръвно налягане, колити, гастрити и напрегната нервна система. Употребата на клиноптилолита се отразява добре върху кожата и неутрализира последиците от умората.

Този минерал има бърз благоприятен ефект при стомашно-чревни разстройства.

Препоръчва се следната подготовка и начин на употреба на зеолит :

Зеолитът на прах се поставя в тава и се нагрява до температура 200-250 градуса по Целзий в продължение на 2-3 часа в домашна печка. След охлаждане прахът се поставя в затворен съд, готов за употреба. При тази термична обработка той се обеззаразява и увеличава своята активност след дехидратация.

Начин на употреба:
В една чаша, напълнена с чешмяна вода, се поставя една чаена лъжичка от праха. Препоръчва се преди това в чашата да се пусне едно хапче разтворим витамин С. Разбърква се и се пие сутрин след закуска и вечер преди лягане.
Фирма "Термокомплект" Кърджали разполага с определени дози фино смлян клиноптилолит от находището при лековитата вода.


*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #3 -: Януари 23, 2009, 04:12:23 pm »
Клиноптилолит

Зодия: Няма зодиакален знак.
Чакра: Не е обвързан с определена чакра.
Цвят: сив, сивозеленикав, розов и синкав
Облик: плътни масиви; при раздробяване - късове с
неправилна форма
Химически състав: видзеолит, алумосиликат. Кристал-
ната му решетка е прорязана от микрокухини и канали, запъл-
нени с водни молекули и нестабилно закрепени най-често ка-
лиеви и натриеви йони. Притежава свойството да обменя йо-
ните си с други от средата, в която е поставен. Това въздейст-
вие, което може да бъде и селективно, го е направило най-
използвания за различни цели минерал през изминалите сто
години.
Твърдост: между 3 и 5
Находища: над 1000 находища в повече от 40 страни;
България е на едно от първите места в света по запаси на качес-
твен клиноптилолит - над 10 милиарда тона в Източните Родо-
пи.
Търговски вид: Добива се промишлено, основно за из-
нос.
Приложение: Почти няма област от икономиката, в коя-
то този минерал да не се използва. Внася се в почвата като
носител на хранителни съставки и адсорбатор на тежките йони
в нея. Добавя се в храната на птици и животни за подобряване
на здравословното им състояние. То се постига от наличните в
минерала калций, натрий, калий и микроелементи в лесноус-
воима форма. Използва се за очистване на водата от амонячен
азот. Влага се в праховете за пране като заместител на фосфа-
тите и омекотител. В пастите за зъби замества редица вредни
компоненти. Служи за пречистване на сокове, вина, захарни
разтвори, зехтини от разнообразни примеси. Намира широко
приложение при производството на маргарин и шоколадови
изделия. Обезмирисва идеално различни субстанции. Пречиства
течности от амониеви йони и йони на тежките метали
-кадмий, мед, арсен и др. Незаменим при очистване на замър-
сени с радиация течности. Без него са немислими редица нови
технологии в химическата, хранително-вкусовата, фармацев-
тичната, военната промишленост. В много публикации е обявен
за минерал на 20 век заради изключителните му качества.
Лечебни свойства: Вода, йонизирана с клиноптилолит, оказва
мощно лечебно въздействие върху организма. Тя изхвърля
отровите, приети чрез храната и регулира обмяната на
веществата. Има силен стимулиращ ефект върху сърдечно-съ-
довата, нервната и храносмилателната система. Влияе благоп-
риятно при нервни безпокойства, безсъние, напрегнатост, язви,
гастрити, колити. Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки,
нормализира кръвното налягане. Единственият минерал, който
помага при обилно изпотяване, предизвикано от нервни
проблеми: 150 г клиноптилолитова вода се смесва с 50 г ябълков
оцет или лимонов сок и сместта се пие минимум три пъти
дневно преди ядене леко затоплена.
За постигане на лечебен ефект при изброените пробле-
ми е необходимо да се употребява ежедневно клиноптилоли-
това вода. За целта е нужно минимум 90 грама клиноптилолит
да престои най-малко 8 часа в съд с питейна вода, необработе-
на с хлор. Минералът може да въздейства върху водата близо
три месеца, след което трябва да се замени.
ВНИМАНИЕ: Използваният за лечебни цели клинопти-
лолит трябва да отговаря на определени условия: чистота, про-
центно съдържание, термообработка и др.
Други указания: Водата се пие по всяко време на деня.
Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито стра-
нични явления при нейната употреба. През първите няколко
дни след започване на терапията е възможно да подейства ди-
уретично. При наличието на замърсявания в бъбреците и жлъч-
ката може да се появят болки в тази област, които скоро отзву-
чават.
Клиноптилолитова вода може да се пие неограничено време.

Ползвал съм клиноптилолидна вода,при това минерала е сравнително евтин-грамажа за 3 месеца,обработен и готов за употреба е в рамките на 2-3 лв.Ще взема пак да го ползвам .

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #4 -: Януари 23, 2009, 05:06:50 pm »
Цитат
Ползвал съм клиноптилолидна вода,при това минерала е сравнително евтин-грамажа за 3 месеца,обработен и готов за употреба е в рамките на 2-3 лв.Ще взема пак да го ползвам .

От къде купи минерала? Много спешно ми трябва за мама, която е с тежка диагноза и трябва да пие в големи количества. Аз употребявам отскоро синтетичната му форма, която е в капсули и се разпространява у нас от немска фирма като хранителна добавка. Но е доста скъп - 45 евро. Вземам го с 20% -на отстъпка. Това са 180 капсули, които се пият по 1 капсула на ден от здрави хора и стига за 6 месеца.

Малко, след като го открих, разбрах за диагнозата на майка ми. Но за болни е необходимо да се увеличи дозировката на 3 пъти дневно по 2 капсули, което означава, че тези 180 капсули стигат само за 1 месец. Много е скъпо лечението. Искам да си набавя за майка по-евтина форма на минерала и все пак бих искала да зная, че е достатъчно пречистен.

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #5 -: Януари 23, 2009, 05:27:18 pm »
Наистина усещам, че има пречистващо действие - аромата на тялото и урината се променя. Има обезмирисващ ефект. Усещам и леко раздвижване на песъчинки в единия бъбрек и лек дискомфорт, но се надявам да премине - все пак организмът се чисти и е нормално да има раздвижване на шлаките. Когато Юпитер и Плутон си устроиха среща в Стрелец в моя Асцендент, вероятно черният ми дроб е бил доста затормозен и през изтеклата година често се събуждах подпухнала и усещах тялото си подуто. Отоците веднага изчезнаха и се подобри храносмилането. Ах, защо не го открих по-рано?
« Последна редакция: Януари 23, 2009, 05:35:40 pm от Nebesna »

*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #6 -: Януари 23, 2009, 05:56:49 pm »
Минерала го продават на пакетчета (на късове,не на прах),специално ходих до Хасково да го взема(миналата пролет от едни минералози ),после открих че го има и съвсем близо до Бургас.Може да се поръчва и по пощата(в момента нямам телефона,но мога да го намеря).Минерала е обработен както казах,използва се обаче само за приготвяне на клилоптилолидна вода.Приготвянето е лесно-поставя се в една голяма туба изворна вода целият пакет,на следващия ден вече може да се пие,като малко преди да свърши водата се долива нова и така в продължение на 3 месеца.След това се използват нови късове.

*

Kali

 • **
 • 1411
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #7 -: Януари 23, 2009, 08:46:24 pm »
Лили, и аз мисля, че е много добра идея да пробвате и други алтернативни методи, дано само заболяването е лечимо. Те могат да се прилагат едновременно с класическото лечение. Може би вече се чувстваш в някаква степен разочарована от билките и се страхуваш да поемеш отново риск, затова пробвай едновременно лечение. Има много добри лекари, които ползват алт. методи и често постигат завидни резултати. Аз например ако в момента съм човек, то е само защото децата ми се справиха с бронхиалната астма с хомеопатия. Имах голям късмет да попадна на много добри специалисти без проби/грешки с нестандартни методи, но преди това бях опитала всяко класическо лечение.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #8 -: Януари 23, 2009, 09:04:36 pm »
Минерала го продават на пакетчета (на късове,не на прах),специално ходих до Хасково да го взема(миналата пролет от едни минералози ),после открих че го има и съвсем близо до Бургас.Може да се поръчва и по пощата(в момента нямам телефона,но мога да го намеря).Минерала е обработен както казах,използва се обаче само за приготвяне на клилоптилолидна вода.Приготвянето е лесно-поставя се в една голяма туба изворна вода целият пакет,на следващия ден вече може да се пие,като малко преди да свърши водата се долива нова и така в продължение на 3 месеца.След това се използват нови късове.

Благодаря ти! Ако можеш да намериш телефона, ако не-дай адрес на фирмата - ще прескочим до Бургас.

*

Uran

 • ****
 • 6041
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #9 -: Януари 24, 2009, 08:01:10 pm »

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #10 -: Януари 25, 2009, 11:02:20 pm »
Тук може да се поръча КЛИНОПТИЛОЛИТ он-лайн. Не знам дали тази цена е добра.

http://bgfengshui.com/16/146.html
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #11 -: Януари 26, 2009, 11:56:24 pm »
ЗЕОЛИТЪТ ЛЕКУВА ЧЕРНИЯ ДРОБ

Зеолитът се прилага като помощнa терапия при хепатит, тумор и цироза на черния дроб, както и при мононуклеоза. Изследванията показват, че зеолитът има значително антивирусно действие, включително и при хепатит С, при който, прилагането на зеолит се е отразява положително на повече от 70 % от пациентите. При болните от хепатит С се отбелязва намаляване на вирусния титър в кръвта, по-бързо възстановяване на черния дроб и окончателно изчезване на вируса.

В частните клиники Humanomed 2 във Вилах, под ръководството на главен лекар д-р Волфганг Томе, бяха направени изследвания на 120 пациенти, разделени в три групи. Наблюдавани са антиоксидантното, имуномодулиращото и антивирусното въздействие на активирания зеолит. Тези изследвания отчитат значително антивирусно въздействие, включително и при заболяванията от хепатит C. Положителен ефект е налице при най-малко 70 % от пациентите. В групата на болните от хепатит С е постигнато намаляване на вирусния титър в кръвта на пациентите и възстановяване на черния дроб, като вече не е отчетено наличие на вируса в черния дроб.

Прилагането на зеолит при заболявания на черния дроб, включително и при хроничен вирусен хепатит, показва, след определен период на лечение, изчезване на умората и подуването, както и намаляване на трансаминазата в кръвта. Нормализират се AST, ALT, GOT, AP, LDH и билирубинът. Поради това се прилага като помощнa терапия при  хепатит, тумор и цироза на черния дроб, както и при мононуклеоза.

Множество примери показват, че при декомпенсирана цироза, още през първия месец на приемането на добавката, настъпва подобряване на общото състояние, изчезване на асцита и регулиране на ензимния състав на черния дроб.

*

Nebesna

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #12 -: Януари 27, 2009, 12:03:10 am »
МЕГАМИН Е ТЪРГОВСКОТО НАИМЕНОВАНИЕ НА ЗЕОЛИТ-КАПСУЛИ. ПРЕПАРАТЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ОТ ФИРМА "ЕНЕРДЖЕТИКС". ПРЕПАРАТЪТ Е ЧИСТ СИНТЕТИЧЕН ЗЕОЛИТ.

ГЕРМАНКАТА АНДРЕА ФРИЦ: МЕГАМИНЪТ ОТСТРАНИ ТУМОРНИТЕ МЕТАСТАЗИ В ЧЕРНИЯ МИ ДРОБ

Андреа Фриц (1961 г.), търговец от Цвикау, Германия, разказва:
“През май 1998 година, ми откриха рак на матката.” казва Андреа Фриц и добавя, че я оперирали през юни същата година. След два месеца, както разказва тя, започнала с лъчетерапията. Въпреки това, метастазите в черния й дроб се увеличили и лекарите й препоръчвали да направи още един цикъл лъчетерапия. Междувременно научила от свои познати за продукта Мегамин, който си набавила и веднага започнала да приема. „На всеки час взимах по две капсули”, обяснява г-жа Фриц и допълва, че след седмица забелязала първите подобрения. А именно, отново започнала нормално да спи, апетитът й се възвърнал, изчезнали и тъмните кръгове под очите й.
Тъй като лъчетерапията предизвиква почерняване на кожата, лекарите се питали как така кожата й не почернява. Но тя, както казва, не искала да им сподели, че взима Мегамин. След по-малко от три месеца Фриц отишла на контролен преглед, при който лекарите установили, че вече няма туморни  метастази. Андреа Фриц и след това продължила да взима Мегамин като превантивна мярка.
По-късно се случило още едно нещастие на Андреа Фриц. „След края на работното време, докато чистех снек-бара, в който работех, се спънах и паднах с главата напред във фритюрник, който беше пълен с кипящо масло с температура 146 градуса по Целзий” разказва тя. Получила изгаряния трета степен по цялото лице и лявата ръка, добавя тя. Като си слагала върху изгорените места прах Мегамин, само след седмица, по лицето й започнала да се появява нова кожа. “След три седмици изгарянията напълно изчезнаха, а по лицето ми не се забелязва и най-малка следа от изгаряне.” завършва доволно Андреа Фриц.

МИРНА КРАМАР ОТ БЕЛИШЧЕ: СЛЕД КАТО ВЗИМАХ МЕГАМИН, СЕ ОТЪРВАХ ОТ КОВАРНАТА БОЛЕСТ

Мирна Крамар (1946 г.), Белишче. Заради лошото си общо здравословно състояние, през април миналата година, се обадих на моя лекар. „След тримесечни изследвания, диагнозата беше установена – рак на плеврата.” обяснява Мирна Крамар. Добавя също така, че през юли същата година започва курс химиотерапия, за която са й предписани шест цикъла. Тя, както казва, се чувствала много отпаднала. При по-големи натоварвания, прекомерно се изтощавала и общото й здравословно състояние било много лошо. „Правиха ми и торакоскопия, за да установят какво има в плеврата.”, като посочва, че с рентген това не могло да се установи. Най-накрая се установява, че има вода в лявата половина на белия дроб или пропускливост на плеврата, която чрез дренаж, сипвайки прах, искали да залепят.
   Мирна била слушала много за Мегамина, а след първата химиотерапия, изпила съдържанието на една кутийка Мегамин, в малки дози. Резултатите изпратила на  д-р Ивкович, който й препоръчал приемането на ударни дози Мегамин, под формата на капсули, прах и суспензия. „Скоро започнах да се чувствам по-здрава.” радостно разказва Мирна Крамар и добавя, че през март тази година е била на преглед, на който е установено отшумяването на болестта.
   Болестта й, от която средно заболява един на хиляда души и която за академичната медицина е все още нелечима, беше успешно преборена. Мирна казва, че днес без проблеми се качва до третия етаж на сградата, в която живее, без дори да се измори много. Все пак не се натоварва прекалено, както я съветва и лекарят й.
   „Всичките курсове химиотерапия понесох отлично с Мегамин и продължавам да го взимам”, завършва своята житейска история Мирна Крамар.


*

Vision

 • ***
 • 3523
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #13 -: Май 27, 2010, 10:08:05 am »
.
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 02:35:20 pm от Vision »


Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

 • ***
 • 2298
 • (:
Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #14 -: Юни 10, 2010, 02:19:30 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 22, 2013, 07:13:02 pm от kris »

Re: Супер минералът зеолит
« Отговор #15 -: Март 11, 2011, 07:38:14 pm »
Минерала го продават на пакетчета (на късове,не на прах),специално ходих до Хасково да го взема(миналата пролет от едни минералози ),после открих че го има и съвсем близо до Бургас.Може да се поръчва и по пощата(в момента нямам телефона,но мога да го намеря).Минерала е обработен както казах,използва се обаче само за приготвяне на клилоптилолидна вода.Приготвянето е лесно-поставя се в една голяма туба изворна вода целият пакет,на следващия ден вече може да се пие,като малко преди да свърши водата се долива нова и така в продължение на 3 месеца.След това се използват нови късове.

Sinuhe, ako e vyzmojno bi li nameril telefona za pory4ka na minerala! Blagodarq!

Re:Супер минералът зеолит
« Отговор #16 -: Май 06, 2011, 01:20:34 am »
danni_it  - Мога да ти изпратя. Аз си купувам от "Бентонит" Кърджали, изпичам го и си пия вода вече две години.
Ако желаеш кажи. За пари няма да говорим. :blink:

Re:Супер минералът зеолит
« Отговор #17 -: Май 06, 2011, 05:00:27 am »
Water,  благодаря за отзивчивостта!!! Най- сетне някой да ми отговори...Само не знам как ще стане с пращането...аз не живея в БГ. След седмица една моя приятелка ще пътува за Италия и ще дойде при мен за няколко дни на гости...Евентуално ако имаш възможност да се свържеш с нея и да го пратиш по нея, съответно ще бъде и заплатена и цената която е нужна. Ако желаеш пиши ми на лични за да се уточним. И едно огромно благодаря от сърце!!!
 :58:

Re:Супер минералът зеолит
« Отговор #18 -: Май 13, 2011, 11:14:36 pm »
Приятели ,
мога да ви осигуря  този минерал срещу минимална сума :)
Действието му е стахотно !

*

Марая

 • ******
 • 28287
 • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Супер минералът зеолит
« Отговор #19 -: Май 13, 2011, 11:28:04 pm »
Приятели ,
мога да ви осигуря  този минерал срещу минимална сума :)
Действието му е стахотно !

Какво разбираме под минимална сума? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците