Да, дори написах мнение по въпроса, но се затри преди да го изпратя.
Аз лично, независимо от недостига на свободно време, винаги съм се опитвала първо да оразмеря изображенията и да ги кача в някой албум, за да създам повече удобства ио лекота за останалите потребители, които ще влизат в темата след мен.
Но, както вече се убедихме, това е въпрос на лична преценка.
Теми като Арт, Аудио, Видио галерия и Говорилня бяха създадени с цел да се "разчупи" атмосферата на това място, което с течение на времето се превърна в наш общ дом, но форумът е и продължава да функционира като астрологичен. Тук включвам и езотерика, мистика, алтернативна медицина и пр. И аз споделям същото мнение за свободата на изразяването, но идеята, за която пледирам, е и да се погрижим за максимално удобна навигация в този форум. В крайна сметка сайтове за фотография и картинки има безброй, а този сайт все още продължава да бъде астрологичен.
Посоката на темата много си видоизмени и вече преминахме в друга насока.
Думите не са единствения източник на информация, макар човечеството да е свикнало да приема всичко през призмата на интелекта си, и най-вече чрез лявото полукълбо, а не чрез дясното полукълбо за съжаление, което не е достатъчно развито при хората, и отговаря за интуицията, за схващането на символите, които прониквайки през подсъзнанието могат също да работят за усъвършенстването на личността, така че в това число,смятам че темата АРТ галерия не е просто за забавление , развличане и т.н., аз лично много ценя труда на Синухе , твоя също и на всеки , който поддържа не само астрологичните теми, защото ние трябва да се научим да бъдем способни да извличаме и информация дори и от една картина, а както вече се спомена, дори един подпис, може да ти каже много за личността. Аз лично не съм сложила просто случайно какъвто и да било подпис или аватар, това е част от мен, и чрез картината аз разкривам на публиката част от същността.
Паралелно ще вмъкна, че не случайно извънземни цивилизации направиха в житните кръгове всички тези символи, защото в тях е заложен скрития замисъл, енергийно-информационен зачатък от вселената. Символът е кодирана информация, а дори да не носи езотеричен замисъл, художественото творчество, не може да отклони този форум от неговата астрологична цел. Достатъчно теми има, в които се обсъждат астрологични тематики, не виждам която и да било, аудио, видео, или арт галерия да е засенчила по някакъв начин това.
Lillie, погледни 18,19 и 20 страница от Арт галерията, има постнати и големи картинки от теб лично, за максимална и удобна навигация.