Ахахаха лелее, ако знаете, спуках се да сънувам, но помня само два - сигурно от 20 сънища.

Отдавна ен ми се беше случвало нещо такова
Първо, сънувах че отивам при някакъв професор по право, но не беше никой от моите преподаватели и не знам как му беше дошло на главата, че теябва да ни учи на народни танци, но не ни учеше той, а беше поканил някакъв свой колега, също професор по право, койуто много го бива в народните танци. И аз бях не особено въудушевена - защото и в реалния живот, и в съня ми, изобщо не мога да запомням движения на танци и става много бавно, първото, което е, и второто, което е, забравям ги изключително бързо. И започваме с този там да танцуваме - т.е той да ме учи, аз си викам - абе последно време моторната ми памет се е подобрила (което и в реалния живот е вярно), но въпреки всичко, както и очаквах, не беше достатъчно подобрено, просто да се различи лошото от трагичното. И той ми каза, че правя много излишни движения и не правя някои нужи - и аз му викам ами да, така е, но аз не мога да танцувам народни танци. И той ми вика - ами тогава какво можеш? И аз му викам - да уча право. И той много се смя, но се съгласи и аз много се смях с него и ни беше много забавно.

Втория ми сън беше, че си купувам някакъв лотариен билет, от едната страна беше като тези от Национална лотария и търкам всички полета, няма нищо. Но от другата страна също има за търкане и е едно поле, от което можеш да спечелиш апартамент. И аз си викам наум - надали. Обаче започвам да търкам и отдолу излиза някакво червено поле и викам боже, то полето, на което пише ДА, попринцип е червено (а като пишеше да, значеше, че печелиш), и наистина 0 изтърквам и пише ДА! (с удивителния накрая). И се чудех къде да го знаеса този билет ли нещо такова, някой се опитваше да ми говори, че нямало много смисъл и че апартамента, който съм спечелила бил много малък и мизерен, но аз много се радвах, тъкмо това ми трябваше, че да не пътувам всеки ден.

Да пускам ли лотарийния билет при първа възможност?