Искам да добавя също,че на следващия ден след този мой сън, сестра ми е сънувала също дядо.
Сънувала е, че влиза в двора на къщата и тя също като в моя сън е много чиста и подредена и даже вижда и животни вътре- кокошки и едно козле и търси дядо като вика- Дядо, Дядо, но никои не отговарял, тогавя и тя влязла в стаята където жевееха с баба и видяла че стаята е по-различна и леглата са разместене , а завивките са разхърлании, по- скоро натрупани една върху друга и на двете легла, тогава сестра ми пак извикала - Дядо,дядо, но нямала отговор, само нещо прошавало под завивките на едното легло, тогава тя погледнала към другото легло и видяла баба ми - прозрачна като дух,но легнала напречно, по ширината на леглото и отгърнала завивката на другото легло,където видяла движението и видяла пак фигура прозрачна и бяла и пак легнала така на късо на леглото и сестра ми, отново извикала - Дядо ти ли си а фигурата отговорила - Какво правиш тук, аз не съм дядо ти, ела ще ти покажа къде е дядо ти. Сестра ми тръгнала с прозрачната фигура, която е завела в задния двор на къщата и посочила с пръст и казала - ето това е дядо ти. Сестра ми погледнала и видяла дядо ми с магарето облян в бяла светлина и решила да се обърне да види дали прозрачната фигура е още там,но като се обърнала нямало никой и тя се събудила.
Какво ли значи този неин сън? И защо двете сънувахме това в почти едно и също време?
Ще се радвам много , ако някои ми помогне да го разтълкуваме.