Здравей Гост

Странни сънища

  • 4 Отговора
  • 1875 Прегледи
Странни сънища
« -: Септември 10, 2008, 04:51:29 pm »
Здравейте,
имам нужда от помощта Ви да разгадая един мой сън,сънуван преди няколко дни.
Сънувах починалия си дядо и къщата в която живееха с починалата ми баба, Бог да ги прости, че къщата е много чиста,двора и блести от чистота и имаше като  нови асвалтирани части от двора като островчета/незнам има ли връзка но ми се стори странно/.
вървяхме из двора на къщата/ не съм ходила там повече от 3-4 год/ аз и майка ми и и казвах- мамо виж дядо как е изчистил къщата,защото знае,че ще дойдем, след което влязахме с майка ми вътре в къщата в стаята където живееха баба и дядо и виждам,че масата е разпъната и има хора седнали на нея, мисля че от другата страна видях баба ми,но не съм много сигурна.На леглото до масата беше седнал дядо ми с детенце на около 2 годинки в скута му , а  аз бях седнала до тях и ги гледах.
Дядо ми стоеше гушнал момченцето и си го гледа  и  изведнъж детенцето казва на дядо ми - ти винаги ли ще останеш голям? и дядо ми отговаря - Да.
След което се събудих.
Много мислех върху този сън. Преди 2 години бях бременна и септември месец  загубих бебето, бях в 3 месец и пулса на бебчо спря
А това момченце от съня ми беше наистина на окло 2 годинки, дали не е било моето детенце?
Моля ви момичета, ако можете да ми помогнете да разгадая съня си, рядко ми е толкова реален и незнам какво да мисля.
Благодаря предварително.

Re: Странни сънища
« Отговор #1 -: Септември 10, 2008, 04:51:58 pm »
Искам да добавя също,че на следващия ден след този мой сън, сестра ми е сънувала също дядо.
Сънувала е, че влиза в двора на къщата и тя също като в моя сън е много чиста и подредена и даже вижда и животни вътре- кокошки и едно козле и търси дядо като вика- Дядо, Дядо, но никои не отговарял, тогавя и тя влязла в стаята където жевееха с баба и видяла че стаята е по-различна и леглата са разместене , а завивките са разхърлании, по- скоро натрупани една върху друга и на двете легла, тогава сестра ми пак извикала - Дядо,дядо, но нямала отговор, само нещо прошавало под завивките на едното легло, тогава тя погледнала към другото легло и видяла баба ми - прозрачна като дух,но легнала напречно, по ширината на леглото и отгърнала завивката на другото легло,където видяла движението и видяла пак фигура прозрачна и бяла и пак легнала така на късо на леглото и сестра ми, отново извикала - Дядо ти ли си а фигурата отговорила - Какво правиш тук, аз не съм дядо ти, ела ще ти покажа къде е дядо ти. Сестра ми тръгнала с прозрачната фигура, която е завела в задния двор на къщата и посочила с пръст и казала -  ето това е дядо ти. Сестра ми погледнала и видяла дядо ми с магарето облян в бяла светлина и решила да се обърне да види дали прозрачната фигура е още там,но като се обърнала нямало никой и тя се събудила.
Какво ли значи този неин сън? И защо двете сънувахме това в почти едно и също време?
Ще  се радвам много , ако някои ми помогне да го разтълкуваме.

Re: Странни сънища
« Отговор #2 -: Септември 11, 2008, 10:31:06 pm »
Имам няколко въпроса към теб.
1. Предстои ли някяква годишнина от смъртта на близките ти ?
2. Коментира ли своя сън със сестра си преди да тя да сънува нейният сън?
3. Правили ли сте  планове за продажба на къщата или тя в действителност е продадена ?

Re: Странни сънища
« Отговор #3 -: Септември 12, 2008, 11:22:44 am »
ЗЪБОЛЕКАР, първо благодаря за отговора ти.
1.Не съм сигурна, ще питам майка ми, но може би да е било датата на рожд.ден на дядо ми иначе годишнина от смърта му е другия месец- октомври.
2.Не, не сме обсъждали със сестра ми нищо, просто аз споделих с майка ми и тя ми каза,че и сестра ми е сънувала подобно и ми разказа, след което чак говорих с нея.
3. Къщата не е продадена и няма да се продава.даже баща ми ходи на село и я поддържа.
Ще се радвам да ми дадеш отново отговор и най- вече как можеш да коментираш детето в съня ми.
Благодаря предварително :)

Re: Странни сънища
« Отговор #4 -: Септември 12, 2008, 02:53:23 pm »
Едно от нещата ,които трябва да направите е да посетите селото на дядо ви и както и да прелеете на гроба му . Това се отнася и за сестра ти :).
Покрай някоя годишнина или помени обикновено, нашите умрели близки успяват да се свържат с нас и да ни изпратят послание (най-често под формата на сънища).
При вас двете със сетра ти ,темата с чистотата е застъпена в сънищата ви и няма да е зле да се погрижите да посвършите малко домакинска дейност във въпросния дом.
За теб конкретно имам предложение да направиш някаква раздавка за това дете на помена на дядо ти .