Здравей Гост

Звезден Код (Номерология)

  • 45 Отговора
  • 14230 Прегледи
*

Uran

  • ****
  • 6041
Re:Звезден Код (Номерология)
« Отговор #40 -: Октомври 04, 2010, 08:44:39 pm »
сега  значи съм в година 3 ( щом се брои от чрд) това ми беше въпрос :blink: мислех, че съм миналата и нещо не се пасвашееееееееее
куку  някой прелитащ нумеролог  насам ?
3. Годината е приливна за вас. Животът ще ви покаже, че има за какво да радвате и на кого. През цялото време край вас ще има много приятели, ще цари радост, оптимизъм и приятно оживление. Добре е да се отдадете повече на удоволствия и завладяване на околните, защото няма да сте много натоварени с отговорности и задачи. Винаги помнете, че е по-добре да завършите едно нещо, отколкото да работите по няколко едновременно или преди да започнете друга работа. Не бъдете своенравни и повърхностни. Нещо съдбовно, започнато преди 2 години, може да даде първите плодове. Дайте възможност на близките си да ви се порадват и обичат.
РАБОТА: Силен импулс и желание за качествена работа. Постигане на благоденствие. Успехи в търговия и инвестиране. Сега е моментът за разширяване и нови вложения. Добри действия и на полето на културата и на производството.
ПАРИ: Време за инвестиции, вложения, кредити или просто натрупване на капитали.
ЗДРАВЕ: Сравнително стабилно, но да се контролира теглото, кръвообръщанието, черен дроб и гърло.
ЕМОЦИИ: Пълно изясняване на спорове и проблеми, период на уравновесеност. Срещи с нови и полезни хора, благополучен сантиментален живот, флиртове и гуляи. Много жени ще станат майки.

http://www.gerganabg.net/2008/07/blog-post_5189.html

*

Kaya

  • ***
  • 2893
Re:Звезден Код (Номерология)
« Отговор #41 -: Октомври 04, 2010, 08:48:02 pm »
Uran :58: да видим, че както почва тая 3
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

Re:Звезден Код (Номерология)
« Отговор #42 -: Октомври 10, 2010, 03:26:51 am »
Uran :58: да видим, че както почва тая 3

дори личните ни години са еднакви  :unsure:  ;D

http://indigota.com/index.php?topic=76.0;wap2


 

Re:Звезден Код (Номерология)
« Отговор #43 -: Юни 02, 2013, 07:17:12 pm »
http://www.gerganabg.net/2008/07/blog-post_5189.html[/quote]

Уран,благодаря за линка.Аз съм в лична година 5.


5. Годината е добра и приливна за вас. Можете и трябва да свършите много неща, но преди всичко приключете започнатото, за да отворите пътя на новото. Това обезателно е вашата година на прогреса. Успехите в работата ще са нещо естествено, възможни са повишения или добри материални и морални печалби. Ще се чувствате бодри и окрилени от невидим ангел - пазител. Непременно направете някакво пътешествие - не обезателно зад граница, но се отделете от ежедневието и обичайното си обкръжение. Нека има повече разнообразие край вас и дано това не ви прави неспокойни. Не хабете енергията си напразно, а бъдете по-концентрирани. Действайте и рискувайте, правете много неща, особено такива, които да ви донесат полза. Ако случайно се почувствате объркани, измамени или изоставени, непременно преодолейте тези състояния, за да не провалите добрите тенденции. Винаги ще можете да излезете от задънената улица. Наблегнете особено много и на рекламната дейност.
РАБОТА: До лятото почти нищо ново няма да ви подскаже за благоприятни промени и ситуации, но през есента ще видите движение в желаната посока. Не прибързвайте с проектите. Възможно е след това нова промяна в дейността или концепциите, повишение или образование. Материално и финансово подобрение и повече ваша самостоятелност.
ПАРИ: Нека рисковете ви бъдат особено преценени, без авантюри, не бъдете импулсивни и прибързани. Възможни са допълнителни доходи, повишена заплата и др.
ЗДРАВЕ: Добра енергия, но се пазете от крайности. Проблеми могат да възникнат с половите органи, нерви, бял дроб и дишане. Вероятни са всякакви наранявания, навехвания, счупвания, изгаряния.
ЕМОЦИИ: Възможно е да планирате промяна, нещо ново и различно за вас. Година на прелъстяване и съблазняване, на въздържане, любовни връзки и нови приятелства, на промени и желания.

Re: Звезден Код (Номерология)
« Отговор #44 -: Юни 03, 2013, 05:54:44 am »
Личното ми число е 4-ка...И сега съм в лична година 4-не ми е зле! Работя много и се изморявам доста,но в другите отношения е добре.В лична година 2 попаднах в любовен триъгълник.Наложи ми се да избирам между стара 4 годишна връзка и новата си тръпка.Избрах бъдещето и продължих напред  :blink: Когато пък гаджето ми попадна в лична година две си смени работата  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

  • ******
  • 30532
Re: Звезден Код (Номерология)
« Отговор #45 -: Юни 03, 2013, 11:42:27 am »
9ка- Метафизик  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.