Привет на всички! Тук можете да задавате всякакви въпроси към мен. Съветвам ви да използвате истински карти Таро-онлайн колодите не са надеждни. Ако нямате Таро-аз ще ви гледам с моето 
Привет, аз нямам таро колода, ако може да погледнеш с твоите 
Много ще съм благодарна.
Въпросът ми е - Ще изпита ли някога чувства Й към мен, такива каквито аз изпитвам към него (вече две години)?
Ще ме потърси ли отново? 
По принцип за едно гадаене се хвърля по веднъж. Не може едно гадаене да отговори на 2 въпроса, затова ще ти хвърля 2 пъти и за двата въпроса. Хубаво е и когато се задава въпрос, да се конкретизира някакъв период.
Затова аз ще модифицирам леко въпросите ти и ще насоча картите за период до 6 месеца.
1-ви въпрос- Сила, Асо Копия и Паж на Мечовете
Според тези карти, излиза, че доста се интересуваш от този мъж. Постоянно събираш информация за него, която се опитваш да използваш, за да го привлечеш към себе си. Често говориш за него на приятелите си и се опитваш да "измъкваш" информация пък от неговите. Страшно си упорита. Набелязала си си го като цел и нищо не може да те отклони от пътя. Постоянно опитваш нови и нови начини да се доближиш до него. Връзка за сега не виждам, за чувства също не съм сигурна, но определено ще му направиш силно впечатление.
2-ри въпрос- Смърт, Кулата, 4-ка Чаши
Картите са доста категорични... Смъртта и Кулата показват окончателен завършек на нещо. Да не е имало някакъв драматичен конфликт? Човекът изпитва някакво силно отегчение, отдал се е на течението и не му е до нищо...