Здравей Гост

Аудио галерия

 • 5715 Отговора
 • 700552 Прегледи
*

Kali

 • **
 • 1411
Аудио галерия
« -: Декември 03, 2007, 04:23:07 pm »
Забелязвам, че напоследък Астрологията сякаш остава на заден план, а темата "Арт галерия" направо пращи. Така се роди идеята за тази сестричка.

Можем да си направим нещо такова.

 
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Аудио галерия
« Отговор #1 -: Декември 03, 2007, 05:07:36 pm »
Добра идея  :rolleyes:
А за участие в астрологичните теми като че ли не виждам достатъчно ентусиасти. Вече съм споделяла мнението си с някои от съфорумците, че тук предимно се чете и черпи полезна информация, а в другите форуми се пише в темите :D но пък и безцелното писане заради самото писане никога не ми е било самоцел  ;)

 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Аудио галерия
« Отговор #2 -: Декември 03, 2007, 05:42:03 pm »
Настъпи промяна във форума,от известно време действително не се разрешават  астрологически проблеми,а форумът неусетно го трансформирахме в copy-paste,прикачи картинка или готов линк.Истинската астрологическа дискусия липсва.Да направим нещо по въпроса.
« Последна редакция: Декември 03, 2007, 05:42:55 pm от unicorn »

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Аудио галерия
« Отговор #3 -: Декември 03, 2007, 05:46:18 pm »
Цитат
а форумът неусетно го трансформирахме в copy-paste
За мен това е основният проблем... опитах се да го предотвратя, но уви...
В края на краищата форумът е свободен, излязоха ми мазоли на пръстите непрекъснато да "повтарям" едно и също, едно и също. За копи-пейста, за готовите статии от обширния нет, за авторските права...
 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

unicorn

Аудио галерия
« Отговор #4 -: Декември 03, 2007, 06:08:42 pm »
Проблемът ще се разреши,ако започнем да дискутираме конкретни проблеми с конкретни карти,така ще бъде по-лесно да се учат и не толкова напредналите юзъри.Визирам такива като моя милост.Човек най-лесно се научава,практикувайки.
« Последна редакция: Декември 03, 2007, 06:12:45 pm от unicorn »

*

milla_m

 • *
 • 222
 • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
Аудио галерия
« Отговор #5 -: Декември 03, 2007, 07:26:41 pm »

И според мен с анализ на карти ще е по-лесно, защото чета, ама нещо не напредвам. Нещата ми се накъсват. Чета теория, обаче ми се губи последователността в анализа и само се заплитам.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Аудио галерия
« Отговор #6 -: Декември 03, 2007, 08:06:37 pm »
За практиката сте абсолютно прави, че е най-добрият учител.
Възможно е да се разглеждат практически казуси, стига да не се навлиза прекалено в личното пространство на реалната личност, стояща зад картата. Което означава, че разглеждането ще е малко или повече теоретизирано, но това е положението. За предпочитане е пред установилата се напоследък тенденция за циклене и мятане от копи-пейст на копи-пейст, от линк на линк.

А сега по същество, малко в духа на "искрено и лично". Най-сетне реших да изляза със становище защо, какво ме е накарало да спра активното си участие в темите и създаването на нови такива тук.
Отношението на четящите. Не визирам активно или от време на време пишещите тук, далеч съм от тази мисъл.
Нормално е когато даваш, даряваш нещо безвъзмездно на аудиторията, да очакваш поне реакция, отношение по въпроса. В случая не става въпрос за оценка, а за обратна връзка. Онзи "фийд бек", който виждам, че липсва.
Сега изрично мога да заявя пред всички пишещи /и четящи/ тук, а не само на лични бележки, по скайпове и айсикюта, каква е моята позиция по въпроса с писането тук.
Причината да спра да пиша бе очевидна и тя е липсата на обратна връзка. Помислете, кой от вас ще полага максимум усилия, ще влага цялото си свободно време и налична енергия за една утопична идея - да дарява хората, т.е. всички присътстващи тук със синтезирана и смляна информация, без изобщо да получи каквато и да било обратна връзка, отношение по темата?
Много време и енергия вложих в развитието на темите в този сайт и в опитите си да бъдат на подобаващо ниво, доколкото е възможно, да бъдат различни от всичко, което се бълва масово в нета.
След около две или три години упорит труд разбрах, че в този сайт - извинете ме - само/предимно се пасе. Да, тук се пасе! Не се обиждайте. Пак повтарям, не става въпрос за участващите в дискусиите тук. Това е сайтът, за който всички "пасящи" са решили, че е длъжен да им бълва информация и при това в максимално смлян и що-годе професионален вид. Да го вземеш наготово и да не ти се налага дори да го предъвкваш. Не искам написаното от мен да прозвучи някому като "заяждане" или да се интерпретира като "надменност", но това е самата истина, макар и относителна. Това бе и една от причините да се прехвърля в Мистика - там поне знам, че малко хора наистина биха могли да се включат с коментари по темите, дори и да имат искрено желание, защото материята е по-специфична и може да не е в кръга на интересите на четящите във форум Астрология.
На мен лично никога нищо не ми се е давало наготово. За всичко, което съм сега, съм положила и продължавам да полагам неимоверни усилия. Никой никога не ми е подавал ръка в изучаването на астрологията или каквото и да било друго. Нямам и такива очаквания. Усилията, които полагах досега за развитието на този сайт, бих продължила да полагам и занапред със същото желание и същия алтруизъм, стига наистина да има малко повече обратна връзка, а не темите да "потъват" и да не се чуе ни звук, ни стон, никакво включване с мнения по тях. Пробвайте и ще видите, че не е толкова трудно!
 :)
« Последна редакция: Декември 03, 2007, 08:09:16 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

 • **
 • 1411
Аудио галерия
« Отговор #7 -: Декември 03, 2007, 08:33:57 pm »
Lillie, забравяш, че си започнала да изучаваш астрология много преди тези последни 2-3 години. Тогава, в самото начало ти също вероятно си предпочитала да прочетеш нещо готово и синтезирано, да не задаваш елементарни въпроси, на които можеш да намериш отговорите и сама.

Трябва да ти призная, че трудът ти не беше напразен.  :D Затова "Keep Walking", a обратната връзка се опитай да я усетиш, не да я прочетеш.  ;)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Аудио галерия
« Отговор #8 -: Декември 03, 2007, 08:47:58 pm »
Дано си права.
При мен случаят с изучаването на астрологията бе малко по-различен, може би затова ми е трудно да разбера липсата на фийд бек.
През първите 2-3 години наблягах на самообучението и упорито четях книжки, после започнах лека-полека да се упражнявам, да трупам практически опит, и след това "нападнах" форумите не толкова с въпроси, а с открити до този момент отговори, като движещият мотив бе да споделям наученото.
Просто понякога "мълчанието на агнетата" ме кара да си задавам какви ли не въпроси и да се чудя на какво може да се дължи. И, евентуално, какво бихме могли да променим и подобрим в този сайт.

 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

 • **
 • 1411
Аудио галерия
« Отговор #9 -: Декември 03, 2007, 09:34:18 pm »
Просто твоите въпроси са едни, моите са други и така нататък. Нормално някои юзъри да нямат какво да кажат по определени теми, просто защото още не ги засягат или не ги вълнуват.

А аз знаеш ли как започнах да изучавам астрология? Влезнах в този сайт заради форум "Мистика", и най-вече защото Lin ми каза, че АН е много готин човек и може да ми обясни някои неща. Ако знаеш как се ядосвах, че пишете почти само за астрология, някави планети и други неясни неща, дето летят в небето :P  :lol:  Един ден така се ядосах, че реших да разбера за какво става дума. И ето ме тук, чета и се почесвам... :D

 
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Аудио галерия
« Отговор #10 -: Декември 03, 2007, 10:32:58 pm »
Ние май бая я огелпихме  ;)  : в тема "Аудио Галерия",която е със съвсем други цели се превърна в глас народен явно заради аудиото! :D

Прави сте всичките,че това положение съществува,но нали насила хубост не става(освен ако нямаш наранена Везна-в смисъл да се стремиш към това),то някак си показва естествения ход на нещата и съм сигурен,че с зор и желание само няма да стане-много зависи кой влиза тук,какви са му намеренията и личното желание за обмяна на опит или възгледи.Не мисля,че няколкото малко отворени за свежи и актиуални статии или обсъждания по лични или други въпроси личности тук могат да бъдат източник на живот за самия форум в истинския вид какъвто би следвало да бъде-хем познавателен,хем обръщаш внимание на конкретни въпроси и положения.Наистина са много сложни нещата, защото първо тук никой който влиза не е длъжен с нищо-всичко е въпрос на желание,така както и разкриването на лични моменти от живота- някак си е трудно нещата да се гледат сериозно астрологически,а не само по-общо и от там не чак толкова задоволително,без да се навлезе навътре,а това в едно открито пространство като това не всеки би го приел:второ искаме или не всеки си има някакъв опит или виждане и не винаги нещата се обединяват, което сигурно е блокирало много минали теми(както и бъдещи);трето-което вече е изтъкнато тук,има такива които може и да имат какво да кажат,но не го правят и такива,които не са сигурни,а искат-така или иначе резултата е един и същ.Идеята на Unicorn е донякъде добра,трудно ми се вижда само нивото и на изява тъй като досега опити е имало доста.Пък и все пак това не е Училище по астрология,а просто един форум който е полезен с това,че свободо всеки може да сподели какво го вълнува в тази материя и ако може да допринесе с нещо.Независимо от това,че не се занимавам с астрология от скоро и аз съм откривал неща тук които са ми правили впечатление и са ми били полезни и то не само в готовите статиим,а и в някои дискусии.Така че за полезност има,но за функционалност-ето тука някъде куцат сега или по принцип нещата.Причините освен навсякъде другаде нека търсим и в самата идея за създаването на този форум и като цяло наложената енергия и специфика заложена в него-форуми бол(в смисъл  целия свят),но всеки е индивидуален,независимо че са на една основа като материя.За това искаме или не нещата винаги са някак си естествени.Ако някой е искал да направи нещо да го е направил-никой не го е спрял поне в опита му,от там нататък нещата зависят от интерес и наличие на лични възможности да се включиш по нея,както и на желание.Стига толкова  :unsure:  Те нещата са ясни,но аз не бързам да ги определям като негативни,а просто като естествени-такива каквито са,преди,сега и за в бъдеще,без абсолютно никакво значение кой ще бъде или няма да бъде тук. ;)

А и ако щете вярвайте,но сега времената текат много бързо в смисъл като следване на модел от модел с таква скорост,че за няколко месеца навсякъде нещата търпят постоянно изменение и това се отразява във всичко,както и в индивидуалносто мислене и стремежи.Няма от какво да се учудвате  :ph34r:  

*

Синухе

 • ***
 • 4978
 • Chance favors the prepared mind
Аудио галерия
« Отговор #11 -: Декември 03, 2007, 10:52:07 pm »
http://youtube.com/watch?v=iPE6yMQ-SjI&feature=related

Саундтрака от филма Secret 2007-песента е на китайски,но има английски субтитри.Изпълнителя е Jay Chou-много е известен на изток.


http://vbox7.com/play:b4d18e0f    
Берксан-Да се целунем ли
(от 1 година насам прослушах и хубава турска музика)

http://youtube.com/watch?v=F7E4AMNZLoU       Сертаб-Любов
(копирах от арт галерия,щото точно тая песен е голямо изпълнение на живо)

 :)
« Последна редакция: Декември 04, 2007, 12:25:08 pm от Sinyhe »

Аудио галерия
« Отговор #12 -: Декември 04, 2007, 04:53:18 am »
Това е моето предложение за АРТ ГАЛЕРИЯТА ,защото мисля ,че не е необходимо да се правят толкова много постове само за по една картинка .
Всеки ,който има желание може да го направи (който не е в състояние да се справи сам ,може да се обърне за помощ към мен ) , а и може да избере музика ,която най-добре да представи картинките ,които е избрал.

http://s216.photobucket.com/albums/cc199/a...nt=dd54677a.pbr

 
« Последна редакция: Декември 04, 2007, 04:48:37 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

AH

 • ***
 • 2201
Аудио галерия
« Отговор #13 -: Декември 04, 2007, 07:59:30 am »
Един голям писател беше казал, че пише само за себе си :) Пише, защото не може да не пише – ако не пише, ще се пръсне на парчета:)
Та ако човек има правилната нагласа, всичко ще е наред:)
Освен това, едно и също нещо може да се каже с думички, картинки или музика:) – въпрос на въздействие и възприятие в конкретен житейски период:)
 

Аудио галерия
« Отговор #14 -: Декември 05, 2007, 09:13:16 pm »

*

blud

 • *
 • 406
Аудио галерия
« Отговор #15 -: Декември 05, 2007, 09:28:27 pm »
http://www.vbox7.com/play:71a37906
моят поздрав за  всички ви. В очакване на Виенските балове след големия джакпот :D  
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Аудио галерия
« Отговор #16 -: Декември 06, 2007, 11:23:43 am »

*

Lillie

 • ******
 • 30532
Аудио галерия
« Отговор #17 -: Декември 06, 2007, 01:57:49 pm »
Благодаря, Док, ще го видя вкъщи след работа  :)
Защото клипчетата ти незнайно защо не тръгват от служебния ми компютър...
 
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аудио галерия
« Отговор #18 -: Декември 06, 2007, 10:52:19 pm »

*

Kali

 • **
 • 1411
Аудио галерия
« Отговор #19 -: Декември 13, 2007, 02:20:03 pm »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.