Здравей Гост

'Усещане' на скритото

  • 3 Отговора
  • 1517 Прегледи
'Усещане' на скритото
« -: Октомври 06, 2007, 03:31:36 pm »
Привет. Виждам, че тук има доста вещи хора и реших да ви попитам за нещо, което си ме тревожи..Значи, преди години, още когато бях малък имаше нек'ви снаксове, от които се падаха картинки на коли. Та аз бях събрал внушително количество от тези. Имах си една любима. И тогава се прояви това за пръв път - нареждах ги някъде с лицата надолу и се опитвах да позная коя карта е моята любима. Прокарвах ръка над всички и над тази, която мислех, че е, усещах нещо като енергия, която преминава през ръката ми. В 90% от случаите винаги съм намирал това, което търся така. И все още се проявява това при мен, като така съм отървал двойки на тестове, намирал съм изгубени предмети и т.н. Много ми е чудно как го правя  :unsure: Също така в моята фамилия, по линия на баща ми, се падаме и един вид пророци. Случвало се е дори да предусещам явления в близкото бъдеще. Някой може ли да ми поясни какво представлява това и как да развивам способностите си?  :unsure:

П.С. Между другото, много често се е случвало времето да се влияе от чувствата и емоциите ми.

Благодаря предварително на отзовалите се.

*

Синухе

  • ***
  • 4978
  • Chance favors the prepared mind
'Усещане' на скритото
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2007, 01:33:25 pm »
Ако съм запомнил правилно способността да се извлича информация от обекти се нарича психометрия.Потърси информация за нея-сигурно ще излезе достатъчно и за това как да се справяш с нея.Ако си знаеш наталната карта ще ми е интересно да видя дали във 2 ти дом няма нещо интересно-на по високо равнище обикновено чрез Уран,Нептун и Плутон може и да доведе до разкриване на точно тази способност.
Високия процент успяваемост със случая с картинката освен,че си сензитивен е свързан с това,че преди това симпатията ти към нея и отделянето и като специална си я снабдявал с много повече от личната си биоенергия и от там е по-лесно да усетиш кое е с твоя енергиен отпечатък.
Нормално е да влияем на времето доколкото има изследвания,че за всеки то тече различно,до пълното му преодоляване като фактор от някои,но като цяло при хората които така наречените паранормални способности,които са си доста нормални,но закърнели като цяло в настоящата цивилизация,рядко се проявяват само като ясновидство-тъй като това като цяло е някаква специфика на съзнанието/енергията с времето може да откриеш и други.По отношение на развитието им-когато ги имаш това си става някак си естествено, докато не слезеш на по-долни нива в еволюцията и си вървиш напред по пътя,
по отношение на техники за засилване и по-голям контрол върху процесите когато са в активност-източници бол,най-добре се остави интуицията да те води,така в точния момент ще получиш точно това за което си готов и с времето ще видиш,че всяка стъпка си има своя смисъл ,няма за къде да бързаш  ;) .

'Усещане' на скритото
« Отговор #2 -: Октомври 07, 2007, 07:23:58 pm »
Цитат
Ако си знаеш наталната карта ще ми е интересно да видя дали във 2 ти дом няма нещо интересно-на по високо равнище обикновено чрез Уран,Нептун и Плутон може и да доведе до разкриване на точно тази способност.
Ърм..не съм навътре в тия неща, честно казано дори не ми говори нещо това. Но ми е ясно, че трябва да се знаят някакви данни за мен, така че просто кажи какво искаш да знаеш, готов съм да дам пълна информация. :)

*

Синухе

  • ***
  • 4978
  • Chance favors the prepared mind
'Усещане' на скритото
« Отговор #3 -: Октомври 07, 2007, 08:22:27 pm »
Ами рожденна дата + час и място на раждане са достатъчни,ама колкото да погледна за някои неща,няма да ти се прави хороскоп-тълкуването му , от сега да знаеш  ;)  Ако искаш ги постни тука или ги прати чрез лично съобщение.