опаааа какъв подарък ви намерих и на двете админаааааааа, къде е червената точка - да вземеш да сложиш и такава емотикона с най-искрени пожелания да си го поделите. смятам, че е достоен за лъвския ви вкус
Вижъъъънннн , а калориите! Все вкуснотии ....оффф , ами дупетата
Цитат на: Марая в Август 13, 2010, 06:00:48 pmВижъъъънннн , а калориите! Все вкуснотии ....оффф , ами дупетата виртуалните калории не се лепят, проверено е..то ако ставаше нещо по нета, раждаемостта първо щеше да скочи до небесата, споко..черпете се на воля..е, не е същото като на живо, ама какво да се прави..а без нищо..!??
ами ,ами - всичко виртуално се превръща в реално! Та тя и* любимата ми салата- Вижън* беше само виртуална , ама си е такава реалност, че и тая вечер ще се консумира!Знаеш ли , че и с чушките не е лоша , ама първата разновидност ми харесва повече !
Ха-ха -ха , mohito това си го правя всеки ден ,но слагам много лаймс!!! умирам за него , а Бейлиз и кексове въртя с тоя ликьор....абе кажи му луна в телец и не го обиждай повече....
Цитат на: Марая в Август 13, 2010, 06:31:41 pmХа-ха -ха , mohito това си го правя всеки ден ,но слагам много лаймс!!! умирам за него , а Бейлиз и кексове въртя с тоя ликьор....абе кажи му луна в телец и не го обиждай повече.... а аз много се зарибих на тарталетките с рибни деликатеси и реченчета лимон.. сигурно са прелестни и вероятно вървят с водка..
За мен платата със сирене и плодовете. Пу-Пу!